Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *124*
Raspunsuri - Pagina 19
mihaelacg spune:
dyana, vin eu la masa daca e asa imbelsugata.
si eu am avut musafiri, a venit mama cu tata , dar eu am scapat cu o palinca sa mearga un macrou afumat c u ceapa rosie.
acum il astept pe tati, poate mergem si noi totusi sa mai facem ceva cumparaturi.
maine cred ca facem si noi bradul, abia astept sa-i vad reactia mariei. am luat unul artificial sa "tina" la tavaleala mariei.
din 10 martie 2009, mami fericita de 
POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
mihaelacg spune:
dyana, dar desert ce ai?
POZE cu 2 ochi albastri
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelacg dyana, dar desert ce ai? din 10 martie 2009, mami fericita de ![]() POZE cu 2 ochi albastri http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698 |
eu deseeeeeeert?????? pai cat de sado-masochista ma crezi???? iti imaginezi ca daca eu nu manac nu sunt nebuna sa fac pentru altii

; dar te pot alimenta in voie cu ciocolata, bombonele milka, napolitanute de toate felurile de la nestle --au venit la spital la surioara cei de la nestle cu cadouri pt doctori... si evident ca au adus numai dulciuri
; le-a zis sora'mea: pai nu stiati ca am nepotel? unde sunt borcanele sa-mi ajunga un an????
; si azi a papt f bine vitel... ceea ce pana cuma nu s-a intamplat

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni

cum am venit pe lume
Ilinca_M. spune:
Hmmm, Mihaela, eu intotdeauna reuseam sa-ti vizualizez semnatura, dar acum nu...nici linkul pus de tine
Dyana, atata ne descrii bradul ala si nu pui nicio poza! Vreau sa-l vizualizez si altfel decat cu ochii mintii![]()
A primit si Sophia ceva jucarie de-aia smechera cu butoane, te-ntreaba care-i red, yellow etc, are oaie, cal, etc, multe melodii...dar zau ca e cam plictisitoare pentru Sophia. Dupa primul impact cand s-a aratat entuziasmata, acum nu tare o mai intereseaza, mult mai interesanta e suzeta pe post de jucarie, o batzaie de coada si chiuie, sa nu mai vorbim de girafa sau de cainele de la Real caruia-i scarpina nasul ca scoate sunete mai faine ca jucaria noua:))) sau ii fosneste eticheta...Cred ca seamana cu mine: si pe vremea mea mai erau jucarii smechere, cu baterii, telecomanda etc, mi le doream si apoi le abandonam rapid. In schimb aveam un caine de plus cred ca m-am jucat 3 ani cu el, ii faceam "injectii", il puneam in "banca" si-i predam etc.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
mihaelacg spune:
ciocolata nu mai vreau, ca dau in diabet. a fost tati plecat la moldoveni si mi-a adus de-a bomboane de ciocolata....au aia de la bucuria o gramada de sortimente.
as fi preferat ceva praji de casa.
maria nu a vrut sa pape dar nici n-o condamn. i-am facut piure de cartof cu galbenus si smantana, dar se intindea ca smoala. nu l-a vrut, n-am fortat-o.
asa ca i-am dat o portie de 
de la nestle mi-a ras si maria odata un borcanel de 200 de lfructe cu orez in 10 min![]()
POZE cu 2 ochi albastri
dyana27 spune:
tot vorbesc cu surioara la telefon sa-mi spuna ce cumpara, cui.... sa-mi zica ce e pe la jucarii.... iar ma apuca o nebunie de dor de colindat magazine asa cu orele
; lsa ca s eface mutzu mare si o sa ma duc cu el![]()
![]()
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
Ilinca_M. spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Raaluca ANA BIANCA![]() SORINA MARIA![]() BIANCA IOANA si BOGDAN ANDREI![]() Mami de LENA 30.03.2009 |
Bine zici! M-am luat cu vorba si am uitat
La Multi Ani!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
Raaluca spune:
AYALA, nu stiu cine zicea dar sunt de acord, vrem mai multe poze cu tine!

Avem muuulte feluri de salate, fripturi cu cartofi la cuptor, crema de zahar ars (pe care am crezut ca chiar am ars-o
dar a iesit numai buna!), banana bread... si altele
Avem si noi un sarbatorit in familie, pe tata!
Dyanna te-am invita cu drag dar nu vrem sa te ispitim ![]()
si DA, si mie imi lipseste colindatul prin magazine ... rau de tot...
Gigelica
ne bucuram ca esti langa Pitonasul drag!
revenim dupa ce pleaca musafirii
magdyi2001 spune:
Salutare!
Zilele trecute am fost cu Gabitzu la o sedinta foto si mi-a racit. Are niste muci!!!

.
Pun poze la semnatura.
Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

ANA BIANCA