Bucurii de sept - oct 2006 asteptand Mosul (176)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

LILICOOOO LA MULTI ANI!!! sa iti dea Domnul multa sanatate, fericire, impliniri si tot ce-i mai frumos alaturi de baietii tai!

de azi dimi ma pregatesc sa-ti urez toate cele, dar cum casa e plina de musafiri...abia acum am reusit!

pup pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

LA MULTI ANI, LILINA!

Sa-ti dea Domnul multa sanatate, fericire si un car de noroc!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

La multi ani Lilico!! Multa sanatate si fericire!
Uite si tortuletul promis

Sara buna! Tocmai urmaresc "Ho ho ho" comedia de Craciun, cu Banica, profit de reclame si scriu aici.
Itzyshor, Ioana a avut probleme cu pc-ul, iar acum nu poate posta pe forum, nu-i apare butonul de raspuns; Lexi ne-a dat vesti despre ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna seara, fete dragi!

Am intrat pentru o clipa ca sa urez:

La Multi Ani tuturor celor care poarta numele Sf. Stefan! Multa sanatate si numai bucurii!

De asemenea:

La Multi Ani, Lilina! Sa ai parte numai de bine si de frumos in viata ta!

Sper ca ati avut parte de un Craciun frumos si cald, alaturi de cei dragi voua!

Noi am fost foarte ocupati la acest sfarsit de an: sarcinile de serviciu, curatenia, pregatirile si cumparaturile de rigoare, o gramada de aniversari, printre care si cea a sotului (ieri).Mese peste mese, musafiri peste musafiri si tot asa...

Rares este oarecum bine. Dupa viroza de acum o luna a ramas cu o usoara tuse si nasucul curgator. Din acest motiv, nici la serbarea de Mos nu a putut participa. Mosul a fost foarte darnic anul acesta cu Rares: multe jucarii (spre bucuria lui) si hainute.

Cam acestea sunt noutatile despre noi.

Va doresc in continuare petreceri frumoase si clipe frumoase langa prieteni si familie!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Buna dimineata...

Vad ca toata lumea a sarbatorit frumos ...eu iar zic ca am mancat prea mult, mai am putin si ma deplasez prin rostogolire cum bine zicea Mamilili candva

Ana-Maria a primit iar multe cadouri...prea multe zic eu, nu doar de la noi ci si de la colegii de aici...asa incat in fiecare dimineata se uita sub brad sa vada daca i-a mai adus mosul ceva. Azi la gradi iar s-a lasat cu chiraiala din partea ei...negocia cu mine sa mai stau 5 minute si 20...asa imi spune mereu...Dupa astea 3 zile de stat acasa cu noi nu mai voia la gradi...Ca sa nu va mai spun ca a facut o pasiune pentru o rochita de vara cu care a stat prin casa ieri, a dormit cu ea...si azi a mers la gradi cu ea...nu a fost chip sa i-o scoatem...

Noi am petrecut Craciunul impreuna cu niste prieteni/colegi de aici...ieri am avut musafiri...am iesit putin prin oras si ne-am odihnit...

Ca si anul trecut am pregatit diverse...ca mama se si amuza copios pe seama mea, eu acasa nu pregateam nimic caci mi le dadeau ei/socrii.

Anul asta am facut 20 m de carnati, sarmale, leberwurst, sunca afumata (avem o afumatoare aici), salata de boeuf...si alte salate, am pus varza la murat etc... m-am facut o gospodina adevarata ce mai... Intr-o noapte am adormit odata cu ana-maria si m-am trezit pe la 3 jumate dimineata cu grija ca nu facusem ce imi propusesem dupa ce o adormeam pe ea...Si m-am apucat de fiert toate cele si de taiat pentru salata de boeuf...
Imi aminteam atunci ca asta era singurul lucru care ne ruga mama ...sa o ajutam la taiatul legumelor pt salata..iar mie nu-mi placea deloc...le taiam intentionat mai mari ca sa nu ii placa si sa nu mai ma roage s-o ajut...si acum uite cum m-am trezit in crucea noptii sa o fac...

Una peste alta ...am pregatit atat de multe...incat mai mult am impartit in stanga si in dreapta decat am mancat ...si tot mi se pare ca am facut excese...Ana-Maria e fan sarmalute...ii plac atat de mult..

--------------------------------------------

Princess, ...si Ana-Maria ramasese cu o tuse usoara dupa raceala de luna trecuta...chiar si eu am tras o luna si credeam ca nu mai imi trece...La multi ani sotului tau, sa fie fericit alaturi de voi si sa aveti numai impliniri in noul an.

Roxana...cred a fost f frumos in Maramu'...zapada multa, traditii...mancare ...hehe...Daria cu Victor cred ca au fost in elementl lor. Abia astept sa ne povestesti.
Impresionanta experienta de la spital...jos palaria pentru tine si celelalte mamici!

Gety, stii ca eu nu pot vedea pozele tale...dar sunt convinsa ca Maria e o frumoasa

Lexi ...cred ca esti deja in tara acum...impreuna cu familia...distractie placuta...te invidiez

Xandrinne...nici nu mi te inchipuiam altfel decat cu musafiri si multe pregatiri acum...ma mir ca ai mai avut timp si de forumit.

Mini-me...felicitari, caci nu am apucat sa iti spun, pentru noul membru al familiei voastre...ce cadou frumos de sarbatori! Iulia cred ca e topita dupa el. Cum a fost nasterea? Ti-a mai fost asa frica?

Ramo si mersi mult! Mi-o inchipuiam pe Patri printre beteala...fiindca si Ana-Maria la fel imi incurca siragul de margelutele pentru brad...

Adina voi ce mai faceti? Zilele astea m-am tot gandit la tine. Imi tot veneai in gand ...pt ca anul trecut ai intrebat ce ne dorim pt noul an...Si singura chestie pe care mi-o aminteam acum, pt ca era o dorinta haioasa de-a ta, era ca iti propusesei sa iti faci unghiile de 2 ori pe saptamana...Te-ai tinut de ea? imi smulgeai un zambet de cate ori imi aminteam, indiferent unde eram...Uite acum tin sa te intreb...
Asteptam impresiile din Egipt!

Tanima...sper ca ai moralul un pic mai ridicat si ati petrecut frumos Craciunul...

Lilico ia zi-ne cum te-ai destrabalat de ziua ta?

AlinaMoro...am vazut poza cu Adelina...vai ce frumoasa e...si ce schimbata...o domnisoara adevarata!

Festina voi ce mai faceti? Am vazut ca m-ai tratat intr-o dimineata cu un fresh de portocale...Nu am vazut atunci dar cand am citit din urma l-am "beut" cu placere...inca era proaspat...

Ancuta??

AndraPG (am citit ce ai scris de Mos Nicolae- )

Flavia - distractie placuta in 3 cine stie cum evolueaza lucrurile...

Mexxa...

CristinaGoji...si restul?/??

va pup pe toate si sper sa ne auzim curand ...cat mai multe la catalog aici!

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

holla senioritas

eu sunt la serviciu, la fel si maine
sunt ruuupta de oboseala
am petrecut incepand cu 23 si pana aseara tarziu

va multumesc pt urari si lui xan pt tort !!! si eu va doresc tuturor mamicilor si piticilor MULTA SANATATE si sa aveti parte de noroc si fericire.

copilul e cu bunicii la munte, azi se intoarce, abia il astept, mi-e un dor nebun de el
tin sa va spun ca nu am facut excese culinare, am mancat de toate dar in cantitati moderate, asa ca ma felicit ca nu voi avea fff multe kg de dat jos
am fost la masa la socrii, la mama, la niste prieteni (si de ziua mea si de Sf. Stefan) deci am ajuns acasa doar ca sa dorm, in rest, tot pe drum

am primit fffoarte multe cadouri, ca de obicei dar am si oferit foarte multe...cred ca imi place mai mult sa ofer decat sa primesc imi spunea sotul meu ca anul asta chiar am fost Mos Craciun (radeam cu o prietena, apropo' de faptul ca ziua mea e de Craciun si ca de fapt EU SUNT MOS CRACIUN )

am fost pe 24 dec la Centru de Plasament nr.7, unde le-am facut copiilor o surpriza placuta....au primit si ei cadouri consistente chiar in ajun de Craciun. am stat si la serbarea lor....m-a impresionat ffff tare faptul ca de Sarbatori ei stau singuri acolo, nu au familii ... cand am terminat m-am urcat in masina si am plans incontinuu pana acasa viata e nedreapta ...

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi, va invit la o
Alina, ma bucur ca Rares este mai bine, sper sa-i rezolvati si nasucul si tusea. Multa sanatate!
Itzyshor, felicitari pentru bucatareala! Carnati am facut si noi, i-am afumat, impreuna cu niste piept de porc si muschiulet; au iesit foarte buni, deja e al treilea an cand ne ocupam de afumaturi.
Lilico, ma bucur ca ti-a placut tortuletul, m-am gandit sa ti-l ofer macar virtual.
Gety, si restul fetelor, unde ati disparut? Adevarul e ca eu mi-am epuizat toata energia cu atea pregatiri si vizite; ieri am zacut toata ziua in pat, m-au durut oasele, de la schimbarile astea de vreme, ba ninge, ba iese soare, ba e cald, ba e frig... M-am montat azi sa intru pe DC, cu chiu cu vai...

Mergi la inceput

Xandrutza, prin zona... am terminat de montat o prajitura "alba ca zapada" pe care o facem in perioada asta a anului si ma joc la calculator... ca deh! sunt in concediu fara salar.

Itzy, tu nu poti vedea pozele mele, dar sa stii ca eu le pot vedea pe ale tale.

Am mancat si eu costita si carnati afumati. Daca stiam ce bunaciune iese, cumparam mai multa costita. Nu se compara cu produsele similare din comert. E alt gust.

Maria e bine, dupa cum se poate vedea in aceasta poza.
Se joaca, ii place sa mearga in vizite, acum o invata tati o uratura... si e sanatoasa, asta e cel mai important pentru noi...

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Penultima zi din an! Va invit la o , cine mai doreste cine mai pofteste...

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna.... dimineata!

ne-am intors si noi de 2 zile din calatorie, dar n-am apucat sa intru pe net.

am citit de-a curmezisul din urma, am retinut ca ana maria a facut o pasiune pt o rochita de vara. exact asa este si daria!!!i s-a pus pata pe o rochita de vara si numai pe aia o poarta in casa si o vrea si la gradi. asa ca, Itzy, suntem pe aceeasi lungime de unda, chiar si de la distanta.

copiii s-au simtit tare bine la maramures. a fost extraordinar, am avut parte de multe obiceiuri, mai ca n-am fi plecat de acolo. de fapt, mai ca ne-am fi mutat acolo... foarte frumos, oameni deosebiti, traditii pastrate, liniste, aer curat... stiti si voi, tot ce lipseste la bucuresti!

va pun cateva poze (cateva e putin spus) cu noi petre4cand craciunul, pe etape: la Muzeul Satului, acasa la impodobitul bradului si cadourile si la maramures. sper sa va placa:

Craciun de poveste cu Daria si Victor

Tanima, stiu ca la voi ramasesera probl de sanatate... si de stres... cum mai sunteti? ati reusit sa va linistiti de sarbatori?

va pupam

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput