Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *31*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Bag niste sorici acusi ca a sosit porcusorul de la bz. Doamne ce nehalita sunt
http://noolmusic.com/google_videos/sprite_love_cute_commercial.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Carina misto faza cu taticul
http://community.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=48

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Neata si de la noi,

Am citit am vazut poze cu bebei superbi(pe care am pututut sa le vad!!)ce ma bucur.

Multumum pentru sustinere fetelor, am fost ieri la spital duminica noaptea sau luni va da nastere celor doi gemanuti groaznica dar asta e viata, nu mai vreau sa va intristez si pe voi.

Tot ieri am terminat si cumparathurile de craciun, am schimbat si caruciorul , mai bine zis am luat unul nou, este un silver Cross Halo, super usurel si usor de impins.

Noi avem parte de zapada afara este absolut de vis, cred ca sunt singura adulta din orasul asta care se bucura de zapada.

Isabella doarme la fel de prost noapte din ora in ora sa trezit, si nu stiu de ce?sper sa se mai linistesca .

Pup toti puiutii dragi mie si mamicile lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

neatza fetelor

pusesem si cateva poze noi la semnatura, sub emoticonul copil dar le-am facut acum mai "vizibile"

anamaria, sa va traiasca micul crestin! am vazut pozele de la botez si chiar l-am intrebat pe razvan daca nu cumva va stie ... sotul tau a copilarit prin micro3 cumva? de sunat ma poti suna oricand, ce frumos ar fi sa ne intalnim toate 3 cu bebeii, la o cafea, o prajitura ...:) daca n-o fi prea frig

citind postul tau, cand pomeneai de foame de lup si de pofta de dulce mi-am zis ca tb sa te "sfatuiesc" - cred ca tare bine ti=ar prinde un regim montignac - faza de intretinere; stiu ca nu ai timp de gatit dar poti incerca sa respecti niste reguli simple de asociere si poate (sunt sigura de fapt, e testat de mine) te si reglezi si modelezi si abdomenul spre plat, asa cum il doresti :);

madalina, am vazut si baiatul tau - pe vestitorul mosului si, cand povestesti de tatal tau si dragostea pt nepot ma induioseaza; asa sunt si parintii mei. din pacate ai mei nu sunt langa mine, ne despart 600 km si tocmai ce si-au anulat vizita, din cauza problemelor cu circulatia trenurilor..

inutil sa va mai spun, nu? ... cat sunt de frumosi ..... ii pup pe toti dragalasii

vai, m-am lungit cat o zi de post :)...trimit asa :)

daci

dragul mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Mamucutzelor da' ce muuuult ati scris!!!
va imbratisez tare, tare!

din capitolul 30 am citit aseara 13 pagini, cu genele lipite de somn...imi pare nespus de rau pentru tristetea din familia Claudiei! multa putere mamicii indurerate si voua, restul familiei..sa-i puteti fi aproape!

acum l-am vazut pe frumosul dacianei! scumpul de el!!!! ce de par! ce zambet minunat!

netul merge..ca la tara..ufff, bine ca exista si asa!

ma duc sa vad ce ati mai facut!
am auzit la radio ca este o zapadaaaa in UK..mama, mama!
si ca la Galati sunt multe grade sub minus..brrr! pupa dana ficiorashul drag..sa nu-i inghete nasucul scump!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Neatza!
Nu ma mai scris de cateva zile pt ca eram la recuperari dar vad ca scrieti foarte mult si nu fac fata.
Eu nu reusesc sa-i fac si eu la bebe o poza cum zambeste, in toate pozele e serios. Afara nu am ami isti de 2-3 saptamani ca avea muci si vad ca nu-i mai trec si a inceput si sa tuseasca dar febra nu face.
Eu sunt intr-o continua curatenie. Fac cat de cat ordine in casa si se apuca David sa-si scoata toate jucariile din cutie. Sunt momente cand fac cu nervii cand vad dezordine.
Ii urez lui Luthien la multi ani cu intarziere dar e bine si mai tarziu decat deloc.
Am vazut ca e ziua elenutei in 21. Oare ce bunatati mai pregateste?
Manga, tie nu ti se pare ca se raceste in camera de la aparatul ala salin ca are ventilatorul ala si scoate aer rece? Am primt si eu imprumut unul dar nu pot sa zic ca vad ceva imbunatatiri in respiratia lor.
Va las ca ma duc sa mai strang de prin casa ca sunt doar cu cel mic si el doarme.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

hihihihih dana, trebuie sa ne tundem pt ca ne intra parul in ochisori :)... si ne-a cazut si parul pe care-l aveam pe urechiuse ... asa ca mamii nu mai rontaie urechiusele ... a trecut la pupat de obrajori si gat

daci

dragul mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

neatza fetelor

pusesem si cateva poze noi la semnatura, sub emoticonul copil dar le-am facut acum mai "vizibile"

anamaria, sa va traiasca micul crestin! am vazut pozele de la botez si chiar l-am intrebat pe razvan daca nu cumva va stie ... sotul tau a copilarit prin micro3 cumva? de sunat ma poti suna oricand, ce frumos ar fi sa ne intalnim toate 3 cu bebeii, la o cafea, o prajitura ...:) daca n-o fi prea frig

citind postul tau, cand pomeneai de foame de lup si de pofta de dulce mi-am zis ca tb sa te "sfatuiesc" - cred ca tare bine ti=ar prinde un regim montignac - faza de intretinere; stiu ca nu ai timp de gatit dar poti incerca sa respecti niste reguli simple de asociere si poate (sunt sigura de fapt, e testat de mine) te si reglezi si modelezi si abdomenul spre plat, asa cum il doresti :);

madalina, am vazut si baiatul tau - pe vestitorul mosului si, cand povestesti de tatal tau si dragostea pt nepot ma induioseaza; asa sunt si parintii mei. din pacate ai mei nu sunt langa mine, ne despart 600 km si tocmai ce si-au anulat vizita, din cauza problemelor cu circulatia trenurilor..

inutil sa va mai spun, nu? ... cat sunt de frumosi ..... ii pup pe toti dragalasii

vai, m-am lungit cat o zi de post :)...trimit asa :)

daci

dragul mamei

super faine pozele. Ai acolo un scump. Si ce par mare are.

de scumpete de Maria (31.08.2009)

POZE PROAPETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

eu citesc la capitolul acesta..la 30 m-oi duce mai tarziu un pic
Uka si anusca mea are la nivelul ambilor genunchi pielea mai aspra..ma intrebam de la ce o fi..am zis ca incercam sa nu mai folosim cateva zile produsele de baita (gelul de dus, in special) si vedem daca se schimba ceva...eventual, o sa insist mai mult cu masajul cu ulei de masline;
Anamaria yuhuuuu!!! primiti porc?!!
Carina super tare clipul!!!
gata..sunt la pagina 6!

trimit..ca au venit niste rude sa ne vada..ufff, ca-s multe!(ce ma distreaza : cum intra cineva pe usa, cum "ptiuu! sa nu te deochi puiule drag!"..bunica s-a suparat putin ca am tinut fata pana acum fara ata rosie la mana..a intors casa pe dos aseara dupa o chestie rosie de pus la mana..whatever!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata si de la noi...asa pe la pranz.

Aici a nins ca-n povesti, masina noastra nu se vede decat un pic la fund... lopata sotul meu a ratacit-o asta din capitolul "daca dai n-ai...ia nu da sa vezi cum ai!" asa ca drept "rasplata" l-am trimis sa bata unicul nostru covor
Radulescu baga nanel de pranz, mandra draga mea e la bulgareala cu bunica-su si iar mi-o aduce uda pana la kiloti...eu trebuie sa bag aspiratorul dar il astept pe ficior sa se trezeasca sa nu se sperie...

Danuta uof, m-am gandit asa de mult la voi si la faptul ca ati plecat cu colindul pe-o vreme atat de uracioasa, dar ma bucur ca ati ajuns cu bine. Cat despre ata rosie, stai calma ca si-al meu s-a capatat cu una de la bunica-sa. Deh, o las si eu acolo ca rau n-are cum sa-i faca si in felul asta e si maica-mea linistita.

Nici noi nu dormim deloc pe burta. daca il pun eu asa usurel, isi baga mufarina-n perna si mi-e teama ca nu poate respira. Chiar daca-si roteste capul binisor, curuletu'i greucean si am senzatia ca e mic si neputincios.
Am facut si noi testul biberonului dar...il scuipa cat colo. S-a chinuit maica-mea si i-a dat la lingurita sau la seringa Asa ca biberoanele le iau, le spal, le sterilizez...se umplu de praf iar le iau, iar le spal si tot asa. Dau frumos pe noptiera pe post de bibelou

Am vazut si eu un bradulet frumusel al deliei si mi-a placut si masuta aia super. Este o idee geniala. Chiar asa...nu este greu de manevrat??

Maaaaai, reclama aia de la sprite..adica tatic de fetite...noi am experimentat-o deja. Ma duc sa caut poze cat bantuie al meu pe-afara, ca ma "omoara" daca ma prinde ca le expun.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput