Fiv in Ungaria 84

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

fetelor, toate cele bune si sa va iasa cozonacii buni. vine el 2010 cu sacu cu bebelusi si pt noi, va pupi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Craciun fericit tuturor aspirantelor si tuturor gravidutelor ,numai bucurii si impliniri sa aveti.
Eu azi am primit cel mai de pret cadou de la Mosu'-am "vazut" o inimioara batand ca de auzit mi-a zis dr ca e prea mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

dragele mele,
va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi.
Moshu' sa va vina pe la fiecare dintre voi,cu sacul lui plin de cadouri...si sa lase in fiecare casa daruri frumoase.
Sanatate tuturor...si sa nu ne pierdem speranta...intr-o zi vor fi si sarbatorile noastre perfecte.
va sarut si va imbratisez cu drag
sa auzim numai de bine.

CRACIUN FERICIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Craciun fericit, fetelor, cu bucurie in suflet si belsug pe masa !
Si cu sperante multe, multe ....

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Buna dimineata de Mos Craciun, ne dati ori nu ne dati!

Craciun cu bucurie si speranta, la anul viitor vom fi fiecare doi in unu sau cu bebe in brate.

sanatate multa si mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

Craciun fericit tuturor, multa sanatate si impliniri!!
Eu dimineata mi am facut 2 teste de sarcina ,un Sure Check si un Barza, si ambele s au pozitivat imediatSa dea Domnul sa fie bine pina la capat!!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

Felicitari sophie76 si tuturor fetelor care si-au implinit visul, sanatate si sa aveti o sarcina usoara! Acum va puteti bucura de sarbatorile astea in liniste si pace.

Sarbatori fericite tuturor fetelor si mult succes in anul ce vine cu .

Va pup

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Craciun fericit, dragelor!
Acum 2 an ii scriam lui Mos Craciun sa-mi aduca un bebe mic. M-a ascultat si mi-a adus 2 bebeline absolut minunate Anul asta i-am scris lui Mos Craciun sa aduca copilasi sanatosi tuturor fetelor dragi care si-i doresc!
Va pupam cu drag si va dorim un an excelent in care sa visul sa vi se implineasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

Craciun fericit tuturor!
rubia, bravo, cred ca e tare frumos ce simti.
sophie multe felicitari.
multi pupici pentru toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Sa ninga peste voi cu binecuvantari, iar bradul sa fie impodobit cu dorinte implinite, fie ca visele sa devina realitate.
Bucuria Nasterii Mantuitorului sa va umple casele de lumina, sufletele de liniste si inimile de iubire.

CRACIUN FERICIT !

Va pup pe toate , cu mare drag Karla (ALRAK)

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput