Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *124*
Raspunsuri - Pagina 20
magdyi2001 spune:
MIHAELA ai apucat sa le vezi? Eu puteam sa te aud dar nu ma auzeai tu.
Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
magdyi2001 spune:
Si noi tot in seara asta o sa facem bradul
.
Gata s-au incarcat si pozele.
Vizionare placuta!
Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Ilinca_M. spune:
Wow, magdyi, ce sedintza foto profi! Da' ce modele!
Sunteti superbi amandoi si acum am vazut ca Gabriel are exact ochii tai!!
Dar ce v-ati mai intrecut in a gati mancaruri bune azi!
Sa va zic meniul meu, poateintra Olishka si am promis ca dau raportul zilnic, poate asa reusesc sa ma mentin departe de ispite (de rusinea voastra!)
Intre 9-10 dimi: 5 chiftelutze, goale, asa, cate una la 10 minute in timp ce faceam una-alta:))
Ora 13: un mar
Ora 14.30 pranzul si anume un bol de lapte cu cereale de-alea de porumb (fara zahar, dar tot pacat se numeste!!
)
Ora 18: un kefir
Aleluia!
(vedeti ca azi am tinut disociat mai bland, pe mese, nu pe intreaga zi, vorba aia: e duminica!)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adee Am uitat sa va spun, am facut si noi bradul aseara Am pus-o pe Ariana sub brad si ne-am apucat sa ii facem poze si sa o filmam; se uita saraca la noi cu niste ochi mari, nu stia de ce ne agitam asa purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - plimbareatapoze |
Ti-am vazut si eu plimbareata! Superba!
Cand ai pus clipul nu-l deschidea, si de ciuda am mai admirat odata pozele.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaelacg ayla, si eu am vazut pagina, foarte frumasa, dar ma asteptam sa vad mai multe poze cu tine. |
Pai nu e pagina de pus poze, nu am decat poza de avatar. Site-ul e de upload glittere.
Cand vrei sa-ti editezi profilul, vezi ca ai doua campuri de trecut parola, sigur nu ai trecut-o de doua ori mai ales daca ai setata pagina pe remember.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
Light a candle for Alma
olishka spune:
Salutare!!!
LA MULTI ANI Sorina Maria, Ana Bianca, Bianca Ioana!!!
LA MULTI ANI tatic de Raaluca!!!
Niko ce i-ai mai dat astazi lui Mario de mancare? 
Si sa stii ca asa cum au spus si fetele, bulanele lui David sunt 99,9 la suta 
Pisik felicitari pentru progrese
Gigelica ma bucur ca ati ajuns cu bine la Pitonas 
Denisamada sanatate la toata familia
Magdy SUPER sedinta foto. Sunteti frumosi tare amandoi 
Mihaela nici eu nu am reusit sa vad pozele cu Maria cea frumoasa, dar tare as vrea.
Ilinca fiind duminica te iert, dar te rog sa nu se mai intample (la meniul de astazi ma refer
).
David se simte mai bine. Asta nopate a avut febra si i-am dat nurofen si a dormit foarte bine dupa aceea. Sper ca este de la dinti, caci tot stirbi suntem si noi.
Astazi i-am facut o mancarica asa de buna
, dar tot putin a mancat, trei varfuri de lingurita, dat tot este ceva
Sa va zic ce i-am facut: cartofi fierti cu pui si iaurt. Totul blenduit. Am gustat si eu un pic, chiar avea un gust ff bun.
Olga, mamica lui David iepurasul 

Ayla21 spune:
La multi ani!
Sorina Maria
Ana Bianca
Bianca Ioana
La multi ani sotului tau, Raaluca!
Magdy, super adevarate pozele! 

Am pus si eu POZE cu Muc cel mic in plina activitate de scriere.![]()
Light a candle for Alma
Gina2008 spune:
Buna seara fetele!
Imi cer si eu scuze, ca Nicky, ca de citit citesc tot, dar de raspuns sau de urat... mai greu. Eu stau prost de tot cu timpul. De citit fur din timpul de serviciu, dar de raspuns nu mai am din ce sa fur.
Dar am retinut "mancarica" Nicoletei... eu am aceeasi problema. Calin nu prea vrea sa manance. Drept pentru care nu i-am mai dat mancare. Adica au fost vreo 3 saptamani fara diversificare, doar cu lapte. Ce sa fac altceva? Vorba maica-mii... n-o sa ramana nemancat la nesfarsit! A fost din cauza de iesit dintisori, cred... Pentru ca ieri i-am dat orez fiert cu morcov si pastarnac si carne de pui. Orezul cu legumele blenduite, carnea facuta bucatele mici-mici. Si a mancat. Nu mult, dar a mancat.
Si o sa reiau incet-incet cu mancarica. Acum ca avem dintisori si sus (2) poate ca s-au terminat problemele de genul asta... A si dormit joi spre vineri toata noaptea... UAU! A doua noapte dormita in 6 luni!
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006
Gina2008 spune:
GIGELICA si eu m-am gandit la tine. Cum de altfel fac cu toate mamicutzele... la probleme, dar si la bucurii... Eu am fost plecata doar o zi - de dimineata pana seara tarziu, atunci cand am luat beuturica pentru sarbatori - si am crezut ca nu mai ajung acasa odata de dorul la bebeu! Nu voi mai pleca fara el, asta e clar. Ca nu pot. Cred ca odata cu sarcina si cu hormonii (si tot ce se mai intampla in sarcina) mi-a ramas o "dileala" la cap. Fetile psiholoage sigur m-ar gasi cu o doaga lipsa. Pur si simplu s-a intamplat ceva. Si sigur nu doar eu. Ca am observat "simptome" si la voi ![]()
Gina2008 spune:
DYANA nu se mai poate! "Trebe" sa ne intalnim! Ce naiba, doar locuim la 2 metri (ca sa zic asa). O sa am zile libere de pe 24 pe 3 ianuarie. Sigur una din zile s-o nimeri libera si pentru mine, si pentru tine. Primiti cu Mosul in vizita? 
Da' sa se faca bine Calinutz pentru ca vineri seara am iesit cu el in Cismigiu, incotosmanat cat am putut (si cate paturi am gasit prin casa!
). Totul frumos, brad impodobit, casute cu dulciuri de Craciun, luminite... sanie (ne-a tras tati pe amandoi, chiar daca gabaritul meu e depasit)... si ieri, pe la 4 constat cand am pus mana pe puiut ca ardea! Pun termometrul... febra 39.1! Am bagat repede supozitor cu Novocalmin, Panadol, apa cat cuprinde... si pe la 6 avea 38, iar la 8 si jumate seara nu mai avea febra deloc. Dar muci cat cuprinde... ca lumanarelele! Off... si asta numai din cauza - sunt sigura - de incaltaminte proasta. Mai bine zis neadecvata. Pentru ca atunci cand am ajuns acasa, cu toate paturile mele, puiutul avea totul cald mai putin piciorusele. Offf
.
Maine trebuie sa duc inapoi "cosmonautul" de la Miniblu - ca nu e bun de nimic. Si sa caut de incaltat copilului ceva supercalduros. Si un "cosmonaut" pe care nu stiu de unde sa-l iau. Ca toti au pana la 86 masura. Si cu tot cu ciorapi grosi, pampers si hainute... imi trebuie un 98 sau chiar 104!

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 -