Bucurii de sept - oct 2006 asteptand Mosul (176)
Raspunsuri - Pagina 8
princess spune:
La multi ani!
Sa aveti parte de un an 2010 mai bun si mai frumos decat cel care a trecut! Multa sanatate, dragoste si noroc!
Distractii placute in continuare!
Va pupam si va imbratisam cu drag!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
GETY spune:
LA MULTI ANI!
Sa fiti fericite, iubite, sanatoase si copiii asemenea!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Usorlili, sa stii ca Maria e alba la piele, parul il are saten inchis. E alba la piele ca mine si tat'su si la mare asta vara mai mult se inrosea si incepea sa se scarpine decat sa se "coloreze" si ea un pic.
Ma bucur ca ai scapat de trezitul noaptea. Stiu ce inseamna, si Maria se trezea la 3 ore, ori dupa lapte, ori dupa apa. Acum ma am o grija sa o invelesc. La vara o sa izolam camera si speram sa fie mai bine.
Alina, bine ai revenit!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
AndraPG spune:
La Multi Ani, multa sanatate si putere de munca, intelegere, pace si liniste sufleteasca si numai bine in noul an care a sosit!
nicole2005 spune:
La multi ani si in 2010!
un an plin de fericire, impliniri, sanatate si tot ce va doriti alaturi de cei dragi voua.
nu am mai intrat de foarte mult timp deoarece am trecut si printr-o perioada mai grea. am fost plecata o perioada in Anglia la al meu sot, am avut mai multe obstacole de trecut pe acolo, a trebuit sa ne luam o casa acolo cu tot de la capat intre timp am ramas insarcinata si mi-a fost destul de greu. m-am simtit foaret rau la Amalia. fata de Antonio a fot mai greu imi era rau nu puteam sa mananc orice. apoi a trebuit sa ne intoarcem in tara si ne-am carat cu catel si cu purcel 2000 mile noroc ca pitica a fost cuminte in burtica si ma lasat sa conduc linistita tot drumul. acum crestem. Pitix si el a crescut face si rele normal,asta e, toata ziua o pupaceste pe asta mica
Alina1976 spune:
Helo din nou ,
Gety, noi avem fete nascute in aceeasi zi ...da eu am trecut si la nr.2 care are acum 1 an deja...tu??
Nicole2005, nu m-am putut abtine sa nu ma uit la pozele tale si am vazut o minune de printesa dulceeee foc!! Sa-ti traiasca ambii copii si sa te bucuri de ei!
Tanima, te asteptam si la "Odiseea mamicilor de ian-feb 2009"
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra
GETY spune:
Nicole_2005, bine ai revenit si tu!
Am vazut si eu pozicile cu printesa ta mica, care e o bolfosica si o scumpica. Si cand ma gandesc ca Maria mea mi se parea maricica la 3,2 kg. Cu ocazia asta am vazut si pozici mai recente cu Antonio.
Cum a fost in Anglia? Cum v-ati adaptat?
Alina, stiu. Proiectul bb2 a cazut de suuuus de la et. 4 de unde stau. Pur si simplu l-am abandonat, iar situatia economica nu ma incurajeaza deloc. Asta e adevarul. Ca voi regreta mai tarziu, stiu, dar momentan n-am ce face. Totusi, mai este timp... Pana pe la 67 de ani, parca ?
Asa creste Maria Diana
Adriana mica spune:
Va dorim un An Nou plin de bucurii!
Lilina, la multi ani de ziua ta, ma bucur ca ati petrecut pe cinste!
Tanima, imi pare rau sa aud ca ati fost raciti. Multa sanatate!
Adina, Roxana sa va fie de bine concediu.
In ceea ce priveste concediul nostru in Bucovina, acesta nu a fost nici pe departe ceea ce ne-am dorit. La pensiunea aleasa de noi (foarte laudata pt serviciile oferite in anii trecuti) s-a schimbat peste noapte administratorul, se pare ca cel precedent a fugit cu banii de avans, iar restul clientilor au contramandat din cauza lipsei zapezii (cica!) asa incat ne-am trezit singuri in toata pensiunea, fara vreun pachet de sarbatori (pt care am platit destul de substantial). Asa incat am decis sa plecam pe 25, caci mi s-a parut fara sens sa petrecem Craciunul singuri intr-un restaurant din Vatra Dornei; dimineata, chiar inainte sa ne trezim si sa incarcam bagajele in masina, a izbucnit un incendiu, asa incat in momentul de fata ne consideram norocosi ca am scapat teferi si nevatamati. De acum incolo noi vom folosi de acum incolo facilitatile turistice din Romania doar pt iesiri de weekend, niciodata pt concedii. In conditii de criza economica, lucrurile probabil se vor inrautati si in acest domeniu.
Trecand peste acest "incident", pot spune ca in rest a fost frumos; am plecat direct la parinti la Piatra-Neamt, apoi la socrii la Buzau si am petrecut in familie. Apoi, de Revelion, in Bucuresti. Dupa cum stiti, vremea nu a fost prea darnica, dar am incercat sa ne bucuram de toate ocaziile de a face putina miscare. Aici puteti vedea cateva www.totsites.com/tot/duduburlacu/photosS/g257070" target="_blank">pozici din aceasta perioada.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
Alina1976 spune:
Gety, poti sa spui ca proiectul BB2 e abandonat pe moment...nu pentru totdeauna, nu? Mai este timp si iti spun sincer e pacat sa nu-l faci. Este mai greu insa nu foarte greu...fetita mea cea mica, Sabina, a luat de la sor-sa toate lucrusoarele si multe multe altele (carucior, scaun de masa...etc). Cheltuielile cu BB2 sunt mult mai mici decat cu primul. Oricum merita orice sacrificiu si orice efort. Acum cateva zile era in baie si Ana a venit peste mine si mi-a zis "mami, te iubesc ca mi-ai facut o surioara."....Iti dai seama ca mi-au dat lacrimile instantaneu, nu?
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra
GETY spune:
Apare ca ultimul mesaj a fost scris de Adriana_mica la 18,07 dar eu nu-l vad.
Alina, pai de asta am zis ca pana la 67 de ani mai am timp. Maria ar fi foarte fericita sa-i fac o pereche. Eu ma emotionez cand citesc ca ori a mai ramas o mamica insarcinata, ori a nascut deja un alt copil. Dar am discutat cu sotul (ca e nevoie de acordul partilor, in cazul de fata) si am zis ca deocamdata nu e momentul.
Eu de luni incep serviciul si asa ma obisnuisem sa stau acasa...
Asa creste Maria Diana