Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 17
lillyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tanaion Lilyka ce ma bucur ca ne-ai scris. Inceputul e greu dar in 2-3 saptamani te obisnuiesti si tu cu bebe si el cu tine Starea subfebrila ar putea fi de la venirea laptelui sau de la operatie. Ti-a dat antibiotic sa iei dupa operatie? Cand am facut cezariana parerile erau impartite, unii dr dadeau antibiotic preventiv, altii nu. Tana cu Toma (10.11.2001) si 36+ Maria |
da, mi-a dat augmentin 5 zile...dar nu a zis sa fie problema cu laptele..
37+
Luca Alexandrupoze
lucruri bebe
AMR maxim 1 saptamana
lillyka spune:
ce nu stiu cum sa procedez e cu laptele meu...
cat sa il las sa suga (minute)? ca adoarme...si cand sa il pun in pat urla de foame, nu cred ca se satura...pot sa ii dau si completare? de cate ori pe zi sa ma mulg si cat?...astea sunt dilmele mele acuma
in rest..acuma sunt un pic mai bine...sper sa nu cad iarasi diseara...dar oricum, va multumesc mult pentur grija, sms-uri de inucrajare si restul...
totul a fost pe fond de oboseala si dureri cred.
37+
Luca Alexandru
poze
lucruri bebe
AMR maxim 1 saptamana
Tanaion spune:
Haircut bine ca e bebelusa bine. Ca cu masuratorile astea nu poti stii niciodata, nu vezi la unele fete e prea mic, la tine prea mare... In plus mai cresc bebeii si in salturi. Am mai povestit, m o prietena careia tot srcina i-au zis c e copilul prea mare, ca va fi de 5 kg, au banuit-o ca si pe tine d dibet, nu s-a confirmmat. La ultima eco surpriza copilul nu mai crescuse deloc de o luna jumatate. La nastere a avut 3 kg.
Cat despre picioruse, o sa fie mai greu, dr bine ca exista rezolvare.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
36+
Maria
mamidepuiuti spune:
plateea ,intradevar,uneori e mai bine sa nu stii atatea,ca te gandesti la toate variantele de boli posibile...
... eu sper ca bb nu are nimic ingrijorator,doar ca este el mai micut...[
pt asta ]
lilyka
ce bine ca au trecut norii negri!...

... bravo,mamico! accepta ajutorul bunicilor! bb luca sa va traiasca,sa fie papacios,cumintel si sa va aduca fericire!

haircut 

... ne 

alaturi de tine!

cristies apa de la frigider? tu vrei sa racesti?
cris.d imi place omuletul vostru de zapada...
tanaion ma bucur ca micul toma este mai bine ... 

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
36+
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
cris_mario spune:
haircut..imi pare rau sa aud astfel de vesti,,speram sa fie bine,poate intradevar s-au inselat medicii

lillika off,bn k ne-ai scris,ne-ai tinut in tensiune
...multi pupici ptr tine si bebe Luca
plateea

Andreea
30+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
nicolcris22 spune:
Buna fetelor!!
M-am trezit si eu pe la 10 dar am stat in pat pana la 12 sperand sa mai adorm...dar nimic!Am profitat ca sotul este la servici...nu am chef de nimic azi, as iesi afara la zapada ca sunt odihnita si nu au mai aparut contractiile...dar el o sa vina obosit si probabil ca ne vom odini azi. Maine trebuie sa merg la doctorul de familie sa iau prenatalul si sa-l duc la servici si gata am scapat!
Lillica ma bucur ca esti acasa si ca esti ok...totul o sa fie bine si faci foarte bine ca acum lasi bunicile sa se ocupe.

Tanaion, multumesc de incurajari in legatura cu cezariana...trebuie sa ma obisnuiesc si eu cu gandul asta ca pana acum nu o luoasem in calcul.
Cris.dogarel...foarte dragut omul de zapada....cred ca Ana a fost incantata!
Pupici si o zi frumoasa!!!

34+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 6 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
Tanaion spune:
Lilyka nu am vrut sa zic ca de la augmentin e pb cu laptele.
Augmentinul il dau pt a preveni o posibila infectie dupa operatie, care ar putea da febra.
Ziceam de starea subfebrila poate fi de la venirea laptelui, furia laptelui. Daca au prevenit infectia, atunci probabil ca asta e cauza.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
36+
Maria
cris_mario spune:
cristies si eu tot apa muuulta si rece beau![]()
tanaion ma bucur ca Toma este mai bine..si eu gata m-am potolit cu treaba
lorex..eu nici nu am mancat sorici
..dar tu sa ai pofta
cris.d superba Ana...este frumoasaaaaaaaa
Andreea
30+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
lorex spune:
Onitza, pe bune ca ma bucur enorm ca l-ai trimis pe Paulica la bunici si ca acum poti sa-ti faci programul in voie si in functie de energia disponibila! Profita sa te odihnesti cat mai mult.Dormi cat poti de mult si amana cat poti de multe treburi pt altadata sau pt altii! somnul chiar face minuni in sarcina!
Lillika, nu sunt eu cea mai in masura sa dau sfaturi despre alaptare dar am citit ca daca bebe adoarme la san trebuie sa-l trezesti lovindu-l f ushor pe obraz sau miscandu-i sfarcul cu lapte in guritza sa-i "amintesti" pt ce era acolo
. In cartea despre alaptare a dc.Culcer zice ca intre 10 si 30 de minute trebuie sa suga parca...nu o ai? Am descarcat-o de pe mailul comun. Eu am incercat sa ti-o trimit acum pe PM dar vad ca nu pot atasa nimic. Uite daca ai timp intra pe aici
Cris.mario - tks 
29+ ....10 kile

AMR....9 de zile pana la urmatorul eco 
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
simonette spune:
Sper sa reusesc sa trimit si eu macar cateva cuvintele despre noi, ca din urma reusesc doar ultima pagina si-apoi apare cate ceva.....ma iertati! Sper sa se mai aseze lucrurile curand!
Suntem acasa de vineri... Va dati seama ca abia asteptam sa ajungem acasa la fratiori,sa le vedem reactia sa ne cunoastem.... Primazi a fost cosmar
M-a ingrozit Iannis care efectiv vroia sa se catere pe bb Nico..., sa-i bage degetul in oki, sa-i puna mana pe cap sa se sprijine pe el...........etc! Ma gandeam ca nu pot sa clipesc nici macar pe jumatate ca apare din unghiul mort si ii face ceva! Apoi, in ziua aceea, pur si simplu si Luca si Iannis au fost extraordinar de obraznici.....au facut f multa galagie, s-au batut, s-au alergat, s-au imbrancit........TEROARE! Stateam cu bebelusul in brate mai mult in picioare ca sa nu si-o ia de la vreunul
Recunosc ca Luca a avut o reactie buna vis-a-vis de bb, dar n-a fost usor!
De-a doua zi lucrurile s-au mai calmat, s-au asezat... Iannis s-a mai obisnuit, mai vine si il mai mangaie sau imi mai pupa mie sanul liber, el crezand ca bb imi pupa sanul![]()
Nico este cumintel, nu stiu daca este el asa sau este icterul pe perioada caruia bebeii sunt somnolenti si doar papa si dorm![]()
Noaptea trecuta a fost cam agitat totusi pana dupa miezul noptii, a regurgitat, a facut caca de vreo 2 ori dupa care s-a mai trezit la 2:30 sa pape si apoi somn pana la 6, papa si somn in continuare pana la 9! Pana acum sunt multumita
Azi a papat la 10 si de atunci doarme! Intr-adevar doarme mai bine ziua decat noaptea......asta e! A, noaptea si noi dormim in mare tandrete impreuna si ziua in patut! Noaptea mi se pare ca se lasa racorica si il vreau langa mine![]()
Felicit proapspetele mamici si urez bafta multa celor ce urmeaza!
deasemenea si mamicile cu experientza de-acum![]()
Trimit ca parca vad ca se intampla ceva!
Ah.....ce iarna e la Belgica
Am fost si noi cu cei mari afara
Eu am stat doar 5 minute ca mi s-a facut dor de Nico
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
39+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR oricand!!!!!!!!