Bucurii de sept - oct 2006 asteptand Mosul (176)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxana01 spune:
Neata fetelor!
azi am o dispozitie de zile mari. Viata e frumoasa!!!!![]()
![]()
Habar n-am motivul, dar m-am trezit fericita. Fercita ca am doi copii, ca mi-am pus in gand sa merg la aerobic, deci voi fi o coolutza la vara, ca am serviciu si cam atat... veneam la birou si zambeam in masina, stand la un semafor. iar un tip care trecea pe trecerea de pietoni m-a vazut si mi-a zambit si el... hmmm, viata ar fi mai frumoasa daca ne-am mai si zambi uneori...
ieri mi-am luat rezultatul de la papanicolau. stam bine la capitolul asta, slava Domnului. medicul (cel cu care am nascut) mi-a zis ca ar trebui sa mai fac un copil, ca fac copii frumosi si destepti si ca arat foarte bine dupa ce am nascut
ohooo, daca as castiga la loto, as avea o casa maaaaaare, 2 bone, o bucatareasa, un gradinar si o menajera m-as baga si al al treilea copil... pana atunci, ma bucur de minunile astea 2 pe care deja le am.
hai ca sper ca v-am molipsit cu voie buna. Sa aveti o zi frumoasa, dragelor!
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
lilina spune:
yuhhhhhuuuuuuuuuu, bravoooo ROXIIIIIIIIIIII

party nebunie, sa fie veslie 

vedeti ce repede m-am molipsit ??? ![]()
si pe mine ma apuca rasul din senin, si eu mai am cate-o zi d-asta
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju
lilina spune:
hai ca am uitat de ce am intrat
VROIAM SA VA INTREB DACA V-ATI VACCINAT IMPOTRIVA GRIPEI PORCINE
DACA NUUUU, SA ZICETI DE CEEEEE !!!
Lilina &
cum s-a nascut, site-ul
GETY spune:
Uite, Roxana si pe mine dr. mea m-a intrebat simplu "cand mai facem un copil"?
Eu nu-s prea bucuroasa, Maria a facut o infectie urinara, din nou, fara alte simptome doar ca-i miroase urina urat si ea cam tulbure...
asa ca trebuie neaparat luni dimineata sa o conving sa faca pipi intr-un recipient steril, ceea ce nu mi-a reusit data trecuta.
Lilina, sotul a facut vaccinul, chiar dupa moartea lui Toni Tecuceanu.
Eu nu l-am facut, n-am auzit vorbe bune despre el, sper sa ma pazeasca Cel de sus.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Roxana01 spune:
Lilico, taaaareee mi-e dor de un party! dar asa, in toata regula, club, muzica, bautura, fete, flori, baieti, eu mai slaba cu 7 kg... cat despre vaccin, NUUU, EU REFUZ SA-L FAC. LA FEL, SOTUL MEU SI TOTI CUNOSCUTII NOSTRI. Anul trecut sotul a facut vaccinul antigripal si toata iarna a fost numai racit, bolnav etc. in plus, eu am piticii mei ca Dariei i s-a declansat boala si la vreo luna dupa un vaccin (care umbla mult la imunitate) asa ca NU vom face vaccinul. sper sa ne fereasca Dumnezeu de probleme.
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Crisnemes spune:
Roxana , ma bucur pentru dispozitia ta , chiar azi dimineata am citit de pe blogul lui Huidu - un articol - Viata e frumoasa http://www.serbanhuidu.ro/ - si mi-a ridicat si mie moralul - mi-am dat seama ca in ultimul timp sunt un pic cam nervoasa.
Lilina- Nu nu ne-am vaccinat.
O nepotica de-a noastra (8 ani) a facut gripa porcina chiar inainte de sarbatori - a fost nasol - nu stiau daca o sa traiasca sau nu- si a facut tot tratamentul etc. Se pare ca a luat virusul de la sora ei mai mica - care nu a a vut nici un simptom , toti cei din jur la fel , medicii au spus ca Ada fetita a avut o pneumonie mai veche pe care o duce.
a pe picioare si din aceasta cauza a avut asemenea reactii urate.
Nici un medic din spital nu s-a vaccinat impotriva acestei gripe DE CE?
Asa ca nici eu nu ma vaccinez. Sotul si socrul meu au facut acu 2 ani vaccinul antigripal si reactia a fost ingrozitoare.
Vai fetelor si eu vreau Petrecere de aia nebuna sa dansez pana dimineata
.
Cu aceasta ocazie vreau sa va spun ca ma apuc de cura de slabire. Pana la vara voi fi cea mai sexy mamica.
Va pup si va urez un we placut!
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
lilina spune:
offf, rau cu gripa asta...nu stii ce sa mai crezi
o prietena de-a mea e asistenta si se vaccineaza in fiecare an, a facut deci si acest vaccin
alte prietene s-au vaccinat in trecut si au facut forme foarte rele de gripa imediat dupa vaccinare
sefa mea s-a vaccinat....alti 2 colegi intentioneaza, alta are o prietena farmacista care i-a zis textual "vaccine ??? liniste-te NU FACI NICI UN VACCIN"
deci...
haideti la party...cine mai doreste, cine mai pofteste....eu tocmai ce-am halit niste prajituri si diseara ma duc la zi de nastere 
Cris, vreau si eu la curaaaaaaa, dar parca nu ma tin nervii
si am 5 kg de dat jos
Lilina &
cum s-a nascut, site-ul
Adriana mica spune:
Lili, nici noi nu ne vaccinam. Mi se pare riscant sa folosim un vaccin testat pe ultima suta de metri. Iar pt Dudu nici un medic din cati am intrebat nu mi-a recomandat asta.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
Crisnemes spune:
Gety, multa sanatate Mariei. Tu ii mai pui scutec noaptea?
Lilina - eu am cel putin 10 kg. de dat jos. Daca nu ar fi asa de buna mancarea, dulciurile asa delicioase cred ca ar fi mult mai usor- dar sunt foarte hotarata.(cel putin asa am inceput)
Adriana- pentru copii inca nici nu este vaccin impotriva acestei gripe - eu asa stiu!
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
trischa spune:
La multi ani,sa aveti un an nou cu sanatate,dragoste si multe bucurii!!!!
Am ajuns si noi acasa,la care sa-i mai zic casa nu stiu.A fost tare frumos in Ro si a trecut repede.
Cand am ajuns ne-a intampinat o bucatarie extraordinar de imputita,nu am cuvinte sa descriu...
Noi aveam in frigider,mai bine zis in congelator,ca tot omul,branza,branza,branza,peste,marar si leustean.Ma rog asta era la noi in conge,si cand al meu barbat la plecarea in concediu a scos siguranta de la boiler a scos-o si pe cea de la frigi.
Deci..aproape 3 saptamani totul a curs si s-a imputit temeinic.Asta e.. nu mai putem face nimic dar sufar teribil dupa marar si leustean
.
Patrizia e o minunata care si-a dat drumul la limba romana si vorbeste atat de frumos
.
Vad ca se discuta despre diete
,vreau si eu una minune daca se poate..offf,al meu face acum clatite si normal ca nu-l refuz..si mai punem si un vin.Sunt un porc![]()
Va pupacesc