Praline belgiene (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Nora, felicitari din toata inima pt nepotica Anne-Sophie, sa va traiasca, sa fie sanatoasa, norocoasa si sa-i bucure atat pe parintii ei cat si intreaga familie. Cred ca baietii tai sunt foarte fericiti ca au o verisoara.
Ardeiash, te cred ca-i greu sa gasesti o locuinta corespunzatoare. Am auzit ca preturile la chirie au crescut. Bafta multa in gasirea casutei mult dorite. Multumesc pt informatia cu Scorpions. Auzisem si eu ca se vor retrage si vor da un concert in Belgia. Sper sa reusesc sa-i vad pt ca mie imi place mult muzica lor.
Deci joia trecuta v-ati shopuit prin Antwerp. Ce ma oftic ca n-am putut sa vin si eu. Dar am vazut alte meleaguri cu multa zapada, in Austria si Germania a nins la greu dar e bine ca drumurile au fost ok si n-am ramas blocati in nameti.
Miri, ce ziceai aici, ca ai insomnii? Draga de tine, cu atatea pe cap cred si eu ca nu poti dormi. Sper sa nu dureze prea mult. Sper ca baietii sunt bine.
Deci e stabilit: vineri pe 5 februarie e karaoke!!! Deocamdata suntem doar 4 pe lista. Pai se poate, din ditamai gasca de praline doar patru au chef de dans? Rushinica! Haideti, faceti un mic efort ca stiti doar ca se merita. Am impresia ca bunul nostru obicei de a mai iesi la dantuit se cam destrama si e mare pacat.
Anoooo, tu nu mai zici nimic? Mai spune-ne de Mariuca dar si despre tine.
Morgane, sper sa poti veni si tu la kara.
Carmitaaaa, ce se mai aude din frontul de vest? A inceput numaratoarea inversa? Cum te mai simti, dar bebelina?
Sper sa auzim cat de curand vesti despre tine si sa nu ne tii in tensiune. Ai grija de tine si de Lorena. Pupici la fete cucuiete.
Acum va pup pe toate si va doresc o saptamana excelenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salutare!slaba miscare aici! o fi ploile de vina, bata-le norocu' de ploi!

m-am pus sa va scriu... ca nah, acuma pot, inainte cu vreo juma de ora nu nimeream nicicum tastele de hipoglicemica ce eram. de unde am urlat la maica-mea 5 sapamani, mi-a venit randulm sa fac prostii. dar am fost la coafo, deci am scuza, ca d ema prinde aia... nu ma mai lasa. si de la 7juma pana la 12 n-am rontait decat guma fara zahar. inutil sa va explic cum nu ma mai opresc acu din rontait...

trecem peste;

ardeiash, bafta cu mutarea. dzca te intereseaza un magazin cu mobila nua si ieftina (poti scoate reduceri zdravene mai ales la produsele expuse) este unu de-i zice "istikbal" langa gara midi. sub pod, langa benzinarie shell. il gasiti voi ca adresa exacta n-o stiu. si ma bucur ca banii au putut fi de folos macar altcuiva, sa fie intr-unc eas bun!

Nora, felicitari "si pe aceasta cale" surorii tale pentur minunata realizare! sa fie intr-un ceas cu ursitoare generoase si blande! si bun venit micutei anne-sophie pe lume!

bepii, te-ai intors va sa zica! nici bine nu te-ai dat jos din masina si faci deja planuri de karaoke! de m-ar tine pe mine balamalele asa cum te tin pe tine... insomniile sunt de la sarcina. n-au treaba cu grijile. dar amd escoperit unc eai nou cu gust de detergent de vase sau spumant de baie - depande cum vezi pb - si-l beau c ape un drog:))))si mai reusesc si sa dorm. poate ar trebui sa droghez si copiii sa doarma si ei pana la ore normale:)))

scumpi, pai mah... ma simteam frustrat. ce dreaq sa fac altceva decat s ainjur si sa ma uit chiorash la voi si sa ansez de ciuda! auzi tu, marime d eimbracat 38!!! aia e marime? la pantofi da, dar la haine... si apropos, bluza mea verde e bestiala! si daca nu-mi aducea oana una roshie, n-as fi idnraznit veci sa pun asa ceva pe mine....

morgane, mai sunt papuci dintr-aia? sau s-a gata cu soaldele s-a gatat cu totu'?

ninette, adanci multumiri pentru srvicul de taximetrie:) muuuuuuuuuuuuuah!

oana, tin pumnii sa gasiti calea cea buna azi.

ror?

anto, liniste si la tine!

miha... io cu tien trebe sa ma rafuiesc....

ano, tahicardie? sau letargie?

sanda, cum ati trecut peste hopul mutarii??

daniela, don't be a stranger! lumea e curioasa sa afle ce si cum despre bebe arthur. si cand se deschide sezonul la vizite.

madi, cum ti-e gatul? sa verifici posta. am trimis poze.

carmen, numa maine nu e poimaine si.... se termina. da ricnepe ceva mult mai frumos. curaj, in cazul in care te cuprind atacuri de panica.

maaaaaaaaama, mi-e o lene<;; de ma doare. hipoglcemia, bat-o vina, m-a sfarsit! god, cat pot fi de talamba... mi-a trece intr-o zi?

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

miri saru mana .. incerc adresa

fete, ati mancat clatite azi? azi e ziua lor.. e musai sa faceti http://www.rombel.com/stiri-belgia/53416-chandeleur-et-crepes.html

s-auzim numai de bine! si

-------------------------------------------
scrapbooking yeee - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

fete, stiti pe cineva care vine zilele atsea din Romania in belgia?? Am nevoie urmgenta de nisite medicamente si pana le trimite mama prin posta trec o gramada de zile...
Pupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Fetelor vreau si eu la kara, ce mai eu ma pun pe plans, mi-e tare dor de voi. Am iesit si noi vineri intr-un pub aici in zona cu 2 prietene noi, o italianca si o tipa din Noua Zeelanda(care are un restaurant italienesc) si am dansat un picut. Tare ciudat m-am simtit sa dansez pentru prima oara dupa 8 luni de zile si cu ditamai burtoiul Dar na, mi-am facut damblaua.
Azi sarbatorim 37 de saptamani de burtica transformata in burtoi si 20 de kile in plus la cantar, kile pe care eu chiar nu le vad, da na, cantarul ma asigura ca sunt acolo, deci il cred pe cuvant

Sanda si Mikule felicitari pentru noile casute, sa le stapaniti sanatoase!!!

Taniuca sa stii ca nu te-am uitat, cum de altfel nu am uitat pe nimeni, chiar daca poate pare ca m-am dat la fund. Problema e ca nu reusesc si pace sa ma adaptez aici, poate ca sunt hormonii de vina, insa tare mi-as fi dorit sa traiesc experienta asta avandu-va pe voi alaturi. Oricum maine, poimaine cred ca nu o sa mai am timp nici sa gandesc, cand o voi avea pe Lorena in brate

Mikule da, chiar ca suntem pe ultima suta de metri si daca vrei sa stii atacurile mele de panica sunt in legatura cu ce o voi imbraca cand vom iesi din spital, nicidecum la nasterea in sine stiu ca nasterea o voi suporta cu stoicism, pentru ca la sfarsit imi voi tine comoara in brate si asta conteaza.

Nina maine te sun ca sa mai stam si noi la palavre, ca nu am mai vorbit de o caruta de vreme si in plus sunt si datoare cu un numar de telefon pe care ma tot cacai sa ti-l dau. Iarta-maaaaaaaaa tu stii ca eu te Ieri noapte am visat-o pe Reina, am trecut prin niste spaime in somn cu Reina taaaaaaaa mama mama, ca eram intr-un RollerCoaster, ea nu era asigurata cu centurile alea, depindea doar de mine sa nu zboare de acolo si era la un moment dat am scapat-o aproape. Ce mai, teroare!!!

Ana am salvat pozele cu Mariuca, tu stii ca sunt topita dupa ea, mai mult nu-ti pot zice. Spor la treaba la casuta voastra noua!

Ardeiashule multumim de intrebare, 37 de sapt si am pus 20 de kile,cum am scris mai sus, maine voi pune cateva poze pe contul comun cu burtoiul.

Scumpiliciule imi pare rau ca nu m-am putut teleporta joi la tine asa cum iti promisesem. Stiu ca ai gatit yummy si ca esti o gazda de nota 20 nu e asa fetelor?

Lucica, de eram acolo si eu ma bagam la o uniforma, mai ales ca-i rosie, culoarea mea favorita

Va pup mult pe toate!

37+ Lorena

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

pt cine nu stia, avea dubii, se indoia sau ignora, sunt cea mai beton femeie din lume! fara falsa modestie, sa fie modest cine are de ce:)) sunt rotunda si lina si am sprancene pensate, si unghii modelate! sunt un model de frumusete si sunt si multitasking: pot bea cafea si scrie pe comp in acelasi timp! nu-i asa ca m-ati lua acasa ca sa va bucurati de imaginea mea mirifica de maternitate debordanta din tanga cu doua numere mai mici din epoca pe cand eram silfida acra si frustrata?;))))

shea, in plus sunt o dulce... ingozitor de dulce. de 200 de ori mai dulce decat un om obisnuit la o ora dupa mancare, de 30 de unitati mai putin decat media normalitatii dimineata pe stomacul gos, si cu un indice de dulcegarie de sarit pe tavan numai si numai la gandul ce gustoasa as fi acompaniata de cartofi pai pe platou cu sos de fructe de padure... ca doar sunt un vanat de soi! daca m-ar vedea cineva ins ectiune, ar saliva: sunt ca purceii aia cu straturi de lmuschi si grasime si iar muschi si iar grasime care ti s-ar topi in tava la gratar... absolut demential daca esti iubitor de "genre":)))

darene, nr4... iaca, imi traverseaza spiritul. dar daca e sa fie vreodata, va fi cand voi avea 45 de ani, pt bai hormonale. imi ajung astea 3. in plus am intrat in faza de spaime existentiale cand visez ca fostul sot in fura pe bebe jeremy si cand aproape ca fac atac de cord in somn si ma injunghie inima... deci pot trai si fara senzatii dintr-astea:)

pana una alta... sacha mi-a tras o febra azi noapte. s-a trezit la 3, intors pe dos. l-am pus inapoi in pât, l-am mangaiat pe spate, a baut un bibe si s-a mai trezit la 7 si 20!!!! clar e bolnav.

bruno nu mai vrea la scoala; suspectez ca juf virginie a luat poza lui bebe jeremy de pe tabla si el e foarte suparat si nu mai vrea si nu mai vrea si pace. el vrea cu mami (amaratu)

bon, am rezolvat a doua saptamana de vacanta de paste pt el, l-am inscris la un stagiu. inca n-am paltit pt ca as prefera sa il aduc mai aproape, in urbea noastra. pt sacha... se in trevede ceva. daca nu... asta e, sunt in rahat colorat pana se gaseste un babysitter sau ceva, nush ce, un miracol de pe udneva de sus, ca s apot naste si eu in liniste si sa nu imi epuizez sotul....

bon, acu ma duc sa ma uit la dulapuri sa visez la zile bune cand am sa-mi pun inel sau bypass pe stomac si-am sa-mi fac lobotomie, am sa-mi pun plastice in "inaintare" am sa-mi sugtsionez suncile si asa mai departe. pasarea "mihai viteazu":))))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.29
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

La multi ani Luca! sa cresti mare, alaturi de familia ta care te iubeste mult, sa fi sanatos si norocos! Felicitari Sanda! Sa va traiasca puiul!

37+ Lorena

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Mirikutz, esti intr-o stare confuzo-dezastro-panico-optimisto-tica. Dar vorba aia "always look at the bride side of life" si toate se vor aseza. Cred ca de vina e intamplarea de ieri din care sper ca ti-ai invatat lectia. Pup super-femeia Miri si sper sa auzim de mai bine.
Carmen, ma bucur nespus ca am auzit vesti despre tine si ca ieri ne-am mai conversat un pic ca tare dor mi-era de tine. Multa bafta in continuare, iti doresc ca totul sa decurga in deplina siguranta si sa va tineti cat de curand comoara in brate.
Fete, pana la urma se mai tine karaokele ala, sau nu? Vreau sa stiu precis pt ca azi am fost solicitata pt vineri la un quiz si nu stiu ce raspuns sa dau baietilor. Eu sunt rezerva la echipa si cum nu poate cineva sa vina eu il inlocuiesc. Hai imobilizati-va ca desigur prefer sa ma intalnesc cu voi desi si quiz-ul imi place ca-mi creste adrelanina dar e totusi pe locul doi.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Da, ieri a fost ziua lui Luca, La multi ani puiule, sa cresti mare, sanatos si sa-i bucuri pe parintii tai! Sanda sper ca ati avut o zi minunata

Sebastian, baietelul nostru iubit

Mergi la inceput

LUCA de SIMONA la multi ani, sa traiesti, sa infloresti, sa cresti mare, frumos, norocos si sa-i bucuri pe parintii si fratii tai.
Pup baiatul frumos si fericita mamica Simona
Mah fetelor, eu nu pot sa bolduiesc sau sa colorez textul. Ciudat.....
Pupici

Mergi la inceput