Bucurii de sept - oct 2006 asteptand Mosul (176)
Raspunsuri - Pagina 17
itzy-bitzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui trischa offf,al meu face acum clatite si normal ca nu-l refuz..si mai punem si un vin.Sunt un porc mami de fetita cu ochii albastrii ca marea,04-10-06 |

Trischa, am ras un sfert de ora de tine. Rau cu rau , dar mai rau fara rau, ha? Indoapa-te bine si trimite-ne si noua prin DHL.
Tu tii branza la congelator?
Leustean si eu mi-am adus de acasa...uscat de mama si soacra-mea si adus aici. Insa marar si patrunjel avem...Daca nu gasesti vezi ca iti pot trimite de acasa ambalat...cum sunt plicurile de condimente...sunt pliculete mai mari asa si cu verdeata uscata. Mi-am adus eu la inceput cand nu stiam daca gasesc aici ...
Felicitari Patriziei pt dezlegarea limbutei in ro. Dar cu germana cum e?
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
itzy-bitzy spune:
Trischa...hai ca la mine este 1.25 noaptea...si tocmai am ingurgitat 8 patratele de ciocolata, si un pahar de orange juice ...nu fresh evident
...chimicale ordinare, normal! Asa ca, join the pig club!

Itzy-Bitzy
cu
itzy-bitzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AdinaF itzy, si eu m-am gandit la tine zilele astea, mi-a cazut in mana un catalog turistic al Chinei, deci gand cu gand la bucurie. Da, manichiura am reusit sa mi-o fac de doua ori pe saptamana, dar doar in luna ianuarie (itzy, ai tema de gandire cu planurile si dorintzele in Noul An). |
Ha ha...pai hai va astept pe aici...faci doar vreo 9 ore jumate cu avionul...direct fara escala...Eu fac in plus pana in RO si escala de 3 ore in Germ si alte 3 iar cu avionul...iti dai seama...
Imi doresc pt noul an doar sanatate pt noi si parintii de acasa si....

...ce unghii, ce slabit...uite aici dorinta serioasaSlabisem 4 kg de grija Anei-Maria cu gradi...acum de sarbatori am pus 3 la loc...sunt o pofticioasa...deh
Super vacanta ati avut! Chiar ieri ma uitam si eu pe net la niste destinatii exotice...
Ramo...pe unde mai pleci bre?? Incepi bine anul!
Alina1976...bun venit printre noi...ce ne mai spui despre voi?
Usorlili...ma bucur ca ai revenit...inseamna ca esti in umbra? stiu ca timpul e f pretios de acum pt noi toate...si eu am dat din ce in ce mai rar pe aici...nici mailul nu apuc sa-l verific des.

Adriana, am vazut pozele. Ce patinator in devenire aveti. Si aici au patinoare multe chiar in malluri...cu trainers pt copii. Vom incerca si noi dar de la anul cred...Ce expreienta cu pensiunea....dar de ce nu ati mai sunat sa intrebati una alta? ceilalti prea au fost inspirati...au anulat doar din cauza lipsei de zapada?
Anca ...ia si de la mine cateva kg cu drag...tot vreo 5...
Va las ca e 2 noaptea...maine am ochii carpiti de somn cand ma trezesc pt gradi si la birou...Azi am baut cateva cani de ceai verde si uite cum fac noapte alba...
byeeeeeeeeeee
Itzy-Bitzy
cu
AdinaF spune:
trischa, bine-ai revenit, simpatica "surpriza" ce va astepta acasa. Mi-ai amintit de Fabi care ii zicea azi lui maica-mea:
"Pai tu Oma, daca veneai si tu cu noi in concediu, cine mai facea curat acasa cand veneam inapoi?" ![]()
Si noi stam bine din nou la capitolul romaneste, numai na, vin fraze de genul: "mami, merg s-aduc doi scauni albastre"
...
itzy, eu in locul tau, in afara de sanatate pt mine si familie mi-as dori si-o masina de spalat vase, buna investitzie, pe bune.
Destinatzii exotice, pt noi ar fi in viitorul apropiat si Vietnam. Au plaje splendide, si chestia care ne incanta pe noi e ca nu e plin de turisti ca in alte locatzii, eu am mai spus pt mine e horror in aglomeratzie cu copii mici.
Roxana , ma bucur ca dai pe dinafara de fericire, te admir pt faptul ca parca ai mai mult curaj (asa am eu impresia cel putzin) in a delega o parte din sarcinile care probabail in mod normal cadeau pe umerii tai, e super ca te gandesti si la tine si la "muschii tai "
. Itzi doresc s-o tzii tot anul pe linia asta
.
Ancuta, si sotzul e amator de "branza cu arome speciale", si eu m-am prins mai greu de unde vineau "miresmele", bine ca de catziva ani nu mai are timp de mers la cumparaturi, si pe lista mea nu gasesti asa ceva :).
Eu sunt putzin cam suparata ca trebuie sa recurgem la antibiotic (Infectocef) pt tusea lui Alex care tzine cu mici intreruperi din septembrie, vroiam doar sa va intreb daca voi datzi concomitent ceva si pt protejarea stomacului?
In legatura cu vaccinul antigripal, aici a fost nebunie cam pana in dec anul trecut, si dintr-odata s-a stins isteria. Chiar ziceau la TV ca s-au comandat mult mai multe doze decat necesar, multzi s-au razgandit si au trebuit stornate comenzile.
Aici se pot vaccina inclusiv bebelusi, femei gravide, tot ce vrei.
Am auzit odata ca si persoanelor considerate cu imunitate scazuta le este recomandat acest vaccin, fiindca altfel corpul n-ar avea puterea de a lupta singur contra virusului.
Noi nu ne-am vaccinat si nici n-o vom face. In grupa copiilor din 25 de copii au avut 12 gripa porcina si sunt totzi bine-merci. Alegerea apartzine fiecaruia, desigur.
O seara minunata va doresc!
GETY spune:
Buna dimineata!
Haideti la
, mamici!
AdinaF, eu Mariei ii dau Biotics Baby pentru protejarea stomacului. Si-i mai dau si complex de vitamine B.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Ce-mi doresc eu pentru anul asta?
Inafara de sanatate pentru toata lumea, imi doresc sa slabesc si sa calatoresc mai mult. Sa ies din casa, ca-i la tara, la munte, la mare, sa ma plimb cat cuprinde.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
Si poftiti la miscare si buna dispozitie : http://www.youtube.com/watch?v=7EYAUazLI9k&feature=related
Roxana - ai perfecta dreptate - ce poate fi mai frumos decat sa -ti vezi copilasii jucandu-se impreuna si iubindu-se.
Itzy- un an nou bun iti doresc- pe mine nu ma intrece nimeni la pofte- sunt o pofticioasa notorie. Dar sunt cam
"rotunjoara" si trebuie sa ma ajustez.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
trischa spune:
Buna dimineata,multumesc de cafea eu dau la schimb zapada cata vreti.Am dus-o pe Patrizia la gradi cu sania, de 3 zile ninge si e tare frumos.
Duminica am fost la o petrecere unde am mäncat supa de alge cu tofu si sushi,a mancat si copila si i-a placut mult de tot.Asa ca,Itzy-Bitzy
daca ma chemi la tine sti ce doresc de potol
,nu scapi doar cu cioco si zeama de portocale chimica.
Adina,nu te necaji cu antibioticul,daca tine asa mult tusea trebui luat.O sa sterilizeze ce-i rau pe acolo si gata cu tusea.
Acum sa va lamuresc de ce aveam noi conge plin de branza...in octombrie am fost in Ro si acolo avem niste prieteni ciobani care ne-au dat un geamantan de branza.Ce puteam face cu ea decat s-o vär in conge????Acum daca asta i-a fost soarta...asta e,vad ca iar e plin conge de branza,asta din tura de acum ca iar am capatat un geamantan de branza
O zi frumoasa,fumoasa,frumoasa
Crisnemes spune:
Am uitat sa va spun ca am fost ieri cu Victor la patinoar.
Am avut mari emotii,dupa cum v-am spus nu e un mare sportiv. Dar incet , incet cred ca o sa-i placa. Pot spune ca experienta de ieri a fost peste asteptarile mele. In afara de faptul ca am dat cu genunchii de gheata si ma dor ingrozitor totul a fost ok.
Poze nu am sa va arat pentru ca nu am facut.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Roxana01 spune:
buna fetelor!
Itzy, ce ma bucur ca avem vesti de la tine! cat despre poze, cred ca din cauza ca ma si stii cat sunt de topita dupa copiii mei vezi tu si sentimentele, nu numai zambetele...
Cioco la 1 noaptea???? cu suc de fructe??? 

un adevarat festin la voi acolo!
Adina, ai dreptate cand spui ca am inceput sa am mai mult curaj sa deleg. mi-am propus ca anul acesta sa ies din faza in care eu faceam totul pentru ca sa am timp si pentru mine. incerc sa manageruiesc timpul pentru ca o mamica fericita si implinita inseamna copii fericiti... nu credeti?
Cris, felicitari pentru micul sportiv! si eu imi aduc aminte cu maaare placere cum ne lua tata in weekenduri si ne ducea la patinoar la 23 August. era extraordinar pentru noi, copiii si, tot asa, de pe la 3 ani am inceput.
Adina, noi dariei ii dam Maalox sau Znatac (ranitidina) de cand cu tratam ei, pentru a-i proteja stomacul. Biotics stiu ca este iar bun pentru flora intestinala parca.
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet