Bucurii de sept - oct 2006 asteptand Mosul (176)
Raspunsuri - Pagina 10
GETY spune:
Roxana01, mersi de pont. Nici eu nu apreciez genul "Avatar", dar sotul da.
Crisnemes, ce frumos, ce multa zapada, ce casa frumoasa aveeeeti!
Mi mi s-au parut diferiti fratiorii, mai ales ca unu are ochi albastri si e mai blondut, iar unul are ochii caprui inchis.
Maria a invatat si ea multe poezii si cantecele in ultima perioada. Sa va spun cum a reusit sa spuna uratura? Pe 31 decembrie iesim afara si vede ea uratorii aia costumati pe strada. Ii explic ca aia-s uratorii, plus ca acasa a stat langa usa cand au mai urat copilasii. Ei dupa aia sa vedeti ce repede a inceput sa spuna ea versurile... ne-am distrat tare.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Adriana mica spune:
Multumim tuturor pt aprecieri.
Adina, cu siguranta nu ne vom mai face concedii in Romania. Probabil pt iarna vom opta pt Austria, totul este sa stim din timp perioadele cand putem pleca de la serviciu (asa cum nu a fost cazul anul acesta). Multumesc si pt aprecierile la adresa mea, dar eu nu sutn chiar asa sportiva. Eu apar doar in 2 poze la patinoar, in celelalte sunt instructori specializati; am constatat ca este mult mai eficient asa.
Crisnemes, nici Dudu nu cred ca are inclinatii sportive. Sincer, nici nu ma asteptam sa faca cu placere acest gen de activitati. Cred ca mai degraba este foarte ambitios. Noi doar l-am incurajat, insa limitele si le-a stabilit singur (ne-am oprit de fiecare data cand s-a simtit obosit).
Roxana, ma bucur ca Daria se simte mai bine. Nu-i bai cu sporturile, mai important este sa fie sanatoasa. Felicitari pt Victor, micutul vorbaret!
Si lui Dudu i-au placut colindele invatate in ultima luna. Pacat ca nu am avut ocazia sa vedem colindatori veritabili in Bucovina, asa cum ne-am fi dorit.
Noi am reinceput de astazi gradinita.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
GETY spune:
Si noi "back to gradi".
Si ce surpriza ne-a asteptat? CD-ul cu serbarea e gata miercuri!
Doamne ma iarta, dar 3 saptamani ce-au avut de facut?
Yoanna, tu ai mai rezolvat problemuta cu logat-ul?
Mamici care ati mai evadat din orase spre alte provincii, m-ar interesa sa stiu pe ce perioada ati fost si cat v-a costat.
Noi pana acum am fost plecati de cand o avem pe Maria numai la mare si am incerca si alte rute (interne
). Nu avem masina, dar gasim un alt mijloc de transport.
Roxana01, depinde cum privesti: chiar sub balconul meu este pamant si un pic de iarba, dar un pic mai lateral a fost tot pamant cu iarba dar primarul nostru gospodar a turnat asfalt sa mai faca loc la masini. Acum nu stiu pe care parte a cazut proiectul.
Eu sunt foarte revoltata in privinta asta. Ar trebui platite amenzi severe sau detentie pentru cei care distrug spatiile verzi. Cand lumea civilizata se intoarce spre natura, la noi in tara lucrurile stau pe dos. (Si) de asta imi vine sa plec din tara.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Ancuta_eu spune:
La Multi Ani! Sa aveti un an asa cum va doriti, cu sanatate (ca-i mai buna decat toate
) si cu impliniri multe, multe ...!!!!!
Va sarutam pe toate si pe toti si va rugam sa ne iertati ca "ne-am dat la fund" ![]()
Am fost plecati la tara, la parintii mei, in jdetul Alba, unde ne petrecem sarbatorile ... dintotdeauna ... ca sa zic asa.
Sa va spun ca a fost bine, ... a fost ... ca doar eram la mama acasa, cu copilul ... ce sa imi doresc mai mult?!
Eu ma cam rup de lume cand ajung acolo ... telefonul se pierde prin vreo camera ... internetul inca n-a ajuns
(ca doar e fata inca mica
), nici pe la televizor nu ne-am uitat ... am profitat de doua saptamani de concediu ... rupti de lume.
Acu' insa ne-am intors ... doar doi ... ca a venit zapada pe cand sa plecam
, iar fata a fost de acord sa mai ramana la bunici vreo doua saptamani. Ma miram zilele astea cat de repede a crescut, ce repede a trecut timpul ... ne intelegem cu ea ca si cu un om mare ... parca imi pare si rau cateodata
, dar, ata ete!
In rest ... mi-e un dor de pustioaca de nu mai pot ... dar imi va trece!
Sper ca ati avut parte de sarbatori minunate! Inca nu am citit nimic din acest capitol, o voi face putin mai tarziu ... ca acu' tre' sa bucataresc ceva ... ca mi-e o foame ...
.
Inca o data va urez un an 2010 minunat si ... revin ... dupa ce citesc ...
http://picasaweb.google.com/ancuta2009
GETY spune:
Buna dimineata!
Haideti la
mamici!
Ancuta_eu, bine ai revenit. Astept sa vad pozici. Imi plac pozicile toate.
Asa creste Maria Diana
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
Gety - eu acum torn cafeaua
!
Multumim mult si de aprecieri. Da e adevarat baietii mei sunt foarte diferiti si fizic si emotional .
Victor e un baiat bun dar smecher, a inceput un pic sa semene cu Denis"pericol public" - face tot ce-i sta in putinta sa atraga atentia asupra lui,el o vrea pe toata. De ex. Dragos fiind mai mare a colindat foarte frumos si stie multe poezioare si cantecele in engleza pe care le canta toata ziua in casa , in schimb Victor care si el stie si poezioare si cantecele (colinde) nu vrea sa le spuna - doar ca sa ne faca in ciuda.
Da sa stii ca si pe mine ma deranjeaza faptul ca spatiile verzi se betoneaza. Ceea ce-mi place la mine acasa e faptul ca am mult spatiu verde si suntem foarte aproape de padure. Pozele facute in padure sunt langa casa noastra .
Roxana - multa sanatate Dariei- ma bucur ca piciorusul ei e mai bine sper sa o tina tot asa.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
GETY spune:
Crisnemes si eu visez ca odata si odata sa-mi fac o casuta a mea. Nu stiu cand, ca atunci cand Maria va fi de maritat
eu voi avea spre 60 ani. Zic si eu, cine stie...
Am vrut, dar nu stiam cum o sa ne descurcam cu drumul la servici sau spre gradinita, scoala etc. Cat suntem la servici, copilul trebuie sa ajunga usor acasa, singura sau adusa de bunici.
Asa creste Maria Diana
Crisnemes spune:
Gety, eu am avut noroc cu socrii mei care au avut pamant aproape de Cluj si cu parintii mei care ne-au lasat un apartament cand m-am maritat. Si uite asa sa ivit casuta noastra. Mai am noroc cu parintii mei care stau in Cluj si daca am nevoie ma ajuta - sa le D-zeu sanatate sa traiasca inca mult si bine sa ma mai poata ajuta.
Fericirea si marea bucurie in viata este sa petrecem clipe minunate langa cei dragi iar restul este relativ.
.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Roxana01 spune:
buna fetelor!
eu de azi noapte ma perpelesc de durere de mijloc. zici ca m-a taiat cineva la mijloc, ma doare rau. am luat eu nurofen, geaba! cred ca rinichii mei isi cer tributul, neglijenta mea in a bea lichide iese la suprafata!
vroiam sa-ti spun Cris ca ti-am admirat si eu baietii si casa. Victoras al tau se vede si in poze ca-i un smecher si jumatate. trebuie sa-mi dai sfaturi cu privire la cadourile pt baieti, ca, uite, vazanbd pozele cu ei mi-am dat seama ca eu inca nu i-am cumparat lui victor nici o masinuta... ma tot mananca degetelele sa-i iau jocuri educatove, carti, chestii de-astea si uit baietii au si ei pasiunile lor!
ancutza, bine ai revenit ... acasa! banuiesc ca a fost de vis... la mama, cu fetita, fara prea multa tehnologie si cu multa dragoste... ce poate fi mai frumos? poze ati facut?
Apropo de vacante, fetelor, mie deja mi-e gandul la vara... imi doresc tare mult sa am o vacanta cu copii si una... fara ei. ma tot gandesc cum ar fi posibil asta... mai ales ca pe copii e musai sa-i duc la mare si eu la mare in Romania cred ca nu voi mai merge ... cel putin 10 ani! ma gandesc sa-i conving pe bunici sa ia drumul litoralului bulgaresc cu copiii si sa le platim jumate din bilet... dar mai greu de urnit... hmmm, mai e timp pana atunci.
am uitat sa va spun ca mi-am propus si sa reiau aerobicul.. acum, sa vedem daca este si posibil asta, ca trebuie sa am acordul mamei si al sotului, ca sa lipsesc cam 3 ore pe saptamana in plus fata de orele de serv... ma simt ca la 10 ani cand ceream voie sa merg la prietene acasa.
pup
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:
Mai, mai, Roxanico, baiatul tau incepe sa vorbeasca si tu nu i-ai luat inca nici o masinuta?![]()
Sa ne vezi pe mine si pe sot cand incercam sa desenam sau sa coloram cu Maria, sau sa o invatam litere si cifre. Le recunoaste, dar se si plictiseste repede... Vrea papusi, are vreo 2, dar daca o intrei ce jucarie i-ar placea sa primeasca, tot papusa iti spune ca vrea...
Eu am scris o intrebare aseara, daca aveti timp, puteti sa-mi scrieti.
Asa creste Maria Diana