Praline belgiene (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Alooo...cum sa nu fie dans???N-am zis ca e?Am vb cu Ana si vine si ea pt cateva ore.Deci mergem,da???

Fete azi am fost la Danyelana si l-am vazut pe Arthur....e asa micut,dragalas si-ti vine sa-l mirosi non-stop(stiti voi cum miros bebeii de frumos!)Danielana,merci frumos pt azi...m-am simtit super:am adunat ouale cu mamaie,am vazut magarusii,vacile ...mai vin la tine sa stii!

Scumpilina,iti sunt datoare si tie cu niste multumiri pt ospitalitate...a fost o placere sa va vad si sa mai stam la palavre ca de cand a plecat Carmencita nu ne mai vedem asa des.
Tre sa va povestesc defilarea mea de moda cu noile achizitii(rochite),ca deh...m-am dat mare si tare la soata si-am zis sa-l las masca....n-am reusit!
Nu am timp acum sa mai scriu da promit ca va pove ...copii trag de mine sa mergem la baie,deci gata cu internetu!
Va pupicesc si astept verdictul...e kara sau ba???
Paaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

bepii, ai dreptate, ne urnim tare greu...io dau vina pe iarna asta lunga si ziua asta scurta; parca nu-mi ajunge, frate, pt tot ce vreau! sunt cam fara chef, recunosc, dar trag de mine maine seara o ora si tot vin sa va vad!
soooooo....
ADUNAREA!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

rosu sau verde? asta daca apucams a transferam bursucul sacha in celalat dormitor la timp:( nu va povestesc ce sentimente nutresc noaptea pt el... cand il apuca in miezul ei sa tipe sa dea cu picioarele si cu palmele in usha... si nici cum era sa-l sinucid azi noapte de frustrare...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

rosu sau verde?

Verdeeee!Bafta cu Sacha si poate reusesti sa ajungi si tu deseara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Mirikutz eu zic sa stai departe de rosu...o perioada ...; deci votez tot pentru verde ;

DANS DAAAAAAAAAA; Nina: fusta au ba ?????

Bepii te iau pe la 9?

Pupe si pe diseara
p.s. azi am avut homeworking, in pijamas all day.....veeeeery nice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Miri, verde !!! Pup si pe diseara (daca totul e ok)
Miha, ora 21 e perfect. Pupici tie si lu Monica copilu dulce si special.
Fete, abia astept seara asta!
Sper sa avem surprize si sa mai apara si alte fete.
Deci diseara pe la ora 22.
Anto, te asteptam desi n-ai mai confirmat intre timp. Mai ales ca stai atat de aproape de locatie.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

buna fetele,

nu stiu daca pot sa vin diseara, azi-dim mi-a fost f rau de la stomac, m-am rastit la wc urat de tot. la ora asta nu-s in stare de dans si inca nu-mi dau seama daca e ceva viral sau numai de oboseala. asa ca cel mai probabil nu vin;
pupici si ditractie placuta,
anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Ahhhh ce as veni si eu diseara, insa ma voi gandi la voi, mai mult nu pot face

Mikule "bikinii" de unica folosinta uitasem sa-i mentionez. Ii am in dotare deja, la sosete nu ma gandisem sau la sacul de dormit ptr bebelina, nu e o idee rea. Mersi de sfat

37+ Lorena

AMR 18 zile

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Antoanela sper sa-ti treaca rapid ca sa te poti dantui alaturi de pralinutele noastre dragi!

37+ Lorena

AMR 18 zile

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Anto, insanatosire grabnica, ai grija de tine si lasa ca or mai fi si alte seri de dans, tu sa fi sanatoasa.
Si daca tot veni vorba de urmatorul karoke, propun de pe acum sa sarbatorim 8 martie asa cum am facut-o in ultimii ani prin dans. Ce ziceti? Daca nu, gasim noi o solutie. Mi-ar placea sa ne strangem iarasi si sa petrecem o zi in care sa putem palavragi in voie. Anul trecut dragele noastre Simona si Carmen ne-a oferit la toate un masaj pe cinste la mine acasa. Ce-ar fi sa ne strangem iar la mine? Chiar si fara masaj, macar sa stam de vorba. Spuneti fiecare cam cand v-ar conveni apoi vom stabili data definitiva.
Carmen, iti tin pumnii si-ti trimit gandurile mele pozitive sa-ti fie bine tie si bebelushei Lorena.
Pup toate fetele.
Un weekend super.

Mergi la inceput