Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *31*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

poze, poze, poze cu taticul lui radulescu!!!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

va salut respectuos
Mi-o imaginez pe Dana la bunici cu rudele fericite sa vada puiul de om....Doamne ce succes cred ca are ea acolo
Mary sunt super tari noile iconite...le-am studiat cu atentie
Liliachio si la noi e ger, zapada si soare stralucitor...un vis. Hai cu pozele alea ..ca abia astept. Reclama e bestiala, nu o vazusem pana acum.
Vad ca s-a reactivat daci care "m-a facut" de data asta...ca am cascat ochii la semnatura nu am vazut poze si zic ...hmmm...nu le-a pus...dar am descoperit ca erau sub pici ...pana sa scrie ea....deci mi-a mai ramas o urma de vigilenta
Si va rog sa nu mai radeti de mine cu pozele ca mai bine nu va spuneam nimic

Dar trebuie sa recunosc ca m-a terminat ralupauncu masa Deliei auzi la ea ....E grea ?
diamar ma bucur sa te revad. Pai fii atenta, daca are bebelache muci de 2-3 saptamani si stati in casa eu zic sa iesiti si bag mana in foc ca ii vor trece. Trebuie sa simta si el aerul curat si racoros...ca le face foarte bine. Parerea mea, nu te supara

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

mai fetelor...musafiri musafiri dar sa nu zica Iulika nimic atatea zile.....hmmm....cred ca e la un gratar sau face un om de zapada cu Bruculica....Brucu in carut, evident ...se uita la mami cum mestereste

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

ce mai faceti fetelor?

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

3. sa va intreb ... desi sunt evident off topic daca nu aveti nici o temere legat de dormitul copiilor pe burtica - vezi sindromul mortii subite - marturisesc ca asa doarme cel mai bine dar nu indraznesc sa=l las noaptea asa ...

eu il las destul de frecvent noaptea sa doarma pe burtica. asa doarme cel mai bine

mai citesc si revin

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre Concurs PAMPERS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Buna dimineata si de la noi!
Aida pupam mama foca si o imbarbatam sa vina husbandu acasa cat mai repede.
Crocodana eu am comandat un kit amprente mulaj de pe reclamamascata.ro.Luni ajunge o sa pun poze cu mulajul respectiv (hand & foot + poza intr-o rama din 3 bucati).
J.D. bine ai venit.
Alex imi face figuri adoarme seara foarte tarziu pe la 12 noaptea. Nu reusesc sa-l culc mai devreme ce e drept doarme ziua. Am crezut ca nu are laptic cat doreste si am facut formula dar o refuza. Nici biberonul nu il accepta. Ceai dau cu lingurita. Nu stiu ce ne vom face la diversificare.
http://community.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=48

hehe .. welcome 2 my club .. altul care se culca tarziu. la fel imi face si anna .. doarme toata ziua si noaptea mi se culca la 1,2 sau chiar 3 .. esti fericita daca iti adoarme la 12 .. aseara a gresit sofi a mea .. a adormit la 22,30 .. nu stiu prin ce miracol. e clar ca trebuie sa ne mutam peste ocean .. anna e pe alt fus orar ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

daci tare frumos si pletos e guritza al tau .. te topesc ochisorii lui ..

am fost sa luam jucarii ptr copii. maine eva e invitata la mos si acolo vin multi kinderi .. sa vedeti ce balamuc o sa iasa .. sunt 11 copilasi (sunt curioasa daca s-a gandit careva sa-i ia si annei ceva .. recunosc ca nici eu nu prea vroiam sa-i iau caci are de toate de la eva insa pana la urma i-am mai luat niste zornaitori, niste dresuri, o caciulita).

maine dimineata impodobim si bradutul .. a luat tati un bradut superb .. stufos si mai micut ..

pupici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Am reusit in cele din urma...dar cu muuulte fereli
Deci, taticul de fetita pe care vi l-am promis.
Andra avea aproape 3 ani.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna fetelor!!

Nu va supårati pe mine ca nua m mai intrat da?? dar eu va citesc aici chiar daca nu raspund..a trebuit så ii arat fetii bucataria nu?? si chiar serios s-a apucat fata de gatit.. si eu ca nesimtita nu puteam så intru pe net..

Luni avem curatenie generala si mers la cumpåråturi pt craciun..apoi marti si miercuri gatit pt craciun asa ca avem program full.

Så vad ce mai retin din ce am citit pana acum..

Selene ma bucur taree mult ca Ebru este oki si ca v-ati linistit si voi..pup nora cea frumoasa si pe mama de asemenea

Monikus am vazut poze tare frumoase de la botez..så va traiasca micul crestinat..iti sade taaare binen
cu acea culoare

Adinus vazut un pui crestinat tare scump sonia e tare frumusicå iti seamånå..mami tu esti o frumoaså toatå

Luto promit ca nu spun ce gateste..oricum nu prea veneam eu nici inainte cu date din acestea tehnice

Manga buzatul tau s-a facut un flåcåu adevarat..e un bolfocel si un scumpel de il mananci... buzele

Claucia intr-adevar fetele tale seamanå ff mult..ce fain le-ai pus tu alaturi pozele..

Claudia imi pare tare rau de gemanuti..off ce greu trebuie så ii fie mamei

aida deja zimtisori??felicitari!!!cat de frumos gangureste el acolo..e tare dulce

Trimit acum så nu pierd mesajul ca ma arunc in cap de la balcon ..nu va speriati stau la parter si mai e si zåpada de juma de metru..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Neata

Se pare ca suntem pe aceeasi lungime de unda cu vremea: zapada, soare, ger

Sunteti niste zuze super simpatice , deci masa e foarte usoara, pt ca si deoarece crengi intregi sunt doar pe margine, in rest e goala. Bicepsii mei bine antrenati o pot ridica fara nici o grimasa de efort.

Daciana, super pusti aveti voi acolo, un frumos pletos si ochios . Sa stii ca si eu am gasit pozele aseara sub emoticon, dar eram cu soimita in brate si nu am putut scrie. Oricum, mi-a placut jocul .

Chiar asa, Iulika noastra isi face de cap

Ellenuta, Anamaria, oare de ce adorm puiutii vostri asa tarziu? Asa a fost de cand s-au nascut? A mea refuza sa doarma ziua si ma obsedeaza chestia asta. Adica doarme un somn bun de vreo 2 ore o data la 3 zile. Dar noaptea e serioasa si, in ciuda trezirilor repetate pt papica, adoarme usor la loc.

Deci ieri m-a supt copila de m-a innebunit, e clar un puseu de crestere . De dimineata s-a trezit tusind un pic, sper sa treaca. Am fost cu ea joi la mine la serviciu sa o prezint colegilor si o fi luat de-acolo un mic virus.

Dana, ce frumos trebuie sa fie la parinti, si cum vin toate rudele sa o vada pe Ana , e ca o mica vedeta in centrul atentiei . Nici eu n-am pus ata rosie la mana .

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Luto, l-as scoate dar imi este frica ca data trecuta cand am ajuns cu el in spital asa mi-a vorbit dr de zici ca eu cine stie ce i-am facut de l-am imbolnavit asa de mic. Mucisorii ii are cadou de la fratior. Si sa stii ca am uitat ca a respirat si el aer curat cateva minute cat timp am stat dupa taxi, miercuri cand am fost la eco.
Manga, eu sunt la recuperari si acum am vazut pozele cu Aidan. Nu ma gandeam ca e asa dolofanior. S-a schmbat mult fata de cand era mai micut.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput