Piersicutze de iulie-august 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 4
MissJJ spune:
La Multi Ani! pentru 2010. Dragi mamici si piersicutze va uram un an plin de bucurii, succese si impliniri si mai ales sanatate ca e cea mai importanta.
Bine v-am regasit in noul an, care speram sa fie cat mai bun pentru toata lumea.
Primiti cu sorcova?
Sorcova,
Vesela,
Sa traiti,
Sa 'mbatraniti
Ca merii,
Ca perii,
In mijlocul primaverii;
Ca vita de vie
La Sfanta Marie.
Anul Nou ce vine,
Cu zile senine
Si cu sanatate
Si cu spor la toate
La anul si la multi ani!
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
MissJJ spune:
Multumesc mult pt raspunsuri fetelor.
Sabina nici noi nu avem program fix fix batut in cuie, macar Alexandra se scoala la 9, Ari pot so culc si la 1 la 6-7 e sus si nu din cauza Amirei. Asa se scoala ea.
Oricum de pe 11 ian cand merge la nursery de la 8:45 la 1:15 ca sta si la lunch club o ora jumate, nu cred ca va mai dormi. Si din cate am auzit ca nu stiu sigur tre sa ii intreb acuma pe 5 ianuarie cand ne fac vizita acasa, ca din septembrie 2010 va merge full time la reception class, adik pana la 3.
Oana multumim. Mai noi acuma creca suntem la mijloc tot e obosita seara daca nu doarme la pranz si se miorlaie si e mofturoasa tranteste nimic nu ii convine etc. Da na nici nu vreau s-o fortez sa doarma, dr ea nu sta ca Alex in patutz chiar daca nu doarme se apuca de plans si de urlat.
Anasia aha, mai ea daca dormea la pranz era f ok seara adik era obosita dar indeajuns nu trece de limita aia, sa nu mai ai cu cine te intelege.
Bysko La Multi Ani! uhh cioburile aduc noroc, sanatosi sa fiti voi ca restu se rezolva.
Larisa multumim. Felicitari pt mutare, ce frumos trebuie sa fie. Si sa treaca perioada cu greturi cat mai rapid.
Si Ari daca de ex suntem in oras si e in carucior atipeste la ora de somn, dar acuma acasa nu mai vrea, na om vedea cum merge.
Mai Ari merge numai part time la gradi full time abia cand intra efectiv la scoala ori in sept anu asta ori la anul in ian.
Ea e f happy merge de la 2 ani jumate si se distreaza de numa nu a plans deloc cand am lasato numai cand am luato, ca vroia sa mai stea si dupa aproape 1 an de pre school pot sa zic ca s-a schimbat mult si a invatat foarte multe si acuma are si ea lumea ei unde scapa de noi de sister e numai bucatica ei de rai, la lunch club e si mai happy ca papa si ea cu ceilalti copii e tare happy, speram sa fie la fel si in continuare.
Am descoperit si ce e cu nervii si cu supararile, cica acuma intre 3-4 ani trec printr-o faza de defiance. Am citit www.babycentre.co.uk/preschooler/behaviour/defiance-age-3-to-4/" target="_blank">aici mai multe.
Na am fugit pupici la livada.
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
julax spune:
La multi ani si un An Nou cat mai bun!!!Legat de somn,Alex doarme la pranz,dar doar cu asistenta,adica cu cineva langa el pana adoarme.La fel si seara.Sunt piersicutze care adorm singure?Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
michella78 spune:
am vazut ca vorbiti despre somn.
Teodora doarme zilnic in jur de 2-3 ore. ea oricum, zilnic are cam acelasi program, cu exceptia excursiilor si vacantelor. cand nu il respectam se cam simte o stare de agitatie.
julax, da Teodora doarme singura. o duc in camera,( de fapt, eu fiind la munca, in timpul saptamanii o pun la nani parintii mei. dar si sambata sau duminica, cu mine si tati, programul e acelasi) ii pun pijamalele, o invelesc si ramane in pat. daca nu adoarme imediat canta sau spune poezii.(e o incantare sa o asculti de altfel )
michella
doniro spune:
La multi ani!
Cum ati petrecut? S-au distrat piersicutele?
Noi am fost de revelion la o petrecere cu costume; Daria si cu mine am fost Scufite Rosii, iar tati a fost lup... A fost tare haios si Daria a fost f incantata... Am scapat cu bine si de varicela, fara semne deocamdata.
Ref somnul de pranz, Daria doarme enorm la pranz, daca as lasa-o ar dormi 5 ore lejer (treaba incercata, de alftel si confirmata). Pot numara pe degete zilele in care nu a dormit la pranz. Daca nu doarme cel putin o ora, seara la 20 adoarme in picioare.
La pranz nu adoarme singura; stau eu cu ea, pt ca altfel canta, vorbeste etc. Iar seara ii citesc o poveste (din colectia de la Adevarul - Disney), spunem rugaciunea si ii spun ca ma duc pana la baie si vin repede inapoi. Ea adoarme pana termin eu dusul de cele mai multe ori. Cam asa procedam noi.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
michella78 spune:
doniro m-ai facut curioasa legat de costume. Poate ne pui cateva poze. Noi de revelion am petrecut in familie. La noi, de altfel, e suficienta familia pentru o petrecere Teodora a fost foarte impresionata de artificiile de la miezul noptii.
am pus aici un album cu poze de la craciun.
http://picasaweb.google.com/tmichella78/Craciun2010?feat=directlink
michella
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michella78 doniro m-ai facut curioasa legat de costume. Poate ne pui cateva poze. Noi de revelion am petrecut in familie. La noi, de altfel, e suficienta familia pentru o petrecere Teodora a fost foarte impresionata de artificiile de la miezul noptii. am pus aici un album cu poze de la craciun. http://picasaweb.google.com/tmichella78/Craciun2010?feat=directlink michella |
Am trimis pe mail-ul comun niste poze, ca altfel nu reusesc.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
michella78 spune:
doniro am ramas singurele pe aici!
poate se invioreaza si livada noastra!
LA MULTI ANI! pentru toate IOANELE si IONII din livada!
sa-mi trimiti si mie te rog, pe PM parola de la cont. am uitat-o de cand nu l-am mai folosit!
michella
bulinuta27 spune:
La Multi Ani pe noul an!
La Multi Ani Ioanelor si Ioanilor din livada!
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze