Condica salajencelor ( 104 )
MAMICI CU 1 BB
Elutaf- mami de
for2nity- mami de
diplodocus- mami de
giulia_71 - mami de
Maria - mami de
mihaela_specht - mami de
olim - mami de
felicity05 - mami de
dianalaura-mami de nazdravan
DarkBendis - mami de
livya - mami de
Tania - mami de
MAMICIcu 2 BB-ici
silvana_salajan - mami de si mic si scumpic
mihaela_s - mami de si
babymom75 - mami de si
anacezara - mami de
carmenardelean - mami de si
bimilit - mami de si
claudiasabou- mami de si
In asteptarea lui
BlueEyes
piticutz
mikiriki
Prietene
aileene
capitolul 103
Raspunsuri
mihaela_s spune:
adriana multzam de cafea!
oti multumesc de urari, le dau mai departe bolnavului . Super tort, maine fac si eu unul...sau poate doua . Nu asa speciale ca ale tale, dar vor fi torturi.
Io am fugit la scoala, tineti pumnii ca azi am doua teste...si nu stiu inca ccc cand ajung dupa cadouri . Cred ca trebuie sa lungesc ziua de azi ca sa le fac pe toate...
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianalaura spune:
Multam de cafea Adi si Oti de tort! Si Mihaela la multi ani pt Ovi si multa sanatate, ca e cea mai importanta.
Ma eu as face prajituri pe bani, da sa mor daca stiu cat sa cer. Tre sa fac niste calcule, ca difera de la prajitura ;la prajitura. Ca daca are 4 oua si o cream de budinca e una, iar daca are 14 oua si multe alte chestii scumpe...e altceva...
Ma interesez, deja s-ar putea sa imi fi gasit o clienta, de fapt am vb cu o vecina ce lucreaza aici la abc langa noi, daca intreaba cineva de prajtrui, sa le spuna ca si eu fac. Si mi-a zis ca o vecina din bloc a intrebat. O sa iau kegatura cu vecina sa vad daca ii convine, dar sa imi stabilesc pretul mai intai.
Tortul o sa vi-l arat, decoratiile sunt facute de ieri, acum am ceva de scris, dar o sa il fac diplomatul si diseara sau maine dimineata il decorez.
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
dianalaura spune:
Mihaela,. multa bafta la teste!!! Iti tin pumnii!!!
Adriana, multa sanatate si Andreei!
Varsta lui Ianis
Torturi
mikiriki spune:
Salutare
Mihaela, multa sanatate lui Ovi. Succes la scoala
Adi, multumesc pt. cafea
Bia, multa sanatate feciorilor si colegului
We placut
dianaiulie2009 spune:
Daca nu e Bia prin zona sa ne aminteasca zilele de nastere uitam .
Cu intarziere ( sau nu ? ca tot nu stiu daca a fost sau va fi ziua lui Ovi ) ii urez si eu colegului Mihaelei , multa sanatate ( mai ales ca acum are si nevoie multa ), fericire si viata minunata alaturi de cele 3 printese ale sale
Miki, cam "scurta" draga. Intra si mai zine ce mai faci, pe unde esti, ai revenit de tot pe plaiurile romanesti ... alea-alea ...
Diana, eu imi faceam prajiturile de Craciun la Morar si ma costa 1 praji 30 lei, indiferent de care era, marimea cam cat o foaie A4. Acuma clar ca tu nu te poti compara cu un laborator care isi permite sa faca la acelasi pret orice fel de praji. Calculeaza si tu ingredientele, gazul, curentul si vezi daca se merita . Daca consideri ca ti s-ar merita , atunci spor la treaba si bafta multa in gasirea clientilor.
Mihaela, sunt tot cu pumnii stransi. Sper sa fie totul ok. Baffftttaaaa !!!
Otilia, care mai e viata pe la Simleu ? Cum sunt baietii ? Andreea si-a revenit rapid cu 4 linguri de pastura.
Am prestat o ciulama cu carnita de porc si carnaciori facuti de noi. Am mai facut si un tort de mere ca deseara suntem invitati la cineva la gratare , iar noi am zis sa ducem macar desertul.
Va pupez si salutez, merg sa schimb paturile, sa mai bag ceva haine la spalat, si poate trag un pui de somn pana la 4 cand tre sa merg dupa Paula .
dianalaura spune:
30 de lei o portie cat o coala A4?! ASA mult?!?!?!
Varsta lui Ianis
Torturi
Bimilit spune:
LA MULTI ANI,OVIDIU!!!!!!! coleg de mihaela si tatic de doua printese superbe.
mihaela, sa fiti fericiti si sanatosi.
Bimilit spune:
deci io-s blonda rau.scrisai si celalalt subiect.nu am vazut ca ati deschis capitol nou.no, lasa ca facui puncte, ca-s bune in criza.
sanatate la bolnaviori.
adriana ,cum e andreea?
tu fete , io am auzit ca portia de prajitura la unele laboratoare din zalau, e 40 de lei.acu nu e portie mica, stil coala A 4 , da nici portie mare ca hartia de calcul.
vedeti ca duminica e ziua Dianei,iar sambata viitoare a
lui alex de olim.azi e ziua lui ovi.
mihaela_s spune:
Fetelor multumim frumos de urari! Ovi pentru urarile de ziua lui si sanatate si eu pentru pumnii stransi. Am mai trecut azi doua hopuri si mai am unul...luni. Ma credeti ca nu-mi vine sa cred? Si apoi sunt liiiiibeeeeeraaaaa!
Un we fain sa aveti, io sunt ocupata .
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie