Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 13
mamidepuiuti spune:
imi pare rau sa aud de contractii... o sa vezi ca doamne-doamne o sa te ajute sa ajungi la termen cu bine!

...
eu reusesc sa ma "plictisesc" ca sunt singura in casa...parintii mei l-au luat pe radu in vacanta la ei [aer curat,curte,rasfatul bunicilor...
],iar sotul imi vine peste o saptamana... afara nu am curajul sa ies ca e ghetus si familia mi-a pus interdictie sa merg singura undeva 

... poate ,totusi,"evadez" azi un pic...nu spun nimanui...![]()
![]()
![]()
cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
36+
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
Nik0le spune:
Nu s-a mai trezit nimeni? Ma apuca si pe mine o data bantuitul pe forum la ore mici si n-am cu cine face teleconferinte... Cred ca ar trebui sa ma bag si eu pe listuta de mess, poate am mai mult noroc acolo...
Nico
de
Isabela si
32+ cu
Irina
Nik0le spune:
mamidepuiuti, acum am vazut mesajul tau (nu dadusem refresh la pagina
), mersi mult pentru gandul bun!
Ai grija sa nu aluneci daca iesi singura...
Nico
de
Isabela si
32+ cu
Irina
mamidepuiuti spune:
cati ani are isabela? iesiti azi la sanius?
cornelia,mami de
36+
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
decenuela spune:
sunt si io prin zona...
multumim de cafea...f buna...
...la fel..o noapte di vis....pe la 4 serveam miculdejun si mi-era asa de bine...parca nu ma mai durea nik...dar...m-au trezit arsurile...
asta e....sa speram ca va fi o zi mai buna...
35+
LUCA
Nik0le spune:
mamidepuiuti, Isabela are aproape 2 ani jumate, dar eu sigur n-o sa ies cu ea la sanius. Poate iese cu ta-su.
decenuela, se pare ca arsurile sunt la ordinea zilei in perioada asta a sarcinii, iti recomand cu caldura Rennie, eu iau zilnic in ultimul timp. Dr mea mi-a zis la sarcina trecuta ca pot sa iau oricate, din pacate abia dupa vreo luna in care le-am suportat cu stoicism, ca de, fiind prima data (si cand spun prima data, I mean it, ca pana atunci nu mai avusesem arsuri niciodata!) nu ma gandeam ca as putea sa iau medicamente sa ma linistesc, mama nebuna! 
Nico
de
Isabela si
32+ cu
Irina
mamidepuiuti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nik0le mamidepuiuti, Isabela are aproape 2 ani jumate, dar eu sigur n-o sa ies cu ea la sanius. Poate iese cu ta-su. decenuela, se pare ca arsurile sunt la ordinea zilei in perioada asta a sarcinii, iti recomand cu caldura Rennie, eu iau zilnic in ultimul timp. Dr mea mi-a zis la sarcina trecuta ca pot sa iau oricate, din pacate abia dupa vreo luna in care le-am suportat cu stoicism, ca de, fiind prima data (si cand spun prima data, I mean it, ca pana atunci nu mai avusesem arsuri niciodata!) nu ma gandeam ca as putea sa iau medicamente sa ma linistesc, mama nebuna! ![]() Nico de Isabela si 32+ cu Irina |
of,of,of, decenuela... parca imi descrii noptile mele...

... atatea antacide cate am putut lua!... macar daca si-ar fi facur treaba... ma consoleaza gandul ca mai am putin...poate chiar prea putin...
dupa ultimul control, de emotii,mi-am sters si AMR-ul...

... si ma mir ca nu mai am somn... cornelia,mami de
36+
Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
Nik0le spune:
mamidepuiuti, multumesc mult pentru urari, asemenea va doresc! E greu cu fii-mea, m-au mai ajutat bunicii, acum de sarbatori o sa ma descurc cu ea cumva, cel mai probabil o sa dublez doza de medicamente... Te cred ca ai emotii, dar sunt sigura ca o sa fie bine! 
Nico
de
Isabela si
32+ cu
Irina
cris.dogarel spune:
buna dimi si de la noi
si eu sunt treaza de la 6, dupa 5 ore de somn
, da' nu a mers netu'

nikole, ai recuperat azi-noapte zilele cu intrari lipsa
. imi pare rau ca esti asa de chinuita de contractiile alea
. mai e un picutz,
mamidepuiuti, sar'na de cafia
tu ai 36 s cat e la semnatura? si nasti la 37-38? nu de alta, da' eu am 35+ si... ma ia cu rece

ca sa fiu sigura ca nu nasc pana de revelion, noi am luat "bilete" la restaurant
macar ana sa se dsitreze si sa danseze cu tati

ma duc sa pap, revin la bunatatile de la plateea
Cris,
35+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!
Nik0le spune:
cris.dogarel
pofta buna! Tu, mamidepuiuti si restul fetelor care mai au putin pana la termen, priviti partea plina a paharului: bebicii sunt formati aproape complet si mai e un picut pana ii veti tine in brate!
Sunt curioasa daca o sa-mi pot urma propriul sfat peste vreo luna, asa... ![]()
Nico
de
Isabela si
32+ cu
Irina