Condica salajencelor(105) de sarbatori

Condica salajencelor(105) de sarbatori | Autor: mihaela_s

Link direct la acest mesaj

SARBATORI FERICITE!!!!!

MAMICI CU 1 BB

Elutaf- mami de

for2nity- mami de

diplodocus- mami de

giulia_71 - mami de

Maria - mami de

mihaela_specht - mami de

olim - mami de

felicity05 - mami de

dianalaura-mami de nazdravan

DarkBendis - mami de

livya - mami de

Tania - mami de

MAMICIcu 2 BB-ici

silvana_salajan - mami de si mic si scumpic

mihaela_s - mami de si

babymom75 - mami de si

anacezara - mami de

carmenardelean - mami de si

bimilit - mami de si

claudiasabou- mami de si

In asteptarea lui

BlueEyes

piticutz

mikiriki

Prietene

aileene

capitolul 103, 104

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Daca tot bantui pe net, urmarind avioanele(apropo, Diana e in drum spre Budapesta, tare ma bucur...), am zis sa fac si capitol nou.

adriana, ma bucur ca ati ajuns cu bine, ca va simtiti bine acolo! sa aveti vacanta la superlativ!

Bia, m-am uitat pe net si cica va ninge si la Oradea si la Zalau...acuma ce o fi. Sper sa ajunga cu bine...
Am uitat sa scriu ca eu vreau sa fac si cozonac....
Io am un chef nebun de Sarbatori, abia astept! Trebuie sa luam brad, poate maine gasim ceva sa ne placa...vrem sa mergem la ski sau la patinaj(Silvia vrea patinaj asa ca poate asta va fi) si sa ne bucuram de zapada si iarna. Nu va tine mult asa ca profitam...

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Cafelutza e servita doamnelor si domnisoarelor(chiar, avem domnisoare printre noi? Mihaela din germania, dar nu prea da pe aici..., mai e cineva?)

Noi ne-am trezit intr-un basm, ningea azi dimineata ca in povesti, afara e deja zapada mare...azi e inchis patinoarul asa ca am amanat pe maine, azi mergem sa luam brad si la sanius! Sunt fericita ca Diana a ajuns cu bine, fara intarzieri si fara probleme pe drum...Multe, foarte multe avioane ori erau intarziate ori anulate. Chiar a avut noroc...

pe toate, sa aveti o sambata excelenta!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Mihaela, merci de cafea. Bine ca a ajuns Diana in Zalau, ai mai scapat de un stres.
Am fost si noi azi la tara, cica s-o ajut pe mama la curatenie, dar am reusit sa fac doar intr-o camera, ca mai mult ne incurca Stefan, asa ca am venit acasa.
Eu de Craciun sincer nu ma stresez cu mancarea . In ajun mergem ca de obicei la Badon si mancam acolo, iar pe 25 si 26 pe la neamuri. Ca mie imi vin musafiri cam prin 27, ca e sf. Stefan, si vin toti atunci. Asa ca pe atunci voi cumpara ceva cascaval, voi face ceva snitele..oua umplute..de fapt, nu ma stresez, ca face mama mai multe si imi da si mie, eu fac prajituri si pentru ea si ea face mancare si pt mine.
Eu am inceput la blaturi de prajituri, am de facut 13 prajituri pt Craciun, cu ale mele cu tot. Ii fac finei, unei verisoare, la 2 matusi, mie si mamei. Dar na, e perioada de criza, se fac 1-2 prajituri de familie, nu 5-6 feluri cate faceam in alti ani....

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Dulciuri

Mergi la inceput

Miha ma bucur ca Diana a ajuns cu bine. Eu va doresc tuturor Sarbatori Fericite, sper ca am sa mai pot inta. Desktopul e varza, tre sa il formatam, laptopu e in incercari inca Prea iute trece vremea, minten e 28 si tresa plece Petruta. Si iar o sa ne vedem doar pe net. Viata de kkt vorba Biei. Noa, plec ca dau in butoiul cu melancolie.Diana harnicuta esti deja. Ce faci cu blaturile, cum le pastrezi pana in 23, 24 cand le umplii? Le congelezi? Eu nu ma tare sfarm, ca si acu facui bounty, rafaello, cioco de casa si tort si astia nu mancara numai ca pitigoii. Soramea manca doar un pic de tort, din bomboane defel iar cumnatul doar cioco de casa. Asa ca mai slabut cu dulciurile ca vad ca nu au trecere.Pupiccc.Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

LA MULTI ANI,Paula!!!!!!!!!!!!

sa fii sanatoasa,fericita si sa ai parte de tot binele din lume.
adriana, sa-mi traiasca finuta .

Mergi la inceput

Paula!!!!
adriana sa va traiasca sanatoasa si fericita, sa va aduca multe bucurii! Petrecere frumoasa!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Multumesc de urari , Mihaela si Bianca

Acum a terminat Paula sa despacheteze cadourile. Aici obiceiul e sa servesti masa, apoi vine tortul si dupa tort se aduc cadourile si se despacheteaza. A primit multe jucarii, hainitze. A fost tare fericita si incantata. Tortul a iesit excelent, le-a placut tuturor.
Va tzuc pe toate, tre sa mai vad pe aici de musafiri

Mergi la inceput

Adriana La multi ani Paulei! Sa fie sanatoasa si fericita! Sa fiti cu totii fericiti si impliniti!Fetili poftiti la cafei. Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Adriana La multi ani Paulei! Sa fie sanatoasa si fericita! Sa fiti cu totii fericiti si impliniti!

Fetili poftiti la cafei.

Dulciuri

Multumim, Otilia
La fel va dorim si noi voua

Mergi la inceput