Praline belgiene (41)
Raspunsuri - Pagina 14
Bepii spune:
Helloooo fete, iata-ma inapoi!
De data asta dupa karaoke.
Am pus pozele! Si am vazut ca mai sunt niste poze noi acolo puse de Carmen. A zis ea ca o sa le puna dar uitasem....
In fine, Carmen, in afara ca ai o burtica respectabila, la fatza nu te-ai schimbat deloc, arati la fel, nu ai capatat proportii prea mari si cred ca dupa o scurta perioada de la nastere vei reveni la formele de dinainte. Si mai ai un zambet frumos de viitoare mamica, acel zambet matern care infrumuseteaza femeia. Mi-e dor de tine fata! Pupici la fete cucuiete.
Revenind la ieri seara, pana la urma am fost doar TREI!!!
Ana, sper ca Mariuca se simte mai bine. Ne pare rau ca n-ai putut sa vi dar e de inteles ca atunci cand ai copilu bolnav numai de distractie nu-ti arde. Ramane pe data viitoare. Insanatosire grabnica Mariucai si pupici multi sa treaca repede.
Miri, nici tu n-ai mai aparut dar ma repet, nu-i bai, probabil ca a fost un motiv serios dar pe de alta parte e bine asa pt ca era cam fum acolo si sigur lui bebe nu i-ar fi placut. Totusi mi s-a sucit gatul tot uitandu-ma catre intrare. Lasa ce vine el bebe trei si dupa o scurta perioada iti vei scoate parleala pe ringul de dans.
Si am tot sperat intr-o surpriza, ma tot uitam spre usa, poate mai apare cineva care nu s-a anuntat..... in zadar!
Dar: nu mi-as fi inchipuit ca pana si in trei te poti distra. Am fost toate intr-o forma nebuna. M-am simtit super de super si nu exagerez. Nu stiu cum se face dar e acolo o atmosfera pe care n-o simt in alte locuri (si slava Domnului noi frecventam locuri destule), lumea e pasnica, incidente n-au fost niciodata (si de cati ani tot mergem acolo?), ne simtim in siguranta (desi localul e imens si era plin), personalul ne cunoaste si ne da locurile pe care le dorim, sunt fericiti cand ne vad, ce mai, ne simtitm in largul nostru.
Ne-am dat plecate dupa ora 3 desi venisem inainte de ora 10. Cand a trecut timpul? Nu stim. Dar am ras la greu si ne-am dezlanutit pe ringul de dans.
Apropo, sala s-a mutat la vechea locatie care intre timp a fost renovata. Deci loc destul, dar cu toate astea la un moment dat era plin de lume.
Multumesc Nina si Mihaela pt compania mai mult decat agreabila si pt seara superba.
Multumesc din suflet Mihaela pt faptul ca m-ai transportat.
Fete, astept cu nerabdare reactiile voatre cu privire la ziua de 8 martie. Noi ne gandeam aseara ca un dans ar fi super dar daca nu si nu, atunci poate la mine acasa impreuna cu copilasii.
Mai aveam ceva d ezis dar trebuie sa vina Swa de la servici si inca n-am pregatit nimic ca abia m-am trezit.
Pup toate fetele si va doresc un weekend super.
miri_mik spune:
bon, cu coada intre picioare, si burta la purtator... aseara nu mi-a maia rs de mer la karaoke. abia mi-am vazut barbatul, mici au tabarat pe el, am mancat friti si ne-am uitat la tv. n-am facut mare lucru dar am les sa stau acasa. oana ma sunase si n-am vazut apelulc a eram cu micii in activitati de calarie.
azi am inceput de devreme rau. la 5 sacha er ain picoare, a baut lapte si-a mai somnorit insa l-a trezit bruno:( p-orma ne-am dus la poze cu burta, stiti voi, cum facusem si cus acha. eu n-am fost in forma dleoc,d ar silvian zice ca erma frumoas,a si apropos... era bluza rosie:))) n-am apucats a dormimd e amiaz ca am mutat din nou dormitoarele... a trebuit sa iau un dafalgan ca ne-am cam epuizat amandoi (silvian a simtit-o spre seara rau de tot de-am zis ca ni se arata de mers la urgente). am iesit pe la 7juma s amancam la makro si p-orma i-am pus iar in pat pe mici.
mariuca sper ca e mai bine si trec amigdalele.
anto... ai grija, e epidemie mare de gastro...
carmen... pernite de alaptare... alea sa nu le uiti; azi am luat si eu ca imi amintisem intre timp.
bepii, frumos 8 martie la tine. as propune la mine dar cum nus tiu exact cand ne mutam, s-ar putea sa fie dupa 8. insa, cna dsuntem instalati, reuniune la noi:)
ma dor mainile infernal. de aia n-am nici stat pe net ieri si azi. imi amortesc pana in omoplati:( va pumpizez si noapte buna
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
carmita_baby spune:
Taniuca mersi mult hai ca acum am inceput sa o iau in jos cu kg, Lorena creste si eu descresc in greutate ma refer. Azi aveam 19 kg ypieeeeeeeeeeee Oricum ceea ce conteaza cel mai mult este sa fie ea bine, sanatoasa. In rest peste tot si toate voi trece eu
Mikule mai precis la ce fel de pernite de alaptare te referi? Perna mare de alaptare am, insa nu cred ca de asta zici tu. Ma poti lamuri, te rog frumos, pentru ca s-ar putea sa fie folositor
37+ Lorena
AMR 16 zile
Mello motanelul iubit
Antoanela23 spune:
Buna seara fetele,
Carmita, cred ca Mirik se refera la pernitele care se pun in sutien, ca sa nu patezi hainele cu lapte si ca sa protejezi mamaleoanele. Ce putin mai ai, bafta multa.
Eu sunt un pic mai bine dar inca nu-s 100% restabilita. Imi pare rau ca am ratat karaoke, dar nu eram deloc in forma.
Pup fetele, somn usor,
ardeiash spune:
dragi pralinute,
cand m-am hotarat si eu sa vin sa dansez ca nu am mai facut-o de cand lumea, m-am imbolnavit. vroiam sa va fac o surpriza, d-aia n-am zis nik.. si vlad si cristi erau incantati de idee .. si na.. am racit.. am fost lata cat patul .. m-am doftoricit .. acum sunt bine , slava Domnului .. insa am scapt momentul pfui .. cristi chiar intentiona sa-si aduca 2 colege de birou , nemaritate care stau cam rau cu iesitul in lume.. asa ca le-am privat si pe fete...
in fine;; bepii: super ideea sa iesim de ziua noastra: vad ca pica joi/ ce ziceti de vineri; 9 martie ? e bine? am o prietena si ea dornica... asa ca sper sa ne facem gasca mai mare
carmen/ ce misto arati ...
pup toati fetili
s-auzim numai de bine! si
-------------------------------------------
scrapbooking yeee - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm
miri_mik spune:
carmen, protectii pt sani de pus in sutien cum zicea si antonela. si tot la capitolul sani, cauta crema pe baza de plante de la dr vogele pt cazul in care faci rani de la alaptat. sau b-panthene sau.. nush ce-ai putea gasi in spania.u
fetelor, maine am sa pictez camera lu' miku' (a se intelege sacha) l-am mutat si am hotarat ca 100 de euro investitie poa sa dea mai bine in ochii cumparatorilor. pe frigul asta nu ma indemn sa ies din casa, asa ca... si apropos de frig, n-ar trebui dom'le sa ne mai lase?
sa ne tineti pumnii, azi vedem prima candidata la babysitter si avem si clienti la casa fix in acelasi timp.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Bepii spune:
Miri, tinem pumnii pt seara asta. Astept cu nerabdare vesti si sper sa fie de bine. Imi pare rau sa aud ca ai dureri de maini, pana acum nu te-am auzit plangandu-te. E naspa daca iti amortesc.... Hai ca n-a mai ramas mult si toate aceste probleme vor ramne undeva in urma. Sper sa nu te deranjeze prea des durerea. Pupici.
Anto, ma bucur ca ti-a mai trecut, ai grija de tine si-ti doresc insanatosire grabnica.
Ardeiash, sa sti ca vinerea trecuta m-am gandit la tine si asa fugar mi-a trecut prin cap ca s-ar putea sa ne faci o surpriza. Dar n-a fost sa fie. Insa sper din toata inima ca la urmatoarea intalnire sa poti veni si daca vei fi insotita de alte fete ar fi super. Insanatosire grabnica si tie.
Nu stiu in ce calendar te-ai uitat tu dar 8 martie cade intr-o luni anu asta. Asa ca seara de dans poate fi inainte sau dupa 8.
Deci:
- pt amatoarele la dans propun ziua de vineri 5 sau sambata 6 martie ori saptamana urmatoare vineri 12 sau sambata 13 martie. Vedeti fiecare ce aveti notat in calendar si dati un semn.
- pt fetele care vor o intalnire mai intima la mine acasa .... chiar nu stiu ce zi sa propun. Oricum undeva in jururl zilei de 8 martie sau chiar luni pe 8! Depinde cum va este mai usor la majoritatea. Cu exceptia zilei de joi mie imi este egal.
Eu n-am nimic impotriva daca le organizam pe amandoua pt ca n-au nimic in comun. Una e pt dansat si alta e pt palavragit intre noi. Asa va fi toata lumea multumita, ce ziceti?
Madi, astept adresa ta. Ma bucur ca ne-am auzit azi si ca toate sunt bine cu voi.
Ror, cand ne mai scri si noua cateva randuri sa aflam despre tine? Nu ne mai iubesti? Noi DA.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana excelenta.
Mihaela1171 spune:
Cou cou....
Deci, kara super de super, am dansat pana la 3 si nici nu ne-am data seama cand a trecut timpul....dar....MAI VREAUUUUUU
Bepii multumim de invitatie, esti o draguta
Eu spun DA la kara pe 5 sau 6 Martie, inclinand spre 5...dar nu musai;
La Bapii acasa asemenea, oricand ar fi...daca nu ma preumblu pe undeva...
Si ca sa va MOBILIZEZ, va re-atasez link-ul cu filmul cu pralinute facut de Bepii (bestial! multumim mult!) si desi nu am participat la toate actiunile de acolo....tot ma apuca nostalgia...
http://www.onetruemedia.com/shared?p=7942a989e517fd36637320&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url
O zi buna tuturor, M
ardeiash spune:
oops ;; asa e bepii. m-am uitat aiurea , eram cu nasul in batista
sustin si eu atunci 5 martie! vineri
miri: bafta la pictat, baby sitter si casa
anto: sanatate iti doresc
rorutz si eu te intreb :totul e ok la tine?
mihaela: merci ca mi-ai adus aminte de filmulet, mie mi-au dat lacrimile fetelor cand am revazut ce momente frumoase am avut impreuna
pup de pup
s-auzim numai de bine! si
-------------------------------------------
scrapbooking yeee - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm
miri_mik spune:
bilant pe ziua de ieri:
babysitter, soricica cumintica, 20 de ani, blanda. i-am cerut copie dupa ID, dupa cazier si recomandare de la scoala unde are girja de copii dupa-amiezele. 30 de euro pe '-5 ore sambata pt ambii copii. azi l-a rugat pe sefuld e la scoala sa ma sune sa-mi dea relatii despre ea. initial mi s-a parut ciudat dat fiind faptul c anu cunosc persoana si nu o vad in fata, dar am considerat ca e un efort din partea fetei sa-mi arate ca e de buna credinta. vine sambata sa vedem cum merge treaba...
clientii pt casa, oameni de treaba, mi-ar place sa fie ei cumparatorii. ar ramane spiritul vesel in casa. foarte interesati, si atenti la detalii. asteapta toate documentele cuc ertificatele de conformitate pt electricitate, energie, constructii adiacente. le-a palcut ca avand la randul lor doi copii mici (cat sacha si un bebe de 2 luni) isi pot imagina ca se poate trai in casa, totul e deja aranjat ca pt familie cu mici). deci sa tinem degetele incrucisate.
camera n-am mai vopsit-o. ne trezim tot ca huhurezii la 4-5 si deja sunt insomniaca, mis e infunda nasul, peste zi daca icnerc sa dorm, imi ia o ora incercatul, juma d eora somnul. deci am lasat-o balta. mainile ma dor pana in omoplati, deci nu era cazul sa ma aapuc azi...
cam atat. ma duc dupa sacha
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii