Bucurii de sept - oct 2006 asteptand Mosul (176)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Adriana, tocmai am vizionat pozele tale, super!

L-am admirat pe Dudu (si pe tine )ca e mare sportiv, mi-ai dat un impuls sa merg si eu cu ai mei la patinoar, la ski nu ma bag deocamdata fiindca nu ne pricepem nici eu nici sotzul.
Imi pare rau ca n-atzi avut mare noroc cu pensiunea, data viitoare alegi Austria, nu?

Alina, bine-ai venit (sau revenit?) , sa nu te sperii ca momentan e tacere pe-aici, in curand se strang mamicile de prin concedii.

nicole, felicitari pt fetitza, uite asa se umple lista cu nepotzei pe la noi, lexi o sa aiba de lucru cand se intoarce .

O seara frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Adina, Alina,Gety

Gety pai ,mandra a fost chiar mare 3600gr si 52 de cm. seamana si ea cu tasu.
acolo a fost bine, greu la incet dar acum abia astept sa ma intorc acolo, desi par reci te ajuta la nevoie, te respecta nu ca la noi ma darama din picioare cu copii cu tot, dar asta e si nu avem cum sa ii schimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

La Multi Ani! In 2010 sa aveti parte de multa sanatate , multe bucurii , belsug si clipe fericite alaturi de cei dragi.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Haideti ca dau eu cafeaua- - in dimineata asta.

Poze

Mergi la inceput

Adriana am vazut pozicile cu voi - sunt superbe- Victor nu prea are "inclinatii" sportive din pacate . Vrea sa mearga dar renunta foarte repede. In schimb Dragos e as.Adriana imi pare rau ca nu ati nimerito cu pensiunea. Bine ca totul; a iesit frumos pina la urma

Nicole ai 2 copilasi foarte frumosi. Sa-ti aduca multe bucurii si sa fie sanatosi.

Poze

Mergi la inceput

Lilina - "La Multi Ani!"- multa sanatate si multe bucurii.

Roxana - am vazut pozicile cu voi sunt super.

Gety - am vazut si pozele cu Maria in zapada - foarte mare printesa si frumoasa.

Fetelor cum se pun pozele ? mie nu-mi iese .

Am pus si eu poze noi in Poze - .

Noi am avut niste sarbatori frumoase - acasa - linistite. Ne-am bucurat de zapada si de uratori.De azi suntem iarasi pe baricade - cu gradi si cu servicul.

Va pup pe toate

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Un an nou bun, fetelor, cu multa sanatate cu copii fericiti si intelegere!

Adriana, ce sportiv aveti in familie! ma bucur pentru voi! din pacate noi evitam orice sport care ar pune in pericol refacerea Dariei, gen patinaj sau schi. mi-e groaza sa ma gandesc ca ar putrea sa calce putin greesit si sa dea peste cap refacerea, asa ca mai bine stam cumintei. dar ma bucur ca voi deja va avantati pe partii.

Nicole, alina, sa va traiasca puiutii frumusei!

Trisha, stii tu de ce...

Gety, poate sub fereastra ta este verdeata si a cazut proiectul bb2 asa, pe moale... revine el in forta cumva... multa sanatate si bucura-te de prezent si de copilul minunat pe care il ai. restul se aseaza cumva...

si apropo de asta, o urare de niste noi "nepotei" pentru anul 2010 cred ca nu strica, asa ca, fetele care-si doresc, va urez bebei sanatosi si cuminti anul asta!

despre noi: Daria a inceput azi gradi, abia astepta sa mearga sa-si intalneasca prietenele. este o scumpa si o isteata, a strans bani de la colindat si de la sorcova, pe care le stie foarte bine (Astazi s-a nascut Hristos, O ce veste minunata, Mos Craciun, Saniuta fuge, o brad frumos, Jingle Bells si Sorcova sunt cateva din noile cantecele invatate luna trecuta). iar victoras e un smecher si un istet. mai nou, pentru ca tot ii facem aerosoli (are mucisori), ca sa stea cuminte ii punem la tv Alba ca Zapada, ca este innebunit dupa acest desen. si, acum, seara, imi aduce singur furtunasul de la aerosoli si incepe "Asoi, asoi, ababa, ababa, suza, suza" (traducere: aerosoli, alba ca zapada, suzeta). sa-i dau suza, sa-i fac aerosoli si sa-i pun alba ca zapada. la protv, cand anunta publicitate, este o fata care stranuta si iese un fluturas sau ceva asemanator. cum o vede pe faca aia, incepe si el sa stranute si rade. sau, uneori, daca se enerveaza pe daria si o loveste cu palma, imediat se uita la mine si o mangaie pe daria si o pupa (ii zice "mai, mai"). deja vorbeste foarte multe cuvinte.

cred ca as termina eu capitolul daca ma apuc sa scriu despre ai mei copii. mai spun ca Daria inca nu s-a refacut total la piciorus dar merge spre bine zic eu. este inca umflata la glezna, dar schioapata din ce in ce mai putin, asa ca sper sa se retraga si umflatura cat mai repede.

va pupam si asteptam vesti despre voi. nu strig catalogul, ca sigur reveniti din vacanta si ne spuneti ce-ati mai facut...

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

salut si un pupic dulce pt fiecare

am reinceput si eu serviciul....cu un chef nebun

Vlad nu a mers la gradi din cauza paranoiei lui taxu'...cum ca ar fi un pic racit ...d-abia am terminat Luivac-ul si copilul deja stranuta....mare tragedie....offff

a trecut muuult prea repede si perioada asta, Craciun, revelion....gata....de fapt, ultimii ani au zburat pur si simplu

pt anul 2010 va doresc multa sanatate, sa fiti fericite, sa aveti parte de multe bucurii, de multi bani si de momente foarte frumoase.
la fel si pt Bucurii si 'nepoti'. sa fie sanatoase, sa creasca mari si frumosi, sa ne umple casele de veselie

roxana, cate cantecele stie Daria BRAVOOO Vlad nu vrea sa invete !!! a invatat 2 poezii pt Moshu' DOAR pt ca stia ca va primi cadou si cum le-a primit nici chip sa le mai zica...ne-a spus "am spus deja poezia, am primit cadourile, de ce sa mai zic"

pup

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Adina WOW Egipt !!!! asteptam poze

Alina 1976 - bun venit la Bucurii

Roxana, superbe pozele de Craciun si la Maramu'

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

fetelor, am uitat sa va zic ca am fost ieri la film. in sfarsit am reusit si noi sa pasam amandoi copiii in acelasi timp pentru cateva ore asa ca am vazut "Vacanta All Inclusive" sau "Couples Retreat" - titlul original. am ras in hohote. de mult timp n-am mai vazut asa o comedie reusita. bine, cu cliseele de rigoare, dar daca vrei sa te simti bine chiar e super... si mai are si niste secvente de terapie de cuplu, total realiste, asa ca recomand filmul... ma rog, eu nu sunt genul careia sa-i placa Avatar sau alte filme suprarealiste...

am uitat sa multumesc celor care ne-au vazut pozicile si ne-au laudat. recomand oricand, mai ales bucurestencelor, o vacanta de odihna in maramu.

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput