Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

fetele am intrat sperand sa citesc ca a postat altcineva mesajul de la lilyk... voi nu ati mai primit niciuna?? ca eu am primit si nu-mi place! nu da detalii dar suna ingrijorator:

Lasa-ma cateva zile si te sun eu. Suntem sanatosi numai ca eu nu pot vb, plang intr-una. De azi dorm mamele cu noi si mi-a venit lapte. Imi revin si te sun.

OOOOOffff ce e asta????

34+ Yannis

ce e asta???????

Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

nu stiu nu pricep, am dat mesaj inapoi de incurajare si i-am zis sa ne sune cand poate si sa nu mai planga da nu a raspuns

34+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui satulica

Citat:

fetele am intrat sperand sa citesc ca a postat altcineva mesajul de la lilyk... voi nu ati mai primit niciuna?? ca eu am primit si nu-mi place! nu da detalii dar suna ingrijorator:

Lasa-ma cateva zile si te sun eu. Suntem sanatosi numai ca eu nu pot vb, plang intr-una. De azi dorm mamele cu noi si mi-a venit lapte. Imi revin si te sun.

OOOOOffff ce e asta????

34+ Yannis

daca sunt sanatosi e bine si daca e si lapte e si mai bine; problema poate fi ... o depresie postnatala

mami de Marcu (04.02.2006) si 34+ cu
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Da asa m-am gandit si eu desi nu prea pot pricepe cum vine asta stai 9 luni si astepti un bebe, adica reactia normala e cea a lui simonette sau andrelina care sunt topite si sunt super woman si rezista la toate stresurile si solicitarile numa de dragu lu bebe adica ...asa mi se pare mie, bine sper sa nici nu ajung sa cunosc vreodata depresia asta, stiu ca sunt si niste hormoni vinovati.... imi iau...un fel de "insecticid" anti hormoni daia tampiti, pe mine sa nu ma prinda!

34+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

eu zic asa: daca sunt bine toate 3, poate pur si simplu e coplesita biata de toti si toate, si are nevoie de liniste. nu e asa usor, si poate e doar obosita. o sa se odihnesca, si o sa vedeti ca o sa revina in forta!

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

eu zic asa: daca sunt bine toate 3, poate pur si simplu e coplesita biata de toti si toate, si are nevoie de liniste. nu e asa usor, si poate e doar obosita. o sa se odihnesca, si o sa vedeti ca o sa revina in forta!

34+ cu
si eu cred la fel...... lilyka stie ca toate gandurile noastre de bine sunt spre ea si bbl ei! si ca o asteptam cu drag atunci cand o va putea face!

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 36+ Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:

OOOOOffff ce e asta????

34+ Yannis

Din pacate astfel de stari apar si nu e nimic anormal. Hormonii tropaie, bebe are ritmul sau propriu care nu tine cont de nimic, oboseala se acumuleaza, programul se schimba radical, mamica probabil inca are dureri...In cateva zile va fi ok. Bine ca sunt sanatosi ca restul trec.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 34+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

34+ cu

care toate 3? Lilik si cele 2 mame? ca nu pricep...

34+ Yannis

Mergi la inceput

fetele eu plec la ai mei ca sotul meu se simte mai linistit daca ma stie undeva in siguranta si nu SINGURA acasa cu bebe si ceva contractii eventual. Am sa chem un taxi ca masina mea nici gand s o misc acuma. Am net la ai mei sa vad daca o sa pot sa intru si cat si va citesc/scriu de acolo. Nu mas fi dus ca ie comod si bine la mine dar deh....budinca lu cristies m-a pus pe drumuri e la cuptor acuma a facut mami p-u mine

34+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:

fetele eu plec la ai mei ca sotul meu se simte mai linistit daca ma stie undeva in siguranta si nu SINGURA acasa cu bebe si ceva contractii eventual. Am sa chem un taxi ca masina mea nici gand s o misc acuma. Am net la ai mei sa vad daca o sa pot sa intru si cat si va citesc/scriu de acolo. Nu mas fi dus ca ie comod si bine la mine dar deh....budinca lu cristies m-a pus pe drumuri e la cuptor acuma a facut mami p-u mine

34+ Yannis
chiar ma gandeam cum de nu esti la budinca... ... m-ati bolunzit de tot cu ea...cred ca maine imi fac si mie,ca nu mai pot...

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 36+ Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Salutare,

RAPORTEZ ACELASI SMS DE LA LILLYKA... ma ingrijoreaza:(. La ce concluzie ati ajuns? la ce se refere? ce mame?

Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Salutare,

RAPORTEZ ACELASI SMS DE LA LILLYKA... ma ingrijoreaza:(. La ce concluzie ati ajuns? la ce se refere? ce mame?

Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT

Cred ca mama ei si a sotului deci bunicile lui bebe.
Tu cum esti? Puiul mic ce face?

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 34+ Sebastian Petru

Mergi la inceput