Bucurii de sept - oct 2006 asteptand Mosul (176)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Trischa, ma bucur ca v-ati simtit bine in RO.

Marar si leustean? Ei, lasa ca-ti reinoiesti stocul la primavara. Eu mai culeg de la tata din curte, dar tot mi se pare ca ala din curte de la bunica este mai aromat si mai parfumat si zi-i cum vrei tu...

Crisnemes, nu-i mai pun demult scutec noaptea. Nici nu mai tin minte exact.

Maine dimineata imi trebuie urina pentru o urocultura. Si ramane acasa cu mamaia.

Ma bucur ca se pare ca-i trece raceala. Avea niste secretii in gat, mai stranuta... I-am dat paracetamol si Nurofen si se pare ca-i trece. Si ceaiuri si vitamina C.
Poate a ajutat si Septilinul pe ca i-l dau zilnic.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Trischa, o dieta are succes daca e (sus)tinuta de amandoi. Si incepe "fara clatite"

Eu am reusit sa mananc sanatos de la inceputul anului, in schimb am mancat dulciuri. Mi-e frica sa ma sui pe cantar.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

Trisha - bine ai revenit! Nici nu vreau sa ma gandesc ce miros ai gasit in casa. Marar pot sa-ti trimit eu ca am in frigider - in schimb leustean doar la primavara!

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Haideti la , mamici!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta_eu spune:

Buna ziua!

Gety multumesc pentru cafea! Sanatate multa Mariei! Doamne ajuta sa-i treaca repede si sa nu mai faca infectie prea curand!

Trischa bine ai revenit! Am patit si eu una buna cu o branza in frigider ... am spalat la el de vreo trei ori, ca pana la urma sa-mi dau seama ca isi cumparase sotul un anume fel de branza, care mirosea infiorator ...

Lili vreau si eu la party ... din acela ca in tinerete , cu dans pana in zori de zi ...
Legat de vaccin ... eu am decis sa nu ma vaccinez ... cat despre pitica mea am inteles ca nu exista vaccin pentru copiii sub 16 ani ... Am vorbit cu nasa mea vineri, ea s-a vaccinat de o luna deja, nu a avut nici o reactie de nici un fel (ea e medic si a decis ca e mai bine pentru ea si familia ei ...). Mi-a spus ca organismul are nevoie de 2 saptamani ca sa inceapa sa produca anticorpi, si ca varful gripei AH1N1 este prognosticat pentru a doua jumatate a lunii ianuarie.

Cu dieta ... eu nu ma bag, poate la una de ingrasare , de cand astept sa mai pun si eu vreo 2-3 kg pe mine ... da' stiti cum se spune "de omul rau si al ... nu prinde carnea" asa ca ... deocamdata raman asa ...

Va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa

http://picasaweb.google.com/ancuta2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna, mamici!

Imi place atmosfera aceasta plina de optism printre voi! Va sta tare bine asa!

Va multumesc din suflet pentru urarile voastre si gandurile bune! Ceea ce imi doresc din toata inima este ca BB sa se nasca la termen si sa fie sanatos! Deocamdata eu sunt tot cu greturi mari si varsaturi, nu mai suport niciun fel de miros, imi este somn tot timpul etc. Partea buna este ca toate vor trece in curand!
Deci, eu la capitolul silueta pot spune ca stau bine, cred ca am dat jos vreo doua kg, n-am burta deloc , insa pana in august, cand se va naste BEBE, sigur voi fi cat un elefant! Ma gandesc deja cu groaza ca primavara- vara anului acesta voi avea o gramada de nunti si botezuri la care trebuie sa merg si sa arat cat de cat ok.

Despre vaccin: majoritatea cunoscutilor mei nu s-au vaccinat de teama efectelor secundare. Fratele meu si cumnata, in schimb, au preferat sa se vaccineze! La gravide nu se face vaccin, deci la mine oricum nu se pune problema. Desi gravidele fac parte din categoria cu risc maxim de a contacta boala, sper sa ma pazeasca DD si pe mine si pe BB. Mai nasol este cu virusii adusi de Rares de la gradi.

Zilele trecute am scos lucrusoarele lui Rares de cand era bb mic si m-am uitat impreuna cu el la toate. Am o gramada de hainute frumoase si care sunt in stare buna! Rares a fost foarte amuzant pt ca ma punea sa il probez cu toate hainutele acelea micute care abia daca ii intrau pe cap! A fost tare haios! Pana acum ma incanta ca accepta ideea de BB si nu pare deloc gelos. Insa eu ma simt vinovata fata de el pentru ca nu il mai pot ridica in brate, nu ii mai acord toata atentia mea, iar el il prefera mai mult pe tati din cauza asta.

Gety, sanatate Mariei si bafta cu urocultura!

Sa aveti o saptamana reusita!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
6+

RARES are...

BEBE are ...

Mergi la inceput

Princess, n-am reusit sa vad varsta lui Bebe.
Mi-a placut cum arata ticker-ul lui Rares: 3 ani, 3 luni, 3 saptamani si peste 2 zile, 3 zile.

Princess, nu pot decat sa-ti urez multa sanatate, si sa te sfatuiesc sa te feresti cat mai mult de colectivitati cel putin anul acesta. Cat poti de mult... Gravidele au imunitatea scazuta, de fapt stii asta. Nunti si botezuri or sa mai fie.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

princess, wow ce veste frumoasa ne-ai dat la inceput de an! FELICITARI!!!! Ma bucur enorm pt tine mai ales ca stiu ca ti-l doreai pe bb. Sa iti dea Doamne Doamne un bb sanatos si sa ai parte de o sarcina usoara, chiar daca inceputul e mai greu.

In legatura cu vaccinul pt gripa porcina, la mine balanta inclina din ce in ce mai mult sa-l fac. De fapt sunt hotarata 99%, deoarce la sf lunii voi tranzita iar prin cateva tari ale Europei.
Toate cunostintele mele care s-au vaccinat, nu au avut nici un fel de probleme, printre ei afalndu-se un medic si sotia lui gravida in trim2 de sarcina. acum a nascut (la termen) si e super ok si ea si fetita.

ma bucur gagici ca aveti "chef de chef" La mine persista starea de oboseala, nu reusesc sa recuperez cateva ore bune de somnic, dar daca aud muzica la voi, cu siguranta nu stau pe scaun

va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna fetelor!!!!

Ce ma bucur ca ne-am molipsit de voie buna! de obicei asa ma simt primavara, cand parca renasc, o data cu natura...

Mie dimineata mi-a dat un link o colega cu blogul bebelushei oana, in care vorbea de faptul ca ea a mancat din aceeasi mancare cu colegul care a murit, au stat impreuna zile intregi, timp in care el era bolnav si nici ea, nici vreunul dintre cei cu care a intrat in contact nu au patit nimic si ca,parerea ei este ca a fost folosita moartea lui pentru a crea aceasta isterie. raman la parerea mea: un vaccin poate avea efecte secundare neplacute si dupa o perioada mai mare. degeaba spun unii acum ca imediat dupa vaccin nu au patit nimic, daca dupa cateva luni de la administrare organismul le este dat peste cap... si pe mine chiar ma supara ca intre cei care au ca si contraindicatie acest vaccin nu-i include pe cei cu boli autoimune, ca Daria. ei au clar contraindicat orice fel de vaccin, dar nu spune nimeni nimic de asta. si, le intreb si pe fetele din strainatate, la voi tot asa isterie este cu gripa asta? in fiecare zi la stiri numai despre asta auzim. hai ca ma revolt acum, dar parca prea cineva vrea sa-si vanda vaccinul cu orice pret... (teoria conspiratiei)

Princess, trebuie sa fi fost un sentiment tare placut sa revezi hainutele de bb... sa-ti aduci aminte de cat de mic a fost Rares. Multa sanatate si ia Materna sau ... hai ca am si uitat cum se numesc, vitaminele alea pt gravidute... stii tu mai bine, sunt sigura.

Ancutza, daca s-ar putea sa-ti transfer cateva kg de pe burta, coapse, as face-o cu placere...

Trisha, bine ai revenit acasa! cum mai stai cu mirosul?

Fetelor, dupa cum am promis, m-am apucat de aerobic. mi-am facut abonam si deja am fost de 2x. febra musculara la greu, n-am slabit deloc, normal, dar ma simt muuuult mai usurica... si ieri m-am si vopsit, sa fie tacamul complet. ieri i-am trim pe copii si pe sot la socrii ca sa calc putin si sa ma vopsesc. si, cand au venit, sotul m-a sunat sa imi spuna ca vrea daria sa ma vada pe geam. deschid geamul si daria imi facea cu mana si striga in gura mare: "mamaaaa, te-ai vopsit???? te-ai vopsit la pai (par)?" si tot arata capul... asa ca stie tot cartierul ca m-am vopsit. cand m-am uitat pe geam a fost iar o clipa de fericire si multumire, caci mi-am vazut copiii dandu-se jos din masina, am vazut-o pe daria luandu-l de mana pe victor si mergand impreuna spre bloc. ce poate fi mai minunat decat sa-ti vezi copiii de mana? micile bucurii vreau sa le pretuiesc la adevarata valoare anul asta...

va pup

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hei!!!

La multi ani si un an nou fericit tuturor, si plin de bucurii, impliniri si mai ales sanatate multa!

Roxana...mi se umezesc ochii de emotie cand citesc ce scrii despre cei mici ai tai. Ti-am mai spus ca ai fost singura mamica la care am vazut de cand ai nascut...in poze si in realitate (cum te vedeam eu) cum radiai de fericire alaturi de ei...Si mai ales de cand il ai si pe Victor...in pozele cu amandoi...cu ei in parc... La toate fetele am vazut zambete pe fata, bucurie, fericire ca ii avem pe cei mici...dar la tine mereu parca era mai mult decat atat ...

Lilico nici noi nu ne vaccinam. Chiar ieri citeam pe net si din aproape in aproape am dat peste linkurile astea...Poate ati citit sau nu...e interesant.

http://www.razbointrucuvant.ro/

http://www.razbointrucuvant.ro/2009/08/09/studiu-stiintific-asupra-periculozitatii-vaccinului-gripei-porcine/

http://www.razbointrucuvant.ro/2009/09/18/provita-romania-vaccinul-pentru-gripa-porcina-periculos-si-ineficient/

Mi-a spus mama ca e nebunie in tara cu vaccinarea acum dupa moartea celui de la Cronica Carcotasilor....sunt cozi la spitale ...Aici nu fac mare valva, deh e China va dati seama ce ar insemna o isterie totala...insa de cand am venit aici, in 2008, am remarcat ca iarna poarta masti pe strada, afara, in magazine...au diverse modele haioase...cu desene, disney pt copii...haioase pt adulti, asortate la imbracaminte...Cred ca au ramas shocati dupa gripa aviara de acum cativa ani si acum poarta si in loc de fulare ...sa nu traga aer rece in piept...nu doar de protectie impotriva virusilor....e o moda deja. In spitale, aeroport, nu le vezi decat ochii mici si oblici...atat...manusi si mascati cu totii.

Roxana, parca intr-unul din articolele de pe linkurile astea am citit despre o mamica care spunea de fetita ei diagnosticata cu poliartrita reumatoida cauzata de un vaccin impotriva hepatitei B parca...nu mai stiu exact unde...ca am citit atatea...citeste si tu ca poate vezi.

Princess...FELICITARI!!! Ai vazut ca anul 2009 a venit cu un bebe? Ma bucur mult ca aveti in sfarsit ce va doriti! Sarcina usoara si un bebe sanatos!

Eu cred ca nu v-am spus ca si sora-mea a nascut in noiembrie. Va spusesem ca era graviduta. Ei bine am o nepotica, Andrada-Ioana, o frumoasa, si o scumpica, si o dulcica....o papusa! Are deja aproape 2 luni. A avut pb cu alaptatul...a facut febra laptelui...a ajuns la urgenta, a luat antibiotic...cea mica nu sugea bine, ea nu avea format mamelonul...in fine a avut rani mari, acum e mai bine, bb mica e o papacioasa dolofanica.

Si in septembrie a nascut si fina noastra...Asa ca avem si o finuta mica...pe care ne-am fi dorit s-o botezam noi insa din pacate distanta prea mare ne-a impiedicat...Va povestisem ca anul trecut nasteau nasi-mea (in aprilie- un baietel adorabil), fina-mea si sora-mea...Ei bine toate 3 au bb frumosi si sanatosi.

revin

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput