Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *31*
Raspunsuri - Pagina 5
monique02 spune:
Uka si Andreea are zone de piele mai uscata asa a avut si Teodora, doctorul mi-a zis cum se numeste, mi-a dat si o crema pt Teodora dar zicea ca oricum si fara crema ii va trece la vara, apar doar iarna.
anamaria1979 spune:
Da merci de raspuns happy uka. O sa vedem cu alaptatul pana la 1 an. Nu ma deranjeaza dar am o foame in mine groaznica. Si vreau dulciuri tot timpul. Cu ocazia asta multumesc ellenutei pentru reteta de tor cu portocale. Nu pot sa mai dorm noaptea cu gandul la el. Asa ca de craciun il fac eu cumva
http://community.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=48
aidaciolac spune:
mai fetelor am reusit sa prind un ras in cascade desi aparatu nu era la indemana si a scos atatea cascade ca am reusit si eu sa prind cateva ... suntem inca in joaca si vad ca ati aparut , abia astept sa va citesc
mary_07 spune:
Buna dimineata
Uka,i know what u mean am trecut si noi printr-un episod,de curand (cand eram in butoi). La noi o discutie face mult...incercati si voi.Bafta
Am pus mancarea la foc si asa incet,incet (cu viteza melcului) mai sterg un praf,mai impatur o haina...
Vaiii,ca ma dispera parul asta,abia astept sa ma tund....numai ca nu gasesc un salon BUN,de unde sa ies exact asa cum vreau,nu ciupita la par
Ptiii,ca au adaugat astia emoticoane noi
Primul Craciun in 4
_
Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan
anamaria1979 spune:
Eu fumam foarte mult zic (1 pachet pe zi). Cu un an inainte de a ramane gravida mi-a fost foarte rau si am facut si o pneumonie asa ca le-am lasat deodata. M-am sitit mult mai bine si acum nu simt nevoia sa mai fumez deloc. Ce e drept am compensat cu mancarea din plin.
http://community.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=48
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 wow,ce tare-i asta Primul Craciun in 4 _ Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan |
Ce draguta e
Neatza!
de Natalia (03.09.09)
carinablanca spune:
Buna dimi si sarbatoritilor de azi!
Uitati ceva super pentru taticii de fetite.
super
de scumpete de Maria (31.08.2009)
POZE PROAPETE
santorini spune:
Uca lasa ca va impacati voi! Andrei e cumintel azi, acum doarme. Apropo de ce ziceai cu biberonul, am incercat aseara sa ii dau un biberon cu lapte muls mai devreme (ca nu prea mancase la un san) si l-a refuzat categoric! Pana acum nu se intampla! Ba chiar se cam isterizase. S-a linistit dupa ce l-am pus la tzatza! Ieri l-am scos intradevar la zapezica dar a adormit de pe scari si a dormit toata plimbarea in marsupiu! Si noi vrem sa iesim in parc dar cred ca mai tarziu pt ca Adi a dormit mai mult azi si acum se duce sa deszapezeasca masina. Plimbare placuta si ai grija cum conduci!
de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
Roxxy80 spune:
Salutare! Iaca si noi pe aici.
Daciana, Maria mea doarme pe burtica din maternitate. ea nu cunoaste alta pozitie de somn. Am incercat sa o culc pe o parte, pe spate, dar dupa 10 minute se trezeste si plange. Pur si simplu nu vrea sa doarma altfel. Iar cand e treaza tot pe burta sta si tine capul tantos sau se taraste de mama focului . Eu nu-mi fac nici un fel de problema pt ca ea isi intoarce f f bine capul si chiar are momente cand parca se asaza cumva pe o parte, dar tot pe burta (nu stiu sa explic cum ).
Noi azi suntem tot singurei pt ca tati munceste . Offf, sunt asa plictisita. Afara nu pot iesi cu amandoi pt ca nu pot impinge carutul in nametii de zapada de pe strada mea, iar de iesit cu ea in brate si cu el de mana chiar nu pot. Si uite asa mor de plictiseala si Matei rateaza zapada asta frumoasa.