Bucurii de sept - oct 2006 asteptand Mosul (176)
Raspunsuri - Pagina 4
lilina spune:
salutare
da Roxana, e cutremurator, eu ma gandesc mereu ca exista astfel de copilasi si nu pot sa inteleg de ce se intampla asta cu niste suflete curate :(((( te admir, eu nu as putea sa vad un copil in suferinta :((
drum bun celor care pleaca de sarbatori
Anul 2010 sa va aduca sanatate si mult noroc !!!
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju
anangel_lexi spune:
Off, Roxana, m-ai facut sa plang cu mesajele tale. Ai dreptate, asemenea situatii te invata sa apreciezi mult mai mult ceea ce ai.
Eu am avut parte de o supriza neasteptata acum vreo ora in urma cand m-a sunat Yoanna. Mi-a spus ca a avut computerul defect o buna bucata de vreme iar acum are probleme tehnice cu forumul, nu i se deschide fereastra "raspunde la subiect". O sa scriu si eu la moderatori sa ii rog sa o ajute in acest sens.
Important e ca sunt bine sanatosi toti. M-a rugat sa va urez si din partea ei Sarbatori fericite si un An Nou cat mai bun!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
AMR 2 zile
ramomar spune:
Roxana minunat gestul tau si nu vad a fi o lauda ceea ce ai facut. E normal, mama fiind sa ne impartasesti acestea si sa ne reamintesti sa multumim Celui de Sus pentru copiii nostri minunati si sanatosi! Ma doare sufletul cand citesc si stiu prin ce trec multi copilasi. Este o boala urata, nemiloasa, groaznica... am vazut cum l-a topit pe socrul meu in 6 luni.
Drum bun spre Maramu si un Craciun de vis!
lexi si Adriana CRACIUN MINUNAT si voua si tuturor BUCURIILOR, impreuna ca parintii lor! plin de fericire, multa liniste si sanatate alturi de cei dragi voua!
flavi, multumesc de intrebare! sunt bine, toate simptomele au disparut, pofta de mancare e la locul ei, la fel si puterile
Am vazut pozele de la serbare, Bogdi e un dulce, smecheras si frumos! sa aveti un concediu minunat in Austria si sa vii cu vesti bune. Poate o sa reusiti sa treceti peste probleme si sa fiti iar impreuna!
tanima imi pare rau ca nu te simti bine. Multa sanatate, liniste si sa treci cat mai repede peste toate greutatile!
itzy draga de tine , ce greu v-a fost voua. Dar...ma bucur ca ati depasit acest moment si ca acum sunteti bine!
Le-am vazut si pe cele doua Marii! Maria de lexi m-a cucerit demult cu acei ochisori albastri, cu gropita si cu parul ei balai!
Maria de gety vad ca a profitat din plin de zapada E mare si frumoasa ca intotdeauna!
Adriana, ai un ajutor de nadejde la impodobit bardul!
La fel am avut si noi; era atat de fericita, topaia, canta, mai punea cate un glob, se invelea in beteala, ce mai m-am topit de dragul ei. Mi-e ciuda ca aparatul era descarcat si nu am putut sa-i fac poze, pe cand s-a incarcat cat de cat, bradul a fost gata
spor la treburi sau drum bun! va pupic pe toate si va doresc inca o data:
UN CRACIUN DE POVESTE, plin cu tot ce va doriti voi!
GETY spune:
Roxana01, nici eu nu inteleg ce declanseaza astfel de boli la copiii mici.
Si Maria cand e bolnava, intotdeauna cand merg la dr. intreb de la ce-a racit, sau de ce tuseste, ca sa evit sa o imbrac prea gros, sa transpire etc. Nu de putine ori am stat in dilema cu ce sa o imbrac ca sa nu-i fie nici cald, nici frig.
Si pana la urma sa ajung la concluzia ca suntem la mana Celui de sus. Plus ce ne-o facem si cu mana noastra si ma refer la poluare, la incalzirea globala si alte asemenea. Si parca se rupe ceva in mine cand vad asflat proaspat turnat peste spatiu verde si cladiri ridicandu-se fara de la o zi la alta. Si nu pot face nimic.
Va urez un linistit!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Roxana01 spune:
Fetelor, am intrat sa va urez un Craciun minunat, cu familia alaturi, cu colinde minunate cantate de frumosii vostri copii si cu liniste in suflete! Sarbatori fericite, puritatea si linistea Craciunului sa va insoteasca tot anul ce vine!
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Crisnemes spune:
Salutare la toata lumea!
Am intrat si eu sa va urez sarbatori fericite , nasterea Domnului sa va aduca multa pace si liniste in suflet, multa sanatate iar noul an multe impliniri pe toate planurile.
Roxana - sotul meu lucreaza in Cluj la Institutul Oncologic - si stiu ce inseamna.
Va pup pe toate si pe toti
Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
credo spune:
Bun gasit tuturor
Dupa o lunga absenta, poate motivata poate nu, intru sa urez tuturor un Craciun Fericit si noul an sa va aduca sanatate si bucurii.
Sa va bucurati de voi si de cei din jur si sa aveti parte numai de clipe frumoase.
Cer scuze forumului caci nu am mai scris de vreo 3 luni -cred) v-am mai citit cand si cand - foarte ocupata cu serviciul si pregatirea cu venirea pe lume a lui Calin care speram sa vina sanatos in 2010, totusi.
Despre noi, suntem bine (am fost si bolnavi-nea-m facut bine cred), ne-am pregatit crestineste de Craciun cu porc si pomana lui, brad sa vina Mosul, covrigei pentru colindatorii care au lipsit cu desavarsire lasand pe ultima suta de metri impachetarea cadourilor si pregatirea pt masa de Craciun.
O mica rugaminte la voi- poate stiti o poezioara mica pt Mosu, repede de invata de un ocpil de 3 ani (am cautat pe internet si nu prea am avut noroc) - acolo 4-5 versuri maxim.
Daca stiti si vreti sa o impartasiti ne va face mare placere caci lui Mosu ii plac copii care spun poezii.
Fetelor una peste alta ma bucur ca mi-am facut timp sa va scriu, sper ca anul 2009 sa se incheie pozitiv pentru fiecare din voi iar 2010 sa fie si mai bun.
Cu multa dragoste
festina spune:
Magia Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos sa va aduca in suflete lumina, pace si iubire pe masura.
Un An Nou mai implinit, cu de toate garnisit: sanatate si iubire si cu multa fericire!
GETY spune:
Mos Craciun cu plete dalbe
A sosit de prin nameti.
Si aduce daruri multe
La fetite si baieti.
Mos Craciun, Mos Craciun
Credo, uite o strofa dintr-un cantecel, pe care-l canta Maria mea si-i place si mi se pare si usurel.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
flavia ramona spune:
Dragele mele am intrat sa va transmit gandurile mele pentru voi ... va doresc ce imi doresc si mie, liniste sufleteasca, intelegere, iubire, caldura in familie, copii sanatosi si tot ce e mai bun pe lumea asta.
Craciun Fericit!