Bucurii de sept - oct 2006 asteptand Mosul (176)
Raspunsuri - Pagina 7
GETY spune:
Penultima zi e pe sfarsite.
Mama, dar ce ocupate ati fost!
Roxana01, pozele sunt foarte frumoase. Si ce multa veselie in casa la voi! casa plina!
Ziceti de fetite in rochita de asta vara?
Ia uitati si aici!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
AdinaF spune:
Buna fetelor!
Sper ca atzi sarbatorit asa cum se cuvine Craciunul si v-atzi simtzit minunat alaturi de familie!
Roxana, foarte frumoasa pozele, se vede ca v.atzi simtzit minunat, e familia ta in Maramures?
Gety, pozele cu Maria cu nasul in zapada sunt tare simpatice
Lilina, LA MULTI ANI! cu intarziere Craciunitzo, sper ca ai primit cadouri la dublu !
itzy, si eu m-am gandit la tine zilele astea, mi-a cazut in mana un catalog turistic al Chinei, deci gand cu gand la bucurie.
Da, manichiura am reusit sa mi-o fac de doua ori pe saptamana, dar doar in luna ianuarie , dupa care am lasat-o balta ,adica mai rarutz ca-i mai dragutz.
Noi am avut un concediu foarte placut in Egipt, vremea a tzinut cu noi, am avut 25-27 de grade tot timpul (mai putizn seara cand inghetzam).Am reusit sa-l fac pe Alex sa treaca peste frica lui de apa intinsa, ceea ce ma bucura foarte tare, iar Fabi a invatzat sa inoate singur cu aripioarele lui, pur si simplu sarea in piscina si de-acolo se descurca el singur . Sunt bucuroasa pt el fiindca in sfarsit a gasit un sport in care e mai talentat decat fratele sau, se vedea clar ca e foarte mandru din cauza asta .
I-am tzinut si bine in frau, am avut noroc ca nu era foarte aglomerat hotelul, lor oricum le e frica sa se indeparteze foarte tare de noi, au dormit in fiecare zi de amiaza (ca tare dor imi mai era si mie sa vad minunea), iar seara am fost nelipsitzi de la discoteca de copii.
As fi avut posibilitatea sa-i dau si la clubul de copii in timpul zilei, dar eu n-am vrut sa-i privez de soare, apa si ... de noi .
Cu zborul iar n-au fost probleme,deci daca va ganditzi sa facetzi astfel de calatorii, in "tzarile calde" va recomand ,
chiar nu am nimic de obiectat.
Maine seara vom petrece cu prieteni de familie care la randul lor au 2 baietzi, sa vedem ce-o iesi . Daca nu mai apuc sa intru, va doresc de pe-acum petrecere frumoasa, AN NOU FERICIT! si sa na auzim cu bine in 2010! (itzy, ai tema de gandire cu planurile si dorintzele in Noul An).
O seara linistita va doresc!
tanima_i2002 spune:
Buna seara, dragelor!
Sunt tare pe fuga, ca pierd minute f importante de somn. Eu sunt cheauna, am avut amandoi copii bolnavi, inclusiv noi cei mari. Am iesit sambata dupa Craciun pe afara si batea un vant...care ne-a terminat pe toti.
Rares este la al 5-lea antibiotic pentru aceeasi tuse si aceiasi muci nesimtiti care nu mai termina. In ultimele 3 luni i-am dat de 3 ori mai multe entibiotice decat in primii 2,5 ani de viata. Abia acum sper ca suntem ceva mai bine, dar sistemul lui imunitar este pe bUtuci. Miruna mi-a facut si ea temperatura 5 zile continuu, nu a inchis ochii mai mult de 20 de minute consecutiv de 4 nopti, am leganat la ea pe picioare si in brate cat nu am leganat la amandoi copii pana acum. A avut un puroi in gat de toata frumusetea dar as vrea sa cred ca deja este pe drumul cel bun, si asta fara antibiotic. Se vede ca sistemul ei imunitar este beton, alaptatul si-a spus cuvantul (asta este parerea mea). Urmeaza sa vedem cum vor evolua copii in urmatoarele zile, nici nu mai am puterea sa ma bucur de cea mai mica schimbare. Asa an greu nu am mai avut niciodata, drept ptr care ma bucur f tare ca se termina, desi mai imbatranesc cu un an si ma asteapta un an f greu dpdv profesional, chiar cumplit, serviciul meu este in pericol, drept ptr care va trebui sa ma ocup muuult mai mult de activitatea profesionala decat mi-as dori, asta in detrimentul copiilor. Imi doresc ca macar din alte privinte ssa am un an mai bun, desi...mi-am cam pirdut speranta, asa ca imi ramane decat sa imi doresc sa fim sanatosi.
Craciunul l-am petrecut ca orice zi, fara sa pregatesc nimic deosebit, am ajutat-o pe mama sa faca un tort si atat, in rest am capatat de toate, si nu mi-a parut rau ca nu am gatit nimic ptr ca oricum as fi aruncat f multe, asa ca a fost numai bine asa, acelasi lucru voi face si ptr noaptea de anul nou, am facut un tort diplomat si pe 1 voi face o friptura. Cum vom petrece Anul Nou acasa cu copii vom manca seara mancare gatita, ceva tort ca desert si a doua zi o sa fac o fripturica si gata. Tot o zi ca oricare alta.
Va doresc sa aveti un an imbelsugat, mult mai bun ca cel care se incheie, multa sanatate voua, familiilor voastre si prietenilor vostri.
Vazut poze cu Maria cea scumpa (vai dar ce bine arata, fata de fi-miu care este un sfrijit de 13 kg), si mai ales pozele de la Maramures, Roxana, cred ca ati avut cu adevarat un Craciun de vis.
Lilina, cu scuze de intarziere, bag seama ca ai petrecut ca la carte 3 zile si 3 nopti, tot asa multi ani de-acum inainte.
Sa stiti ca desi nu prea am mai scris pe aici, citesc cu regularitate despre toata lumea si vad toate pozicile anuntate, uneori mai imi bag si eu nasul asa pe unde gasesc. Acum desi as fi vrut sa scriu mai mult, pur si simplu nu mai stiu ce vroiam sa scriu, drept ptr care va rog sa imi scuzati scaparile.
Fug la nani.
Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)
beatrix spune:
Neatza!
Lilina, La multi ani! Multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti sa t-i se implineasca!
Adina, Roxana am vazut rapid pozele! se vede ca ati avut un concediu minunat!
Fetele, va doresc un An Nou cat mai fericit, sanatate multa, sa realizati tot ce va propuneti, liniste sufleteasca, impliniri si numai bucurii! La multi ani 2010!
Va pup pe toate de la A la Z si ne auzim la anu'!
Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!
GETY spune:
Ultima zi din an!
, suc, va astept...
Tanima, multa sanatate celor din familia ta!
Adina, mi-au placut tare mult pozele! Iar tu arati tare bine. Mie mi-e frica sa ma urc pe cantar, dar trebuie sa o fac, ca de luni incepem din nou sa avem grija de alimentatie.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
usorlili spune:
Fetelor va pupam si noi si va uram un an usor, linistit, sa curga veselia si sanatatea.
Noi suntem bine, am avut doua saptamani de concediu, am stat cu Tudor zi-lumina. Mi-a prins tare bine dar pe el il simt ca s-a atasat prea mult de mine si m-apuca groaza cand ma gandesc la intoarcerea la gradi. Daca pana zilele trecute cerea sa doarma singur, acum numai cu mine se culca si se trezeste noaptea sa vericifice daca sunt lunga el.
Dar sunt fericita ca a renunta la biberon (intr-o dimineata mi-a zis ca s-a saturat de bibe si ca vrea sa le arunce; zis si facut). Din ziua in care a luat decizia de a le arunca nu s-a mai trezit nici noaptea (de regula se trezea si de trei ori dupa lapte) sa ceara biberon. Am si eu primele nopti de somn continuu in ultimi trei ani.
Am vazut pozele din Maramures. Foarte frumos cred ca a fost Rox. Am vazut si poze din Egipt. Ah, Egipt. Si doi baieti frumosi. Si o Marie bruneta(de Gety) pe care i-am aratat-o sotului spunandu-i ca asa imi imaginez ca o sa arate fetita noastra (daca o fi sa fie candva).
Va pup si eu de la A la Z .
Si totusi exista iubire!
xandrutza_76 spune:
Buna fetelor, in sfarsit un pic pe forum; zilele astea am tot fost prinsa ba cu musafirii, ba cu pregatirile pentru aceasta seara, ca sa nu mai zic de oboseala acumulata... In fine.
Va doresc din suflet un 2010 plin de realizari frumoase pe toate planurile! La multi ani fericiti!!
Ne mai auzim noi...
P.S. Am vazut pozicile; Maria e tare simpatica
Rox, ai doi copii minunati! Mi-a placut bradutul vostru, dar si atmosfera de sarbatoare, molipsitoare
lilina spune:
adina, tanima, beatrix multumesc de urari
Va urez tuturor un an nou mai bun, sanatate si noroc in toate
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju
nicole2005 spune:
Buna seara la toata lumea
Va uram si noi multa sanatate, fericire,un an plin de impliniri si prosperitate bucurii alaturi de cei dragi LA MULTI ANI
nicol
mami de puiui dulci ANTONIO 26 septembrie 2006
AMALIA 19 iunie 2009
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site
www.totsites.com/tot/amalya" target="_blank"> Amalia's site
Alina1976 spune:
Buna fetele si LA MULTI ANI!!
Sunt o mamica de sept-oct 2006 si o mamica de ian-feb 2009, insa nu am reusit sa fiu activa pe forum la prima sarcina...
Ma primiti si pe mine la voi?
Printesa noastra cea mare este nascuta pe 9 octombrie 2006 si o cheama ANA-ISABELA.(3350g, 49cm, nastere naturala la 40 sapt si 3 zile, APGAR 10)
Mi-ar prinde bine sa mai discut si cu mamici de puiuti mai mari.
Va pup si va doresc un an nou excelent!!!
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra