Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

eu astazi nu cred ca mai zic nimic altceva decat:
clatite aromate, umplute cu inghetata si fructe...

34+ cu

AOLEEEEEEEEU ce bine sunaaaaaa... eu nu am avut pofte in sarcina dar acum ma doboara!!!

Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Am fost ieri la Cinema, la filmul AVATAR 3D, super tare filmul, sa mergeti sa-l vedeti.Toata lumea cu care am vb a fost impresionata de acest film..

Mergi la inceput

Explicatie pt arsuri:
Sfincterul orificiului de la intrarea in stomac se relaxeaza in sarcina datorita modificarilor hormonale si in conseccinta lichidului acid din stomac trece in esofag (tubul care face legatura dintre faringe si stomac)
Sfaturi:
•Evitati mesele abundente condimente sau prajelile
•Seara beti lapte cald, si incercati sa dormiti cu capul mai sus, cu mai multe perne sub cap.
•Medicul v-ar putea prescrie tratamente pentru a va diminua aciditatea stomacului.

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Tanaion, eu am mers mereu si la dr in Iasi, pt ca nu stiam unde "ma apuca", si am vrut mereu cat mai multe pareri. daca iti spun ca si acolo, e aceeasi situatie, si nici macar la morfofetala nu mi-a calculat dr. din Iasi IR... o sa zici ca sunt nebuna. poate sunt, dar uite ca... pana la urma, ajunge o mama sa stie, si sa simta mai mult decat dr. si cand mama aia e si dr in devenire, e cu atat mai greu, cand ajungi in spital si ti se inchide gura cand vrei sa te aperi ca "in spital esti pacient, nu dr., si daca mai comentezi imi iau mana de pe tine!" imi doresc de 1000 de ori ignoranta cuiva care nu stie, si nici nu se poate informa, fata de ceea ce stiu, citesc, invat eu, si ma trezesc noaptea plangand in hohote, si ma rog la DD sa fie totul bine...
din cauza medicilor, mi-am pierdut primul ingeras, care acum, de Craciun trebuia sa implineasca 6 anisori. dar macar sarcina aceea am pierdut-o devreme, la 8 saptamani. dar acum... sa mergi sa ti se puna timp de 1 luna si ceva ca "bebe e bine, dar e prea mic, dar nu stiu sa iti spun din ce cauza", e... in fine!
sa speram ca DD e mare si mai face miracole!
va !

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyka spune:

buna fetelor,
imi cer scuze pentru comportamentul meu...doar ca de duminica noapte nu mai dormisem decat cate o ora si aia cu frica si cu vise ciudate...
plangeam de oboseala si ca nu aveam laptic...acuma am dar nu se satura cu el , azi noapte a dormit mama lui alex cu el in camera si am reusit sa dormim si noi cate 2 - 3 ore intre mese...pana acuma tresaream la fiecare gangurit ca avem interfon...
ma simt mult mai bine...desi am un pic de febra permanent dar ma simt mai bine si mai optimista...
acuma micul luca e un pic drogat ... i-am dat la 8 sa pape 90 ml de lapte formula si dupa ce a pus-o pe bunica pe branci azi noapte el e terminat si de atunci doarme...hi hi
e un dulce...promit ca va trimit poze cat de curand...
a avut scor 9, 48 cm, si am iesit din spital cu 2620 g
in spital mi-a fost greu...nimeni nu ne-a explicat mare lucru...iar acasa am vrut sa fiu eroina si sa nu puna nimeni mana pe el si sa nu ne ajute nimeni...sa nu faceti prostia asta..

37+ Luca Alexandru

poze

lucruri bebe

AMR maxim 1 saptamana

Mergi la inceput

Plateea,
care medic din Iasi s-a purtat asa cu tine??

29+ ....10 kile [b]
AMR....9 de zile pana la urmatorul eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Buna, burticile!
Am lipsit cam mult, dar am avut ceva scuze A fost mama la mine si am stat cu ea mai mult, am fost joi seara la dr si vestile au fost un pic ingrijoratoare. Bebe are 2650gr, trebuia sa aiba pana in 2000, asa ca dr s-a cam panicat si mi-a zis sa fac neaparat un test de toleranta la glucoza, sa nu ne trezim ca vreun pui de diabet gestational pe acolo. Colul e si el scurtat(contractiile, desi nedurerose, isi fac treaba, se pare), moale, dar e inchis si situat posterior, a zis ca nu-i pericol imediat, dar sa am grija la efort. Ce efort, ca nu mai fac mai nimic pe acasa, sunt in prenatal... In fine... Bebe e bine, in afara de faptul ca e mare, pare in regula...
Vineri am fost la testul de toleranta la glucoza, m-au intepat la greu, dar rezultatul a fost ok, asa ca se pare ca bebelina e mare dar sanatoasa Doamne ajuta.
Vineri seara am mers la ortopedul la care o s-o ducem dupa nastere, v-am zis mai de mult ca la morfologia fetala ne-a zis ca o sa aiba piciorusele strambe(varus equin bilateral), are talpile intoarse spre interior, si trebuie mers cat mai repede la ortoped sa inceapa tratament, ca sa se repare. Partea buna e ca dr a zis ca se repara in 100% din cazuri, aproape, partea rea e ca o s-o chinuim destul de mult: 5 saptamani de ghips schimbat in fiecare saptamana, cu masaje, apoi operatie prin care sa-i taie tendonul lui Achile, apoi iar ghips 4 sapt, apoi o protteza, niste ghetute purtate 3 luni continuu si pana la 2 ani numai noaptea... mi-e tare mila de ea, speram sa se poata fara operatie, dar se pare ca nu prea se poate
Eu inca ma rog sa fi gresit dg la eco, desi au vazut 3 medici, desi la fiecare eco verifica iar si se pare ca sunt la fel piciorusele...
poate, poate...

Merg si eu sa recuperez ca ati scris vreo 2 cap de cand am lipsit

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Plateea imi pare tare rau de ce ai trecut.

Credeam ca in Iasi au ecogrfe mai performante.
Uita ce-ai invatat in facultate si ce-ai citit ca Dumnezeu e mare si are grija de bebelusul tau.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 36+ Maria

Mergi la inceput

Lillyk,
ne-ai cam speriat!
Ma bucur ca ti-ai revenit!

Haircut,
bine ai revenit!
imi pare rau pt problemutza cu piciorusele dar in acelasi timp ma bucur ca se rezolva 100% din cazuri!

Andre-lina,
te iubim! Esti ca o raza de soare pe aici!!

Tanaion,
sunt si eco performante la noi, acum depinde si la ce medic nimeresti..

29+ ....10 kile
AMR....9 de zile pana la urmatorul eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Lilyka ce ma bucur ca ne-ai scris. Inceputul e greu dar in 2-3 saptamani te obisnuiesti si tu cu bebe si el cu tine Mai lasa-le si pe bunici sa simt ca au nepot.
Starea subfebrila ar putea fi de la venirea laptelui sau de la operatie. Ti-a dat antibiotic sa iei dupa operatie? Cand am facut cezariana parerile erau impartite, unii dr dadeau antibiotic preventiv, altii nu.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 36+ Maria

Mergi la inceput