Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 11

cris.dogarel spune:
cris.dogarel spune:
 sara buna si dela noi
am dat refresh si s-a incarcat greu de tot, deja credeam ca s-a terminat de scris capitolul si a mai nascut careva..
noi am fost la party de fetitze , doua surori de 6 si 8 ani, nascute in aceeasi saptamana
, doua surori de 6 si 8 ani, nascute in aceeasi saptamana
 a fost foarte fain, intr-o casa special facuta pt asa ceva (palatul piticilor), loc de joaca pt copii jos, cu animatori profi si toate cele si bar pt parinti sus. au avut tort cu 2 printzese pe el, ana in extaz
  a fost foarte fain, intr-o casa special facuta pt asa ceva (palatul piticilor), loc de joaca pt copii jos, cu animatori profi si toate cele si bar pt parinti sus. au avut tort cu 2 printzese pe el, ana in extaz

faza: cand sa plecam de acasa, ana se dadea cu rujul meu si ii zic, hai, ajunge. ea: nu, mi-ai promis ca la partyuri pot sa ma dau cu fardul de oki.da-ma! o dau, apoi ea se duce si isi da cu parfumul ei
 si ii zic, hai, ajunge. ea: nu, mi-ai promis ca la partyuri pot sa ma dau cu fardul de oki.da-ma! o dau, apoi ea se duce si isi da cu parfumul ei
 . ajungem acolo (a atzipit in masina) si cand sa intram ma trage intr-o parte: "mai am ruj pe buze?
. ajungem acolo (a atzipit in masina) si cand sa intram ma trage intr-o parte: "mai am ruj pe buze? dar fard? miroase-ma, mai miroase parfumul?"
dar fard? miroase-ma, mai miroase parfumul?"

lyllika,  orice ar fi ce-ti provoaca lacrimi, nu va lasa urme atat timp cat sunteti sanatosi. cand te simti pregatita, te asteptam pe la noi
 orice ar fi ce-ti provoaca lacrimi, nu va lasa urme atat timp cat sunteti sanatosi. cand te simti pregatita, te asteptam pe la noi

cris_mario, dai shorici?

harnicutza
harnicutza
Cris,  34+cu
34+cu  Ema si
 Ema si  Ana(2003)
 Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!

Andre_lina spune:
Andre_lina spune:
 Cris, ce frumos..... uite pentru faze dinastea, la anu vreau sa pun si eu de o fetita

.
.
Andrelina,  DE
 DE  Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt
  Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT

nicolcris22 spune:
nicolcris22 spune:
 Buna seara fetelor!!!
Am citit din urma( ramasesem la capitolul trecut pe la pagina 13)!
Azi m-am trezit pe la 12, am facut mancare, am spalat, am calcat si curatenie impreuna cu mama doar in dormitor la noi. Sunt necajita ca sunt cu casa palanca pt ca m-a mancat sa luam o mobila noua de bucatarie( aveam una naspa facuta de tata)si de 2 luni ma rog de sot sa cumparam una noua...numai ca nu am gasit nimic care sa-mi placa la un pret acceptabil pt bugetul nostru. Asa ca tata l-a convins pe sot sa faca ei una noua.In fine, eu am ales culorile la pal...tot si azi s-au apucat de treaba sa puna canturile si merge greu si s-ar putea sa ne prinda Craciunul cu toate insirate....initil mi-a spus ca o fac pana la Craciun dar acum cica nu se stie...pt ca si tata si sotul lucreaza in cursul saptamanii.
Pana la urma pana vine bebe o sa am mobila exact cum am visat si asta imi da sperante!
Andrelina esti super, bravo tie si lui Tudor!!
Ce o fi cu lillika?Cred ca o inteleg...de cand mi-a spus doctora ca s-ar putea sa fac cezariana m-a luat asa o depresie...am citit  si ca e recuperarea grea si durerile mari dupa...si deja ma vedeam deprimata si cu moralul la pamant!!Eu am senzatia ca dupa o nastere naturala mamicile isi revin mult mai repede psihic!

34+
 34+  ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
 ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 6 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

lucia2000 spune:
lucia2000 spune:
 Noapte buna fetele.
Eu azi toata ziua am lucrat la un plover pt bebe si tot nu l-am terminat.
O sa va pun poze cand e gata. 34+
 34+   Teodor
 Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe  la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze 
Blogul meu

Nik0le spune:
Nik0le spune:

Hop si eu la schimbul III, rara avis pe aici, ca sa zic asa. Rog sa-mi fie iertat faptul ca nu am citit nimic din urma, nu-mi sta in fire, insa ma simt nitel debusolata zilele astea si ma chinuie o insomnie de zile mari. Sunt curioasa daca sunt singura pe aici sau daca am cu cine schimba o vorba, doua.
Nico  de
 de  Isabela si
 Isabela si  31+ cu
  31+ cu   Irina
 Irina

al3csa spune:
al3csa spune:
 Hihihi  nu esti singura ..
 nu esti singura .. 

Ma plimb si eu pe aici si chiar ma miram cat e de liniste .. Eu am apucat sa citesc aproximativ tot din urma .. de fapt nu a fost nici f mult .. Eu nu am insomnii .. Am fost la un vecin la Monopoly si ne-am tot chinuit la el de pe la 7 ..  Nu as fi crezut ca dureaza atat de muuuult
 Nu as fi crezut ca dureaza atat de muuuult 
 31+
 31+  Yannis Andrei
 Yannis Andrei
Poze

Nik0le spune:
Nik0le spune:
 Asa... am schimbat si semnnatura... Am o groaza de contractii ca de, azi fiind sambata a trebuit sa fac una-alta prin casa si n-am putut sa stau in pat mai deloc. Am luat o jumatate de diazepam acum vreo ora, dar pare sa fie apa de ploaie, cred ca o sa iau si cealalta jumatate si sper sa ma tampeasca suficient de tare cat sa pot sa dorm. 
Nico  de
 de  Isabela si
 Isabela si  32+ cu
  32+ cu   Irina
 Irina

Nik0le spune:
Nik0le spune:
 al3csa  pai daca n-ai insomnii, baga-te in patut si fa nani, e tarziu tare!
 pai daca n-ai insomnii, baga-te in patut si fa nani, e tarziu tare! 
Nico  de
 de  Isabela si
 Isabela si  32+ cu
  32+ cu   Irina
 Irina

Nik0le spune:
Nik0le spune:
 Noapte buna al3csa! 
Eu am contractii in continuare, o sa ma duc sa iau si cealalta jumatate de diazepam. Sper sa dormiti bine toate si maine (adica azi) sa fie o zi mai buna. Sting lumina acum.
Nico  de
 de  Isabela si
 Isabela si  32+ cu
  32+ cu   Irina
 Irina

al3csa spune:
al3csa spune:
 Oof imi pare rau ca ai contractii .. Eu profit cat pot de statutul meu de gravi si pleostesc samabata si duminica .. cat mai pot .. Ca deh .. ma mai rasfat si eu cat pot .. da si cand oi intra in priza de sapt viitoare .. Nici nu vreau sa ma gandesc.
 Eu profit cat pot de statutul meu de gravi si pleostesc samabata si duminica .. cat mai pot .. Ca deh .. ma mai rasfat si eu cat pot .. da si cand oi intra in priza de sapt viitoare .. Nici nu vreau sa ma gandesc.
Azi am iesit si eu pe afara .. si ma simteam ca un pinguin .. pasi mici si repezi ..  imi era asa de frica ..
 imi era asa de frica ..  dar nu m-am putut abtine .. era asa de frumos afara ..
 dar nu m-am putut abtine .. era asa de frumos afara .. 
Nu prea mi-e somn .. deci nu cred ca voi adormi curand .. 
andre.lina ma bucur sa aud ca poti dormi de 2 zile calumea noaptea  deci insemna ca greul a trecut .. hihi .. ce bn ca tine doar asa de putin ..
 deci insemna ca greul a trecut .. hihi .. ce bn ca tine doar asa de putin ..  

Iar cu lilyka eu sper sa fie doar depresia aia urata de dupa nastere ..  de care sunt sigura ca voi suferi si eu ..
 de care sunt sigura ca voi suferi si eu .. 
 31+
 31+  Yannis Andrei
 Yannis Andrei
Poze