Piersicutze de iulie-august 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anasia sunt spre bine...am ramas cu gauri in fata 3 mai mari
in rest sunt ok cu varicela numa ca am turbat in casa...cu spatele insa sunt din ce in ce mai rau

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

am vorbit cu iulia aseara. erau bine si ea si bb Vladimir
pup fetele

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Buli,
Nu stiu exact ce probleme ai tu cu spatele dar trebuie sa iti spun ca eu am descoperit cat de bine ma simt dupa ce merg la aquagym (eu am dureri mari de spate din motive de scolioza, cifoza si pozitie defectuasa ). Poate e potrivit si pentru tine sportul asta, evident dupa ce iti trece varicela.
Ma bucur pentru Iulia si Vladimir!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Vladimir bine ai venit pe lume. IUlenca rfacere rapida.

Bine ma Buli si mie nu imi zici nimic? Ma lasi asa sa aflu ultima?

Ma ia cu transpiratii. Nu mai am nici eu mult.

Sabina 30+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 10 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulinuta27

sabina omoara-ma ...nu mi-am dat seama

Poze noi

Poze

Esti iertata

Sabina 30+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 10 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

mamici de pitici

am indraznit si eu sa intru putin in livada voastra cu cele mai apetisante si parguite piersicutze

Pentru ca se apropie venirea anotimpului florilor as vrea sa va urez un inceput de primavara cu sperante care sa devina realitate alaturi de puii vostri minunati!!

mai vin si cu o propunere

vreti sa luati..ceva martisoare anul asta!?

puteti impleti traditia cu un gest caritabil!

banutii stransi din vanzarea de martisoare facute de noi (membrele Asociatiei MAMe) vor fi DONATI proiectului umanitar 'Atinge o stea"!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487

pe PM va rog

multa sanatate va doresc, dragi mamici de pitici!

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157623231879897/" target="_blank">MARTISOARE pentru cauze umanitare

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

Doamne, piersicutelor, de cand nu am mai vorbit cu voi!!!!
Uneori am impresia ca nu am timp nici sa respir, sunt extrem de solicitata cu copiii. Bine macar ca Mihnea merge la gradi dar tot raman cu Rares acasa. Nu am nici un ajutor, simt ca o iau razna uneori dar n-am ce face. Nu mai am rabdare sa faca si Rares 2 ani sa ma duc la munca iar, o s-o iau din loc mai devreme si o sa-l dau la cresa ca ma tampesc acasa.

Hai ca nu de asta am scris, sa ma plang, ci ca sa va spun ca saptamana viitoare il operez pe Mihnea de polipi la Ursuleanu cu endoscopul. A mai trecut cineva prin asta? La noi operatia e inevitabila ca din septembrie nu mai scapam de muci multi, grosi, infectati. I-am mai stopat periodic cu diverse tratamente dar reveneau si chiar in ultimeme 2 saptamani nici nu mai aude bine, saracutul (otita serosa sau serica, ceva de genul asta tot de polipi).

Dati-mi de stire daca ati facut asta! Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Chiar in dimineata asta l-am operat si noi pe Mihai, la Budimex. Operatia e usoara, a durat 10 minute la ora 8 l-au dus la sala de operatie la ora 8.15 era inapoi in salon deja treaz. A cam miriit el vreo ora apoi s-a linistit iar la ora 11 eram acasa, la desene. Nu stiu cum e cu endoscopul, la noi a fost clasic, dar eu zic sa stai linistita, totul va fi bine (si eu mi-am facut o mie de ginduri ... chiar degeaba).

Mady lui Mihai - (1-aug-2006) si a lui Costin (21-apr-2009)

Mergi la inceput

madyn sanatate puiului
mishi va tin pumnii sa fie totul bine si la voi

Poze noi

Poze

Mergi la inceput