Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 12
al3csa spune:
Si azi dam de baut .. 

si ce mai vreti voi .. Am intrat oficial in luna a 8-a .. Am schimbat si semnatura 

32+
Yannis Andrei
Poze
Nik0le spune:
al3csa
Zici ca te-ai plimbat pe afara?
Eu ma uit cu jind pe geam, ce mi-ar placea si mie... Imi place mult iarna, cand e zapada...
Imi pare rau ca lillyka trece printr-o perioada grea, si eu cred ca e vorba despre depresia postnatala... Sper sa-i treaca repede si sa se bucure de minunea din viata ei.
Se pare ca am stins lumina prea devreme si am lasat-o pe al3csa pe intuneric... scuze al3csa. Felicitari pentru intrarea in luna a 8-a!
Acum chiar ca ma duc dupa diazepamul ala...
Nico
de
Isabela si
32+ cu
Irina
al3csa spune:
Da pai si eu ieri m-am uitat cu jind cand ningea asa de frumos si nimeni nu ma lasa sa ies din casa
.. dar azi .. am fost mai toata ziua plecata .. Mi-am luat revansa .. Am fost in Decatlon .. si dupa aia daca tot eram in zona am trecut si pe la Miniprix .. Am vazut ceva hainutze care mi-au placut ... si ieftine .. dar murdaree
si nu mi-a venit sa le iau .. Off da erau tare frumoase ..
De depresi numai zic .. si eu ca si tine .. cred ca o sa pic din una in alta ..
Am zile in care nu te poti intelege cu mine .. Sunt suparata si imi vine sa plang asa aiurea ... ma apuca .. ma intreaba al meu sot ce am si nu stiu nici ce sa-i zic ca am ..
sper ca dupa ce nasc sa ma aduc .. ca daca o tin tot asa ce naiba fac???
Ooof .. Sper sa poti sa dormi si sa treaca contractiile alea urate 

32+
Yannis Andrei
Poze
al3csa spune:
Si felicitari si tie pt luna a 8 -a nu??
caci am schimbat amandoua semnatura .. ![]()
32+
Yannis Andrei
Poze
mamidepuiuti spune:
neata fetele...am facut cafeluta si e buuunnnaaaaa...

sunt treaza de pe la vreo 3 si jumatate,dar am stat cuminte in pat[cu pauzele de mers la susu] ca poate adorm iar,dar nici o sansa 

...
cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
36+
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
Nik0le spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamidepuiuti neata fetele...am facut cafeluta si e buuunnnaaaaa... ![]() ![]() ![]() sunt treaza de pe la vreo 3 si jumatate,dar am stat cuminte in pat[cu pauzele de mers la susu] ca poate adorm iar,dar nici o sansa ![]() ![]() ...cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 36+ Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
neatzaa si multumim pentru cafea, mamidepuiuti, e tare buna! Ufff, insomniile astea sunt urate tare, imi pare rau ca te chinuie. Io numar vreo 5 ore de somn azi-noapte, se cheama ca am dormit bine, nu?
Nico
de
Isabela si
32+ cu
Irina
Nik0le spune:
| citat din mesajul lui al3csa Si felicitari si tie pt luna a 8 -a nu?? caci am schimbat amandoua semnatura .. 32+ Yannis AndreiPoze |
Mersi mult, al3csa!
Da, si eu am intrat in luna a 8-a, insa eu fiind cu contractii si probleme evit sa ma bucur la evenimente d-astea, pana nu m-oi vedea cu fata la termen n-o sa ma linistesc... Mi-e teama sa nu ma bucur prea devreme, nu de alta.Nico
de
Isabela si
32+ cu
Irina
Nik0le spune:
| citat din mesajul lui al3csa Am zile in care nu te poti intelege cu mine .. Sunt suparata si imi vine sa plang asa aiurea ... ma apuca .. ma intreaba al meu sot ce am si nu stiu nici ce sa-i zic ca am .. Ooof .. Sper sa poti sa dormi si sa treaca contractiile alea urate ![]() ![]() 32+ Yannis AndreiPoze |
Mersi mult din nou, da, si eu sper sa nu mai am contractii, dar mi-e teama ca o sa se opreasca doar dupa ce nasc. Depresia o sa-ti treaca mai mult ca sigur, acum sunt hormonii de sarcina care se fac "auziti", iar dupa nastere o sa ne afecteze scaderea brusca a nivelului lor din organism. Cum o dai, tot nu pica bine, vestea buna e, dupa cum spuneam mai sus, ca oricum o sa treaca. Si pentru majoritatea dintre noi o sa fie cu happy end, ca sa zic asa.
Nico
de
Isabela si
32+ cu
Irina
mamidepuiuti spune:
ce pot zice?...ne pregatim pt venirea bbilor...![]()
![]()
... eu dormeam cam 6 max 7 ore pe noapte inainte de sarcina... acum am o medie de 4-4,5 ore... trebuie sa recunosc ca ieri am dormit dupaamiaza...asa ca...mi-am facut-o cu mana mea...![]()
![]()
![]()
cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
36+
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
Nik0le spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti ce pot zice?...ne pregatim pt venirea bbilor... cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 36+ Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
6-7 ore, asa putin? Tu nu mai ai mult pana la termen, eu sper sa nu incep pregatirea de pe acum...
Ce bun e un somnic dupa-amiaza, presimt ca dupa noaptea asta o sa tanjesc toata ziua dupa asa ceva, nu stiu daca o sa ma lase Isabela.Nico
de
Isabela si
32+ cu
Irina