Fiv in Ungaria 84
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
KiraClara spune:
La multi ani si din partea mea, un An Nou cu sanatate, bucurii si multi bebei!!
Eu sunt un pic descurajata. Sunt in pregatire pentru FIV2 la Budapesta si am fost la eco aici in RO in ziua 15 de anticonceptionale (dupa cum stiti, asta e schema lui Kovacs: cat esti pe AC sa faci o eco sa se vada daca sunt chisturi sau nu). Chisturi nu sunt, dar la eco mi-a zis ca am lichid in cavitatea peritoneala. De unde e lichidul ala si ce e cu el nu mi-a zis. Mi-a zis doar sa fac un examen de secretie si a mai zis ceva de anexita. In aceste conditii, mai incep stimularea sau nu? I-am scris lui PK dar nu mi-a raspuns. Probabil ca e si el in vacanta, ca tot omul pe 31 dec.
Aveti vreun sfat pentru mine?
Multumesc ,
KiraClara
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
balanta_tm spune:
Fetelor, va doresc sanatate si un an mai bun, care sa aduca, in primul rand, bebelusii mult doriti. La multi ani!
felicia_ spune:
KiraClara, ar fi tarziu daca ai mai face o eco dupa Rev, pe 4 ianuarie? ate zile de Ac mai ai? Mai dureaza 2-3 zile pana iti vine, deci cred ca te incadrezi. Ai incredere in medicul ce ti-a facut eco? Eu as mai cere o parere, am auzit destule afirmatii ale unor medici, neconfirmate... poate nu e nimic semnificativ... Nu stiu ce inseamna lichid in cavitatea peritoneala, si mai ales nu stiu daca poate fi vazut la eco.
elenus26, te-am reperat imediat ce ai pomenit de Lori, erai cam singura cunostinta comuna "caliifcata" pt forumul asta.
Te pup si eu si astept vesti bune!
violeta70 spune:
LA MULTI ANI! 2010 SA VA ADUCA SANATATE, BUCURII SI VISUL MULT DORIT
Pupici Dumnezeu are grija de noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pogonici1977/pogonici1977.jpg)
pogonici1977 spune:
LA MULTI ANI 2010
iar la anul pe vremea asta sa ne gasesaca cu burtici sau bebici in brate
urmeza laparoscopie pentru scoaterea trompelor si apoi FIV cu dct kovacs la clinica kalii....care va fi primul si ultimul caci doamne doamne ne va ajuta si vom reusi
goldi spune:
La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, un strop de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc !
Sa fiti iubite si fericite !
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_vreau/mami_vreau.jpg)
mami_vreau spune:
La multi ani dragelor!!! Sa ne ajute Dumnezeu ca in acest nou an sa ne umplem de bebei! Si sa ne aduca noul an sanatate atat noua cat si celor dragi!!! Ca asta-i cea mai importanta!
Laura
adipapazi spune:
dia_na, hai ca ma uit in carte si iti zic ce e cu flare protocol. revine nitel mai tarziu.
felicia, saru'mana. eu nu mai pricep nimic. before fiv, ovulatie la greu in fiecare luna, after fiv, mucus ciudat, teste de ovulatie care nu arata decat o liniuta.nu tu o durere de sani, nimic. poate inca sunt cu hormonii activati.
mami_vreau, ce protocol primisi? ala cu AC, gonal si merional?fara suprefact?
kiraclara, relax. mai fa o eco. la primul meu fiv, lucrurile nu au mers ca la carte, tot nu venea ciclul etc. PK m-a trimis la eco pt chisturi, am fct 4: un dr mi-a zis ca sunt gravida, altul ca am 4 chisturi, alti 2 ca nu am nimic.le-am scanat si i le-am trimis lui PK, care mi-a zis ca n-am decat un chist. pana la urma, a venit ciclul.as zice sa stai relaxata(daca poti), pt ca starea ta psihica este EXTREM de importanta.stie Dzeu ce face.
adipapazi spune:
dia_na:protocol scurt=flare-up: incepe cu analog de gonadotrofina (suprefact, decapeptyl)din z2 a CM, apoi administrare de hMG (Pergonal, Humegon) sau FSH (Gonal-F) din Z3, cu doze in functie de fiecare si de foliculi.
monitorizare prin eco repetate si estradiolul seric pt a urmari dezvoltarea foliculilor si pt a determina timpul optim pt injectia de hCG(ovitrelle).
exista si protocol ultrascurt pt cei cu traspuns slab.se administreaza agonisti GnRH doar 3 zile in faza foliculara timpurie, zilele 2,3,4. acest protocol este ascociat cu nivel scazut de LH si E2 in ziua administrarii de hCG.