Fiv in Ungaria 84
Raspunsuri - Pagina 7
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Si eu tot la servici, unde voi fi si maine ca la fel, zile de concediu nu mai am .
Gyongyi
Didiloo, Patricia Doamne-Ajuta sa fie bine, sa duceti sarcina pana la capat si sa va tineti in brate.
De urat intru maine sau poimaine sa va urez....
Va pup
Dumnezeu are grija de noi
tamaryllis spune:
Sarbatori fericite! Sa vi se implineasca visul!
Liana, vazut, placut f.f.f. mult, votat!!!!
Atelocin, ! Salutari lui Doru!
Fetelor, eu m-am hotarat: la anul, toate problemele mele se vor rezolva si voi avea bebele mult dorit!
Va pup pe toate!
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
alinamolnar spune:
SARBATORI FERICITE !!! SI ANUL NOU SA FIE MAI BUN DECAT CEL CARE A TRECUT
SA NE ADUCA CAT MAI MULTI .
Va iesi soarele si pe strada mea
didiloo spune:
mami_vreau, violeta multumesc. sper sa fie bine pana la sfarsit. si voi si restul fetelor sa aveti cat mai curand un bebe in burtica.
mami_vreau (lauriana) m-am gandit eu ca tu esti cea care mi-a trimis mie tabelele pentru analize
multi pupici
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui didiloo buna dimineata fetelor! galiciana nr. de tel de la debrecen: 003652537517, 003652537518. Trebe sa suni la clinica si sa ceri o programare la unul din cei doi doctori: Bodnar sau Tandor. probabil programarea va fi abia peste o luna si ceva. cand mergi la prima consultatie iti cere sa duci anumite analize. o sa ti le spuna la telefon. te duci la programare si apoi vedeti voi ce urmeaza. iti dorsc multa bafta. |
didi , multumesc tare mult de ajutor, am tot sunat azi, dar intra robotul..... nu stiu, are rost sa trimit vreun mail, sau???
oare cand ii voi gasi acolo?
tu cu cine ai facut?
mami vreau
astept inca o minune in viata mea!!!
didiloo spune:
galiciana, poate acum sunt liberi, mai incearca intre sarbatori daca nu cel mai sigur in ianuarie. pentru programare sigur trebe sa suni. eu am facut fiv cu dr. Tandor.
galliciana spune:
didi, ce limba mai vb dct Tandor?
ca eu cu maghiara....
astept inca o minune in viata mea!!!
mirela2 spune:
Sarbatori fericite la toata lumea si urmatorul an sa fie cum isi doreste fiecare.
aveti grija de voi fetelor
patricia ma sperisesi, ma bucur ca esti bine si tu si copii.
dia_na spune:
galliciana, o colega de-a mea a trimis email pt programare la debrecen, dar nu i-a raspuns nimeni in 2 saptamini; dupa care a sunat sapt trecuta si doar la inceput de martie a mai gasit loc la tandor
din cite stiu sunt translatori la debrecen
asa am auzit, si eu merg ca si mami_vreau si alte fete la budapesta, chiar daca e mai departe, recomandarile sunt mult mai bune
Citat: | ||
citat din mesajul lui galliciana
didi , multumesc tare mult de ajutor, am tot sunat azi, dar intra robotul..... nu stiu, are rost sa trimit vreun mail, sau??? oare cand ii voi gasi acolo? tu cu cine ai facut? mami vreau astept inca o minune in viata mea!!! |
didiloo spune:
galiciana, dr. Tandor stie engleza, dar asa cum a spus si di-ana este o doamna acolo care poate traduce.