Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Andrelina
Sper sa planga de draci de nu stiu poate ca din cauza ca i-a venit laptele tarziu sau chestii minore si nu ceva mai serios. Mame...pot presupune ca sunt mamele lor (mama ei si mama sotului) care probabil dorm alternativ acolo si o ajuta cu bb, repet, sper sa nu fie un motiv f serios cel ptr care plange ci pur si simplu oboseala acumulata si hormoni pe campii

34+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Eu initial am crezut ca a ajuns sms-ul mai tz... caci eu am incercat sa dau de ea a doua zi dupa nastere... insa daca ati mai primit si voi, nu e eroare.
Oricum o asteptam aici cu noutati Doamne ajuta sa fie tare, sa nu pice in depresie, sper ca si bb e bine, ca era micut.

Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

am recuperat,ce-i drept nu am avut prea mult

plateea..mai mama ce inseamna asta??tu in butoi??eco asta nici nu mai trebuia facuta...se face mai mult ptr IR-uri(cum au zs si fetele) si cum dr de akl nu stiu despre astea....nu trebuia sa o faci,tocmai ptr k e estimativa....m-am bucurat knd am citit mesajul de azi...e mult mai ok

onitza...offf chiar a fost cv cu sotii astia...totusi are dreptate cris.d trebuia dus Paul la bunici

cris.d...si al tau sot are cv problemutza..sau mai bn zs a avut?...foarte bn ai procedat cu Ana si cu bunicii

cristies..multumim de listuta aia..e ff interesanta

vivi...super ca si-a revenit sotul,superbe florile,dar gestul a contat mai mult ..iar desper tine...esti superba...si casa ta la fel...de hainute nu mai zic

zookey....urat ca nu s-a dus..dar pana al urma erau buni si aia 3

lorex...ai procedat perfect..bn ai profitat,dar ai tot dreptul

mamidepuiuti..mai bn k stai in ksa k e atat de friggg

mariucasara..cred ca era atat de haioasa Sara cu lopatica de nisip

sper ca mi-am amintit tot,sunt foarte obosita,asa ca imi cer scuze....aa apropo de budinca aia cu macaroane si branza..eu pap la 2 zile(dar fara stafide k nu imi plac)

Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Despre noi numai de bineeee.... DE DOUA NOPTI DORMIM!!
Nu continuu, normal, insa ne trezim doar la papa, putin gangurit cu mami, si nani vreo 2 ore asa, ceea ce ma bucura enorm.
Ziua mai indurerati de colici, dar trece, ca e ziua si sunt mai energica...

Azi am reusit sa evadeeeeeeez!!!!!!!! Am fost la DM, ce e drept cand am ajuns si am pus mana pe un cos, m-a sunat mama ca s-a trezit personajul... asa ca am apucat in graba cate ceva de pe rafturi, suficient sa imi usureze portofelul, dar nu sa imi potoleasca setea de cumparaturi acumulata de 20 de zile... oooo DOAMNE, abia astept sa pot sa il iau un marsupiu si sa colindam magazinele... noi doi... ce romantic...
Peste 2 luni cred ca pot face asta...

Am fugit asadar prin dm, pac pac, apoi in trafic cu 10-15 la ora in sectorul CARE ESTE plin de nametzi si in 40 min am aj acasa unde ma astepta fomila..
L-am potolit, si de atunci doarme dus.

Deci, toate spre bine!!! Sunt f multumita de echipa pe care o facem.

Acum fug, ca mi-am pus o cada fierbinte cu bunatati din dm,
aruncati voi un ochi la Tudor pana ma intorc!

PUPAM!!

primele poze
poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Despre noi numai de bineeee.... DE DOUA NOPTI DORMIM!!
Nu continuu, normal, insa ne trezim doar la papa, putin gangurit cu mami, si nani vreo 2 ore asa, ceea ce ma bucura enorm.
Ziua mai indurerati de colici, dar trece, ca e ziua si sunt mai energica...

Azi am reusit sa evadeeeeeeez!!!!!!!! Am fost la DM, ce e drept cand am ajuns si am pus mana pe un cos, m-a sunat mama ca s-a trezit personajul... asa ca am apucat in graba cate ceva de pe rafturi, suficient sa imi usureze portofelul, dar nu sa imi potoleasca setea de cumparaturi acumulata de 20 de zile... oooo DOAMNE, abia astept sa pot sa il iau un marsupiu si sa colindam magazinele... noi doi... ce romantic...
Peste 2 luni cred ca pot face asta...

Am fugit asadar prin dm, pac pac, apoi in trafic cu 10-15 la ora in sectorul CARE ESTE plin de nametzi si in 40 min am aj acasa unde ma astepta fomila..
L-am potolit, si de atunci doarme dus.

Deci, toate spre bine!!! Sunt f multumita de echipa pe care o facem.

Acum fug, ca mi-am pus o cada fierbinte cu bunatati din dm,
aruncati voi un ochi la Tudor pana ma intorc!

PUPAM!!

primele poze
poze burtica

Tare mult ma bucur ca suteti bine si puiul mic a inceput sa se acomodeze si sa doarma noaptea.
Baita placuta si cat mai relaxanta!

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 34+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

andrelina ce ma bucur sa aud de bine....

eu dupa cum v-am spus sunt foarte obosita asa ca merg la nani de acum..ne citim dimineata

Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

ce pereche frumoasa faceti voi 2, intr-adevar...
multe andre_lina, mami frumi de bebe patriot minunat!

Bravo , bebe Tudor!

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

cris_mario ma bucur ca s-a terminat cu bine cu taiatul porcului... ai scapat fara contractii sau ai luat preventiv no-spa? somn usor!

andre_lina sunt super vestile de la tine! toate mesajele tale emana optimism! formati o echipa formidabila tu si bb [si asa va ramane mereu ]

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 36+ Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Buna fetele?

Ce se intampla aici? Au luat-o pe campii toti hormonii?

Sper ca e bine Lyllyka si Luca! Daca mai auziti ceva..pls.

Andre_lina, ce bine va intelegeti voi doi... Ai grija ca port-bebe-ul e recomandat dupa ce sta in fundulet singur, ca altfel se taseaza vertebrele.

Alexutzzza, sper ca a fost buna budinca. Oricum mi-ai platit-o cu varf si indesat cu prima poza din Grecia...Uite-asa fac dupa o tigara.

Vi4i, ma bucur ca esti mai bine. Frumoase florile si decoratiunile. Si semineul. Si voi...

Danyelana, cum au iesit prajiturile?

35+

AMR 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

N B fetele...

34+ cu

Mergi la inceput