Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (82)
Raspunsuri - Pagina 15
monis5 spune:
Buna dimineata
Scuzati intruziunea la voi, dar vin cu o cafea de la nov.dec2009 ca sa ma scuzati
.
Vroiam sa intreb mamicile din Bucuresti care inca nu au cumparat bebelusilor costum tip cosmonaut pentru perioada rece, daca nu vor un cosmonaut nou-nout, ca noi am primit inca unul pe langa cele existente si am vrea sa-l dam cuiva care nu a apucat inca sa cumpere. Detalii pe PM daca e cineva interesat.
(si vin si eu cu un sfat necerut... sa nu cumparati multe lucrusoare de imbracat pentru inceput, mai ales cele care stiti ca veti primi rude, prieteni, cunostinte in vizita... la noi toata lumea a venit cu hainutze, de nu mai stiu unde sa le tin, nu mai zic ca nu am apucat sa-l imbrac cu multe dintre ele... in plus creste extrem de repede si unele hainutze pot fi imbracate de 2-3 ori doar - de ex puiului meu acum la 6 saptamani nu-i mai vin hainutzele cu care l-am scos din spital...)
Si in final o urare de la noi. Va dorim un Craciun de vis si sa va bucurati de orice clipa petrecuta cu bebelusul in burtica! Si nasteri usoare sa aveti cu toate si bebelusi sanatosi! sa va aduca Mosul tot ce va doriti!
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
danyelana spune:
Neatza burtici si mamici,
Abia ne-am trezit si noi pe la 9.30, am papat si acum vrem sa recuperam din urma ca ieri nu am mai intrat.
Revin. 
Acum
35+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
andaluza66 spune:
multumesc frumos! am receptionat pe PM parola ... ma apuc de studiat!!!
36 fix cu 
AMR doar 4 saptamani
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Buna dimineata Scuzati intruziunea la voi, dar vin cu o cafea de la nov.dec2009 ca sa ma scuzati .Vroiam sa intreb mamicile din Bucuresti care inca nu au cumparat bebelusilor costum tip cosmonaut pentru perioada rece, daca nu vor un cosmonaut nou-nout, ca noi am primit inca unul pe langa cele existente si am vrea sa-l dam cuiva care nu a apucat inca sa cumpere. Detalii pe PM daca e cineva interesat. (si vin si eu cu un sfat necerut... sa nu cumparati multe lucrusoare de imbracat pentru inceput, mai ales cele care stiti ca veti primi rude, prieteni, cunostinte in vizita... la noi toata lumea a venit cu hainutze, de nu mai stiu unde sa le tin, nu mai zic ca nu am apucat sa-l imbrac cu multe dintre ele... in plus creste extrem de repede si unele hainutze pot fi imbracate de 2-3 ori doar - de ex puiului meu acum la 6 saptamani nu-i mai vin hainutzele cu care l-am scos din spital...) Si in final o urare de la noi. Va dorim un Craciun de vis si sa va bucurati de orice clipa petrecuta cu bebelusul in burtica! Si nasteri usoare sa aveti cu toate si bebelusi sanatosi! sa va aduca Mosul tot ce va doriti! ![]() monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun ![]() poze de azi de ieri |
multumim de urare, mami

sa va bucurati si voi de primul Craciun in trei, sa creasca Iulian mare si sanatos, destept, ca frumos vedem ca e, si sa fiti mereu fericiti ca in poza asta din urare

Cris,
35+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 4 sapt.!!
plateea spune:
eu astazi nu cred ca mai zic nimic altceva decat:
clatite aromate, umplute cu inghetata si fructe...
34+ cu 
cristies spune:
Buna dimineata gagici!
La mine nu prea merge site-ul asa ca n-o sa va stresez prea tare azi.
Monis, merci de urari si de sfaturi. Toate zicem ca n-o sa cumparam... dar cand le vezi asa frumoase...
Cris.dogarel, tare Ana
. Acum a venit pregatita daca la petrecerea cu baietei a stat exilata...
Cris_mario, n-ai fost cumintica? Bine ca au trecut nesuferitele de contractii. Sorici
.
Danyelana, cum ai petrecut?
Onitza, ma bucur ca o sa te odihnesti si tu in sfarsit. Si marti fa-ti de-acum planul sa iei taxiul, asta-ti mai trebuie sa te inghesui prin troleu.
Andre_lina, vad ca esti pusa pe glumite. Nici nu ti-a implinit bebe 1 luna si tu te gandesti la al doilea? Sa inteleg ca esti chiar cu mult mai puternica decat te-am crezut! Cinste tie mamico!
De Lyllyka mai stiti ceva?
Eu am dormit aseara vreo 6 ore dar cu pauze de sushu si de sete. Parca sunt Setila, cum zicea Plateea. Nu doar ca nu ma satur de apa, dar as vrea sa fie rece. D-aia dau atacul mai mult la frigider. Poate ragusesc...
Si acum n-am chef de nimic. Dar trebuie sa fac mancare, ca ieri cu nesimtire am comandat pizza, dar maine merge si sotul la serviciu, nu mai pot sa intind coarda. Mi-am facut lista cu ce o sa gatesc de Craciun. Din pacate masina mea e intr-un bloc de zapada si nu stiu cum sa ma organizez cu cumparaturile. Si nici cadou sotului n-am luat... tregedie maxima.
Va pup! Sa aveti o duminica placuta!
36+
AMR 4 saptamani!
De-acum e oficial. Am intrat in luna a noua!
danyelana spune:
Of 

am scris un mesaj si cand sa-l trimit nu stiu unde a disparut.
Ziceam ca imi pare tare rau sa citesc vesti asa triste de la Lillyka. 

Speram ca apele se vor linisti repede si vom putea citi numai de bine despre voi. Mult curaj si suntem aici daca ai nevoie de noi. 

Andre_lina, e o placere sa te citim. Ma bucur ca Tudoras a inceput sa doarma si cu ocazia asa reusesti si tu sa dormi. 

Alexutzzza, sa-ti fie de bine budinca. 

Cris.dogarel, o adevarata domnisoara Ana. 

Cris.mario, pofta buna la purcel. 

Acum
35+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Tanaion spune:
'Neata buna si de la noi,
N-am mai scris de vineri, dar v-am citit, printre picaturi. Toma e mai bine, nu mai face febra mare, dr a zis ca e gripa, nu porcina, in rest tuse, curs nas din astea...Eu sunt cam chiauna ca la insomniile de gravida, nu dorm si ca mi se rupe inima cand il aud pe Toma cum tuseste.
Bradutul nu l-am facut, sper astazi sa-l cumpere ca nu mai avem rabdare nici Toma, nici eu.
Vineri am fost la ginecolog si mi-a zis ca bebelina e angajata si apasa tare, dar colul e inchis si ca daca stau cumintica in pat cu 3 No-spa/zi mai poate sta bebe acolo. Si m-a chemat din nou pe 28.
Mamidepuiuti noi avem aceeasi zi UM si eu tot marti fac 37s, hai ca poate pe 28 la mine si pe 30 la tine, ne zice sa veniim in ianuaarie si ne intinerim copiii cu 1 an.
Nikole asa eram si eu, ma bucuram cand mai trecea o saptamana, dar tot mi se parea ca mai e mult. De la 34s m-am mai linistit, dr mi-a zis ca fiind fetita, 34 e o limita ok. Ajungi tu la 40s.
Sper ca lilyka e bine, cred ca e doar depresie si trece repede.
Nicolcris si eu sunt adepta naturalului, dar daca e sa fie cezariana nu pleca cu nelinisti de genul ca te refaci f greu, ca sunt dureri mari, ca vine laptele greu. Eu m-am refacut f repede, dureri n-am avut decat cand ma ridicam din pat si doar vreo 4-5 zile si nu erau f mari, laptele mi- venit imediat de puteam hrani 3 copii.
N-am avut ajutor decat pe sotul seara si m-am descurcat imediat singura, ridicam copilul, nu a fost asa greu. Nu-ti mai face griji.
Apropo de cezariana, v-am zis ca mi-a spus dr sa-mi cumpar anestezia ca nu o au in spital, a costat 3 mil 
Adrelina esti tare simpatica ca ni-l lasi in grija pe Tudor, noi abia asteptam ![]()
Vi4i superbe pozele, tu esti o frumoasa, sper sa isi revina sotul, sa fii tu linistita si fericita. Ce bine ca-ti vin rudele de Craciun. Santorini, ce minunatie, am fost si eu intr-o excursie din pacate doar de o zi si mi s-a parut raiul pe pamant.
Cris_mario harnicuta mai esti! Bine ca ai taiat si porcul, de acum te mai linistesti si tu, promiti da?
Tana cu Toma (10.11.2001) si
36+
Maria
Tanaion spune:
Plateea multumim si pt bunatatile din dimineata asta 
Stii, ma gandeam la bebele tau. Daca in Suceava nu masoara IRurile, tot mergi tu des la scoala la Iasi, de ce nu faci si acolo eco? Daca sunt si IR ok, chiar tb sa te linistesti ca nu e nicio pb, daca sunt marite iti da tratament.
Tana cu Toma (10.11.2001) si
36+
Maria
lorex spune:
Cris,
maine o sa pap si eu sorici ca taie porcul bunicul sotului
(mare chestie si shoriciul asta..nishte chele de porc cu par, da nu stiu ce e asa buna
)!
Cris.d,
f funny omul vostru de zapada, ce frumos ca v-ati jucat pe-afara..!!
Illyk m-a cam speriat...sunt sanse mari sa fac si eu depreesia post natala ca vad ca de pe acum am inceput...
. sunt asa nesuferita si nu vreau decat sa fiu lasata in pace, nu vreau sa vad pe nimeni si-mi vine sa plang
si mi-e o frica de nastereee...
..si de momentul cu anestezia..
..sotul cred ca s-a saturat si el ca vad ca nu ma mai intelege si ii sare repede mustarul si lui, plus ca deodata nush ce are, e cam gelos si ma scoate din sarite...
....uff...imi vine sa plec in lumea mea 

...Al3csa, mergi cu mine? 
29+ ....10 kile

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album