Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 8
plateea spune:
pai, la noi acasa, in suceava, daca mai pui la nebunia aia si smantana, si usturoi, in oul batut e care il dai la sfarsit, se cheama ciorba radauteana, si e moartea mea... 

errr... numai ca fara orez. a mea se face numai cu piept de pui. muuult piept de pui. sau carnea de pe pulpe.
34+ cu 
lucia2000 spune:
E super afara.
desi e frig este foarte frumos.
Mi-am amintit de vremea copilariei mele cu zapada foarte multa si ger.
Parca te trezeste la viatza.
Am facut si eu un pic piatza:cartofi, ceapa, morcovi, laptic, banane...
Si daca tot sunt singura acasa pana maine v adati seama ca nu o sa gatesc nimic![]()
34+
Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
lucia2000 spune:
Ce liniste e pe aici....
Toata lumea gateste sau doarme?
34+
Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
mamidepuiuti spune:
recunosc ca am dormit de amiaza...
...iar acum imi fac manichiura... ![]()
![]()
... cat sunt de "ocupata"!!!....![]()
![]()
![]()
cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
36+
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
satulica spune:
ooo, chiar ca e liniste aici... tot dau refresh sa vad ce mai spuneti si... nimic
asta intre pauzele de tocat patrunjel...
mami de Marcu (04.02.2006)
si
34+ cu 
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!
Zookey spune:
Buna burtici !!!
Noi am fost azi de am luat patutul ... si niste nimicuri de mai trebuiau pt spital , gen chilotei de baba, papuci , etc. Nimic spectaulos.
OFFF .... referitor la sex .... eu cred k am si uitat cum se face ... de cand am ramas gravi nush dak le pot numara pe degete ....la inceput mi-a fost rau si nu te puteai atinge de mine ( faceam insa destul de des cu wc-ul ...
) .... dupa a mai fost cum a mai fost ... iar apoi s-a facut bebe mare ... a inceput sa miste si parca nu mai aveam dispozitia necesara .... ma simteam eu nush cum sa fac ceva si el misca in timpul ala ( paranoia ce sa zic ) ... acum nici nu mai zic k bebe e jos si tre sa stau cuminte !!!
Ne-am recompensat noi in alte moduri ....
pupici , imbratisari , dastea ....
Chiar l-am amenintat pe al meu k dupa ce voi naste ... o saptamana nu mai coboara din pat
!!! Vise taica...vise!!!
cris_mario spune:
Fetelor abia acum m-am linistit cu treaba......aseara nu am mai avut net...si azi trezit dimineata ..am taiat porcul si sunt franta...am de recuperat un capitol jumate
Andreea
30+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
alexutzzza spune:
fetele am intrat sperand sa citesc ca a postat altcineva mesajul de la lilyk... voi nu ati mai primit niciuna?? ca eu am primit si nu-mi place!
nu da detalii dar suna ingrijorator:
Lasa-ma cateva zile si te sun eu. Suntem sanatosi numai ca eu nu pot vb, plang intr-una. De azi dorm mamele cu noi si mi-a venit lapte. Imi revin si te sun.
OOOOOffff ce e asta???? 
34+
Yannis
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza fetele am intrat sperand sa citesc ca a postat altcineva mesajul de la lilyk... voi nu ati mai primit niciuna?? ca eu am primit si nu-mi place! nu da detalii dar suna ingrijorator:Lasa-ma cateva zile si te sun eu. Suntem sanatosi numai ca eu nu pot vb, plang intr-una. De azi dorm mamele cu noi si mi-a venit lapte. Imi revin si te sun. OOOOOffff ce e asta???? ![]() 34+ Yannis |

ce e asta???????
Andreea
30+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
satulica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza fetele am intrat sperand sa citesc ca a postat altcineva mesajul de la lilyk... voi nu ati mai primit niciuna?? ca eu am primit si nu-mi place! nu da detalii dar suna ingrijorator:Lasa-ma cateva zile si te sun eu. Suntem sanatosi numai ca eu nu pot vb, plang intr-una. De azi dorm mamele cu noi si mi-a venit lapte. Imi revin si te sun. OOOOOffff ce e asta???? ![]() 34+ Yannis |
daca sunt sanatosi e bine si daca e si lapte e si mai bine; problema poate fi ... o depresie postnatala

mami de Marcu (04.02.2006)
si
34+ cu 
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!