Bucurii de sept - oct 2006 asteptand Mosul (176)
Raspunsuri - Pagina 5
GETY spune:
Multa sanatate, fericire, impliniri va urez sa aveti.
Sarbatori fericite, mamici si copilasi!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
lakioana spune:
Nasterea Domnului sa va aduca pace si liniste in suflet iar Mos Craciun sa vina la voi toti cu sanatate si bunastare.
Rebeca si Daniela va saluta si va doresc toate cele bune
_
Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)
GETY spune:
Lakioana, mai scrie-ne despre voi...
A venit mosul? Ati desfacut cadourile?
Mariei i-a placut tare mult, Mosul i-a pus cadoul sub pat si cand l-a vazut, s-a intors si l-a imbratisat cu multa fericire pe tati, apoi s-a dus sa ia cadoul.
Aseara am fost cu colinda, am mancat bunataturi, am luat si o gurita de lichior facut incasa, de era sa ma apuce iar sughitul , dar m-am oprit la timp ca mi-am adus aminte de Moldamin.
Va urez sa aveti in continuare zile linistite si fericite!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
xandrutza_76 spune:
Craciun fericit!! Cu sanatate, bucurii, liniste si impliniri!
Buna seara. Reusesc sa aterizez pe forum, dupa atatea zile, dar pregatirile pentru aceasta zi mi-au ocupat tot timpul. Noi suntem bine, obositi, am avut musafiri, inclusiv pe Mos Craciun
Gety, am vazut pozicile, ce fericita e Maria in zapada!
Tanima, multa sanatate lui Rares!!
Itzyshor, Ni-hao Ma bucur ca s-a acomodat pana la urma Ana la gradi.
Adriana, am vazut pozele, mi-a placut bradutul vostru. Ce simpatic e Dudu cu chitara!
Flavia, am vazut pozele de la serbare, sunt faine! Noi inca nu am primit poze de la serbarea Narcisei.
Lexi, ma bucur ca a fost bine la nunta si ca Maria a fost cuminte. Am vazut si pozele, i-a crescut perisorul Mariei, imi place. Multumim pentru vestile despre Ioana.
Rox, am citit postarile tale si m-am cutremurat; eu, de cand cu sarcinile astea dupa 30 de ani am dobandit o sensibilitate emotionala crescuta la asemenea cazuri. Doresc multa, multa sanatate tuturor copilasilor, fie ca sunt bolnavi, fie ca nu sunt bolnavi! Iar tie
Credo, sarcina usoara in continuare!
Lilina, Ramo, Cris, Daniela, Lakioana, si restul fetelor, va pup si va doresc numai bine!
GETY spune:
De fapt mosul a pus cadourile sub brad, dar nah !
Xandrutza, citisem odata ca ai avea un blog? Imi dai si mie link-ul, te rog?
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Ia uite ca nu-s chiar singurica pe aici!
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
P.S. ZAPADA S-A DUS! SE TOPESTE VAZAND CU OCHII!
Asa creste Maria Diana
xandrutza_76 spune:
Hi-hi, nu esti singurica, Gety, petrecem Craciunul impreuna
Uite si link: Blog E la inceput, dar, o sa creasca
P.S. Si la noi incepe sa se duca zapada...
lilina spune:
sarbatori fericite, sanatate, fericire si noroc!
fac si eu cinste cu un val de sampanie si un munte de tort!
Pup dulce
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju
itzy-bitzy spune:
LA MULTI ANI LILICOOOO!
SA NE TRAIESTI SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE ALEX SI VLADUT, COMORILE TALE!
Va pup pe toate, nu am mai apucat sa mai intru ...m-a luat valul pregatirilor de Craciun si...
Sper ca ati avut toate un Craciun fericit si imbelsugat, plin de cadouri frumoase....
va pup pe toate-toate!
PS Ce-i cu Yoanna ca nu am mai vazut nimic scris de ea....???
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)