Fiv in Ungaria 84
Raspunsuri - Pagina 6
atelocin74 spune:
Buna seara fetelor !!!!!!!!!!!!! e drept ca nu am mai scris de mult dar de citit va citesc , tocmai deaceea eu as vrea sa vin cu urari de data asta , mai exact celor care sinteti deja insarcinate ,,,o sarcina usoara si la termen iar celor aspirante va doresc ca Anul 2010 sa fie pt voi anul mult dorit !!!! Celor care deja sinteti cu puiutii in bratee , multa sanataeee si sa ne vedem cit mai curind !!!!!!
, Craciun fericit si un calduros La multi ani !!!! Tuturorrrrr care ma stiti ,,nu va enumar ca siteti cam multe si nu vreau sa evit pe nimeni .
adipapazi spune:
patricia, ma bucur taaaaaaaare mult. sa dea DD sa trecem si noi prin aceste emotii curand.
sa ai grija, 3 in 1 ce esti! ce mai kinder cu surprize are sotul tau de craciunul asta! bravo, felicitari si craciun fericit!
adipapazi spune:
dia_na: se poate recomanda progesteronul in primele luni de sarcina mult si bine. mai toate femeile sustin acum sarcina pana la un punct cu duphaston sau utrogestan (ambele=progesteron) pt sustinerea sarcinii. pe toate caile (vaginel, oral). daca nu iti da PGR dupa ET, iti face HCG(zilele 1, 4, 7) ca sa pacaleasca organismul ca e gravid si sa secrete singur PGR. se pot chiar si combina.
adipapazi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 fetelor si a facut careva cariotip si microdeletii la medlife????????? aseara am luat rezultatul si in afara de niste desene mare explicatie nu era, decat ca sunt 46XY, si in rest ciuciu, voua ce va scris in buletinul de analiza. |
adipapazi spune:
Mirela2: uite ce scrie la carte despre cariotip:ca arata nr si morfologia cromozomilor, ca la femei tre sa fie 46 cromozomi xx, iar la barbati 46 xy.
22 de perechi de autozomi si 2 gonozomi sau cromozomii sexuali.
cica se intalnesc anomalii de cariotip in avorturile spontane, de aceea se recomanda.
cica anomaliile se refera atat la nr, cat si la calitatea gonozomilor: plus gonozomial XXX (superfemela) sau XXY (sindromul Klinefelter), sau minus gonozomial X0 sindromul Turner.
mai vb autorul (petrache vartej) despre testul Barr, care cica e pozitiv la femeia normala.
nu pricep nici eu prea multe, dar daca te ajuta cu ceva, m-as bucura.
Liana30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui atelocin74 Buna seara fetelor !!!!!!!!!!!!! e drept ca nu am mai scris de mult dar de citit va citesc , tocmai deaceea eu as vrea sa vin cu urari de data asta , mai exact celor care sinteti deja insarcinate ,,,o sarcina usoara si la termen iar celor aspirante va doresc ca Anul 2010 sa fie pt voi anul mult dorit !!!! Celor care deja sinteti cu puiutii in bratee , multa sanataeee si sa ne vedem cit mai curind !!!!!! , Craciun fericit si un calduros La multi ani !!!! Tuturorrrrr care ma stiti ,,nu va enumar ca siteti cam multe si nu vreau sa evit pe nimeni . gyongyi Badyguarzii & Florile |
Noi oltenii va pupam si va imbratism cu drag!!
Acum, la vremea colindelor, cand un an nou se pregateste sa coboare din cerurile instelate in alai vesel de sarbatoare, care aduce nasterea Lui Isus Hristos va dorim din adancul inimii ca in Noul An norocul sa va sprijine fiecare pas, iar fericirea, speranta, bucuria implinirii sa va lumineze fiecare zi.
Sarbatori Fericite si La multi ani!
Craciun fericit si voua!!!
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Liana30 spune:
Aripi de ingeri sa va atinga sufletul si sa ia cu ei toate supararile lasand in schimb lumina si speranta!
Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa va insoteasca mereu. Craciun fericit!
va pupam pe toate!!!
Printzesa adormita-un vot daca va place!!
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
dia_na spune:
multumesc mult felicia si adipapazi pt lamuriri, am priceput
Sarbatori fericite tuturor, si fie ca anul 2010 sa ne ajute sa ne implinim visul de a avea un linga noi!
Va pup cu drag
Diana
didiloo spune:
buna dimineata fetelor!
galiciana nr. de tel de la debrecen: 003652537517, 003652537518. Trebe sa suni la clinica si sa ceri o programare la unul din cei doi doctori: Bodnar sau Tandor. probabil programarea va fi abia peste o luna si ceva. cand mergi la prima consultatie iti cere sa duci anumite analize. o sa ti le spuna la telefon. te duci la programare si apoi vedeti voi ce urmeaza. iti dorsc multa bafta.
mami_vreau spune:
patricia, didiloo felicitari pentru inimioare!!!
sophie iti tin pumnii!!!! Doamne ajuta!
ce mai unguroaicele mele dragi in preajma sarbatorilor? sunteti in pregatiri?
io sunt la job! si vin si maine ca mi-am terminat zilele de concediu!
galiciana noi suntem cunostinte vechi (io's lauriana ) imi pare tare rau ca nu ai reusit natural! deci ne facem camarade de fiv??? din pacate eu nu iti pot raspunde la intrebare pentru ca fac la budapesta!
Laura