Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *31*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Neata si de la noi!
E asa frumos in Constanta, a dat soarele dar e ger, se vede super zapada acum ca nu mai e vant s-o viscoleasca. Cred ca incerc o iesire in parc, numai eu cu bebica ( avem ambasadele inchise eu si sotz... cu alte cuvinte trouble in paradise).
Sper sa nu ne inzapezim Daca nu mai aparem pe aici trimiteti voi pe cineva dupa noi? Pleeeease?
Am observat dimineata cand o schimbam pe Carina ca are pe o pulpita o zona cu pielea foarte aspra, cam de marimea unei monede, in 3 locuri de fapt. Voi ati avut asa ceva cu copiii vostri? Ce as putea sa aplic acolo?
M-am delectat cu poze cu brazi frumosi, impodobiti sau ne, cu bebelusi superbi. Sunt niste dulci cu totii, mi-e tare drag sa privesc fotos cu ei.
Sper ca cei care nu se simteau bine si-au revenit, o imbratisare de imbarbatare pentru mamicile incercate.
Va pup pe toate, o sambata frumoasa rau sa aveti!

Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna dimineata si de la noi!
Aida pupam mama foca si o imbarbatam sa vina husbandu acasa cat mai repede.
Crocodana eu am comandat un kit amprente mulaj de pe reclamamascata.ro.Luni ajunge o sa pun poze cu mulajul respectiv (hand & foot + poza intr-o rama din 3 bucati).
J.D. bine ai venit.
Alex imi face figuri adoarme seara foarte tarziu pe la 12 noaptea. Nu reusesc sa-l culc mai devreme ce e drept doarme ziua. Am crezut ca nu are laptic cat doreste si am facut formula dar o refuza. Nici biberonul nu il accepta. Ceai dau cu lingurita. Nu stiu ce ne vom face la diversificare.
http://community.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=48

Mergi la inceput

Aida , ajungi pe bune in Cta de sarbatori acum sau nu am inteles eu bine? Poate iti faci timp sa bei o cafea cu noi 3 (6 adica) Sunteti invitatele mele.
Santo, ce mai face Andreiu? Am vazut ca l-ai plimbat prin zapada, o-a placut sau a dormit?
He, ma simt ca la munte, mi-am scos cizmele de zapada, fularul imens.. ce m-as bulgari un pic sa iasa toti nervii din mine.. Sa ma intorc acasa, ca in copilarie, cu obrajii rosii-rosii si inghetata tun, dar fericita la maxim. Va amintiti? Ce ierni frumoase, ce vremuri, cati prieteni aveam.. Copiii nostri nu vor cunoaste farmecul unor lucruri de genul asta, s-au schimbat prea multe. Hai ca devin melancolica si nu-mi face bine.
Am plecat sa ma echipez, apoi imbracata asa cosmonaut sa imbrac si piciulina. Sper sa-mi iasa.

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Daciana noi venim dupa sarbatori prin Buzau. Te sun atunci? Sa vedem si cum o fii vremea ca nu avem curajul pe viscoleala asta sa ramanem blocati cu copil de 3 luni pe euro85.

Mergi la inceput

Anamaria, la fel imi face si Carina. Nu mai vrea DELOC biberon, nici cu formula nici cu lapte de mami; exact asta ma intreb si eu: ce-o sa facem la diversificare?? Pediatra a zis zambind, ca o s-o alaptez pana la 1an. Hmmm

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Sotul meu e la gara asteapta pachetul de la socrii. Sper sa nu stea saracul toata ziua pe acolo. Socrilor li s-a facut mila de noi si ne-au trimis juma de porc, carnati, sarmale si alte cele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata

Ce pofta mi-ati facut cu fumatul...of...
Eu nu am mai fumat(nici macar un fum )de pe 19 ianuarie cand am facut testul de sarcina.Acum alaptez...deci tot nu fumez. OricUm, nu cred ca voi mai fuma - poate cel mult asa o tigara de pofta. Inainte de sarcina am fumat 11 ani minimun pachet pe zi si nu era bine.
Deci care fumati...trageti un fum si pt. mine la cafeluta (nici din aia nu mai beau de un an ca nu face bine nici a bebe nici la fierea mea. Nici picura de alcool. In rest de toate mai putin varza si fasole.

Gata, m-am plans si eu cuiva :))

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Sotul meu e la gara asteapta pachetul de la socrii. Sper sa nu stea saracul toata ziua pe acolo. Socrilor li s-a facut mila de noi si ne-au trimis juma de porc, carnati, sarmale si alte cele.

Vreau si eu asa "mila". Mai a ramas jumatate de porc. Ne poate adopta si pe noi?
Glumesc, sa aveti pofta. Facem si noi pregatiri sapt. viitoare :)

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna dimineata,

Delia imi place mult bradul pt ca e foarte des si decorat simplu. Sofia e o finuta, mi se pare mie ca seamana cu tati? Cred ca te-am innebunit cu masa, ma intrebam si eu - e grea?

Aida sa sti ca si eu am Nikon din ala cu film care face niste poze superbe, baterie pt el sa sti ca eu am gasit la Carrefour si am una in plus pe care nu am folosit-o, o vrei, as putea sa ti-o trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

DANUTA ma gandesc eu la tine cand fumez .Eu sincer am incercat sa ma las inainte de a ramane insarcinata si am rezistat o jumatate de zi,cand deja imi tremura tot corpul si mai aveam putin si plangeam
AIDA ,abia acum am citit povestea nasterii lui ERIK...cuvintele sunt de prisos
Va caut pe toate ca sa citesc nasterea puiutilor vostri
ANAMARIA sa aveti pofta la porcusor
HAPPY_UKA sa aveti plimbare placuta,cred ca o sa vrajesc si eu p[e cineva sa ne ducem afara cu piticu...off mi-am adus aminte ca-i curge nasucul,cam slabe sanse

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput