Bobocei de sep-oct 2008 (233)
Raspunsuri - Pagina 22
babymom75 spune:
Alinutza, anestezie poti face sigur, dar nu stiu cu ce si nu-i sotul acasa sa-l intreb. Parca Mepivacaina se numea anestezicul , da' nu bag mana-n foc. Anamona a pus un link, dar nu-l mai gasesc nici pe ala.
Reteta de turta, ti-as scrie-o, dar sunt cu D in brate si nu prea pot. am mai gasiy una f. asemanatoare, dar cu cantitati mai mari; si cica e bine sa stea la frigi macar 12 h, asa ca las si eu aluatul meu pana maine.
JulyMorning spune:
Alina, Sarumana 
Bafta si tie la stomatolog, sper sa nu doara prea tare .
Edit: Scriu aici, sa nu ma mai intind. Asa, ca fapt divers, poate intereseaza pe careva
Am discutat cu dr posibilitatea sa nasc natural (dupa cezariana mea minunata). In principiu a fost de acord, dar evident ca trebuie sa ne decidem in timp, in functie de cum evolueaza lucrurile. M-a lasat in pace si cu dublu test, nu ma obliga sa-l fac. Incep sa ma indragostesc de dr. asta ![]()
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
12+
nikolici spune:
july sa aduca Mosu cuc la fetitza
...dar sa nu iasa cu ambele
....sa ramana baiat forever.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
alexa si mami spune:
Lavinia multu mult pt raspuns
mai intreb ceva, da' promiteti ca nu radeti, radiografia afecteaza lapticul? July, sper sa nu doara ca imi e mai frica decat la nastere. Nicol multu pt reteta.
andy.p spune:
Alina tin pumnii sa nu doara
Laviniaaaaaa cand veniti in parc>???
Nikolici

si nu fi trista
...K e o scumpa
July cat ma bucur,felicitari

Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
CD27 spune:
Nikol exercitiu e mama succesului
baga rufe la intins la greu ca trebuie sa fie curate pe noul an![]()
July felicitari pentru galusca si poate ii creste cuc, daca nu....las, sa fie fetele la putere la voi in casa![]()
Miercuri am si eu dublu test, poate aflam daca e cu cuc sau nu![]()
Khristin ma intrebai cum ma simt la a 2 a sarcina, acum bineee, dar la inceput a fost rauuu, greturi mari in miez de noapte mergeam la baie de frica sa nu vomit in pat, ameteli....acum e bine, doar pofte
dar ce pofte parca ma topesc pe picioare si in special dupa mancaruri gatite, taranesti![]()
Eu sper sa aflam sexul cat mai curand, sunt curioasa rau din fire
iar sotul vrea sa fie baiat, ca sa fiu eu in minoritate in casa, daca va fi fata va trebui sa aleg numele, daca e cu cuc...sotul are iar misiune grea![]()
11s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

JulyMorning spune:
Alina, da, se poate alapta dupa o radiografie, nu e nici o problema. Mai ales ca vei cere sort de protectie ![]()
Si uite o lista cu anestezice si categoria de risc in care se incadreaza. Macar orientativ, poate ii pui niste intrebari cheie anestezistului ![]()
Andy pupici la copilasi
. Multumim
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
12+
300 spune:
mepivacaina era si ai scris ca merge si la cardiaci.
alina daca fol altceva si ai dubii alapteaza dupa 4-6 ore si primul lapte arunca-l.
de radiografie sa nu te temi, e inofensiva si nu ai nevoie de sort ca aparatul fotografiaza doar capul. parerea mea eu am facut una in vara.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
300 spune:
july ce-o fi sanatoasa sa fie ca sa poti naste natural. tin pumnii la analize.
cd ti-e pofta de mancaruri taranesti ca folosesc ingrediente mai aproape de natura. Ai aflat cum se mai prezinta fibromescu?
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
elly_16 spune:
mamidealexa si eu mi-am scos o masea de minte acum vreo 2 luni. Am alaptat inainte de a pleca de acasa, iar urmatorul lapte l-am muls si l-am aruncat. Si am facut si radiografie. Mai problematic a fost cu calmantele. Bafta maine la dentist! 
Nikolici nu fi trista... stie el bebelul cand trebuie sa vina. Karinutza e o dulce 
JulyMorning felicitari pentru
... daca intre timp nu devine

Mamica de
Bianca Maria
Bianca