Praline belgiene (41)
Raspunsuri - Pagina 12
morgane spune:
Fete, mare activitate pe la voi ...
Nu am mai scris demult, dar daca si Carmita din insorita Spanie a scris hai si eu :)
Ca ultima mea activitate demna de consemnat a fost vizita la Scumpilica, unde s-a lasat cu copane de-alea lipiciose, stiti voi, de se desprind de pe os mmmmmmmmmmmmmm ... si salata de varza, de ne bateam pe ea. Si unde nu li se facu fetelor Nina si Miri sa se preumble prin magazine, dar stiau ele ce stiau. Chiar Nina, ce ochi a facut Reji la rochitele tale trendy, sexy, hot?
Iar Joos despre fustita ta la fel de superlativa, Scumpilica?
M-ai facut curioasa cu bluzita de la Oana, Miri ... si vrei papucei? Sa ma risc cu un 39?
Nina, te bagi si tu?
Nu pot veni la kara si ma zgarii pe ochi, dar nu am chef sa fac mereu circ sa-mi lase fata. Mergeti voi si puneti poze, atat mamultumeste.
Pupici,
miri_mik spune:
hai-de Luca! hai-de lu-ca! la multi ani voinice! sa cresti mare si curios, cautator, cercetator! sa fii bun si cuminte, sa-ti iubesti fratiorii si parintii care te adora! La multi ani! muuuuuuuuuuuah!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
morgane spune:
La multi ani, LUCA, sa cresti baiat mare, ca frumos esti, alaturi de mami, tati si fratiorii tai !!!
anamana123 spune:
simo, rusinica!
baga si tu aici un cuvant sa stim cand e ziua lu' fii-to' ( si lu fii-to si lu fii-to)
LA MULTI ANI, LUCA!sa cresti mare, sanatos si puternic sa iti "educi" fratiorii! pupe de la maria (si nu numai)
gagice, am o lene in my big ass ...
dar 3 cuvinte va spui:
suntem binisor, noi, astia marii, cam obositi, mica tuseste dar cred ca asta e starea ei, de fapt
ii place foarte mult la scoala si din martie vreau s-o las toata ziua. in rest....iarna asta nu se mai termina dar ce-ar fi sa-mi doresc iar iarna? tocmai ce-am achizitionat sania comandata acu o luna si ma gandesc c-ar fi totusi bine s-o folosim anu' asta. lucrarile la casa merg si nu prea; suntem cateva zile intarziere si asteptam sa ni se intoarca si arhitecta din concediu. am intrat deja in faza in care nu mai suport apartamentul asta si-mi vine sa-l las (si o si fac ) de izbeliste; mi-e lene sa fac curatenie, nu mai am spatiu...vreau ACASA
NU STIU CE SA FAC CU KARAOKELE;;;CAND PICA? vinerea? dc vin, va anunt
pupe tuturor si multa multa bafta oana si ror!!!!!!!!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
Mihaela1171 spune:
Luca La Multi Ani !!! Sa cresti mare sanatos voinic!!!
Carmencita tare ma bucur ca ne-ai mai dat vesti despre tine si burtik
Fete eu vreau la kara si potm chit ca vin in labe ; Bepe te iau eu, ok?
Pupe tuturor,
miri_mik spune:
gagici, sincer si cu mana pe inima, nu ma trage karaoke. deja ca dorm 5 ore pe noapte, de ma mai duc sa imi mai fatsai ... si in plus dupa faza de duminica d ela oceade cand m-am abonat la contractii.... bon, asta e, am imbatranit si intepenit. dar... sa fereasca sfantu ce debandada trag cand s-o termina cu taieturile:)))
carmen, gata bagaju? oficial tre sa fie pregatit. 38 de saptamani e ca si gata...
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
carmita_baby spune:
Miha ce mai face familia ta? pup-o pe Moni din partea mea si spune-i ca-mi este dor de ea.
Mikule cam gata bagaju, nu stiu cum e in Be sau Ro, dar aici bagajul consta in mai nimic, adica mi-am luat un halat si 2 camasi de noapte ptr. alaptat, o pereche de papuci, o sa mai iau cand s-o intampla marele eveniment cosmeticalele de rigoare plus hainutele Lorenei si cam atat. De fapt s-ar putea sa nici nu trebuiasca sa folosesc camasile de noapte, ptr. ca imi dau ei din spital.
La capitolul contractii stau bine pana acum, habar nu am ce e aia contractie, sunt convinsa ca am avut pana acum, dar nu le-am simtit si in afara de un vomitat regulamentar de dimineata, in rest sunt super ok, nu am arsuri sau alte probleme, din fericire, ptr. ca vad ca multe gravidute se plang de arsuri. Aaa si dorm la greu, o avea legatura cu faptul ca am tensiunea joasa, in orice caz cred ca-i face bine Lorenei. Eu sper sa nu ajunga pe la 4 kile
Tu ce faci cand ai contractii? Ca am vazut ca in Romania se foloseste la greu no-spa.
Ardeiash am uitat sa iti urez bafta cu mutatul si cu mobilatul. Ce mai face Vladut? E bine cu scoala?
Ninuca si Taniuca ma bucur tare ca ne-am conversat un pic
37+ Lorena
Mello motanelul iubit
Mihaela1171 spune:
saliu'
Am auzit voce zglobie de Mirikut, Doamne ca de unde ai atat energie ; pupi
Carmencita mercic si tie si iti tin pumnii, nastere usoara!!! Ii transmit Monicai, mereu ma intreaba de tine....; ea este bine, cu multe multe activitati pe care le savureaza cu un entuziasm de invidiat...ii place TOT ce face...(muzica canto, chitara, dans, innot, engleza, si tenis in curand); cea mai recenta este engleza, si desi i-am ocupat apropape complet Sambata, a sarit 2 metri in sus de bucurie..., si a zis ca este cea mai frumoasa saptamana din viata ei (la pachet cu WII proaspat achizitionat );
In rest va pup si ...incep si eu ca beppi: pana la urma este dans au ba???
Bepii spune:
Miri, la tine e de inteles ca nu te trage karaoke dat fiind sarcina asa ca nu se supara nimeni dar restul.....? In fine, dac ar fi sa enumaram situatia fiecaruia in parte (copilasi mici, lipsa bona, lipsa transport, etc) intr-adevar e cam greu cu venitul dar pe de alta parte ma gandesc ca nu cu mult timp in urma, cand era vorba de un karaoke se facea pe d...u in patru si eram in numar destul de mare. Asta e! Vremurile se schimba. Deja ma apuca nostalgia.
Acu ma intreb si eu la randu-mi; e sau nu e?
S-au anuntat Nina, Anto, Miha si eu. Deci eu vin si Miha idem (mersi Miha pt oferta de transport) ce se aude cu restul? Confirmati va rog sa stim cum facem.
Va pup pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana excelent (cu kara sau fara)
miri_mik spune:
chiar asa? nimeni mah, chiar nimeni pt karaokele ala? ia sa vaz sa ^pun de un spalat de bluza. ce culoare sa fie? rosie sau verde si vin si io:d dar nu ma poci hotara la culaorea bluzei:))))
carmen, contractii precis ai, somnul... bucura-te de el cat il mai ai. in bagaj, daca vrei un sfat prietenesc,sa ai sosete. mai ales daca nasti natural.spania nu e tara foarte evoluata la sistem sanitar. te-ar ajuta niste "bikini" de unica folosinta. sa nu te apuci sa speli alea alea. rezerva de pampersi. cosmeticale pt tine, make-up. ala e vital:)paturica sau sac de dormit pt bebe.
miha1171, ai o fata senzationala! da stiai asta! muuuah! s-apoi cu wii... si io as face orice mi-ai cere:d
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii