Fiv in Ungaria 84
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
adipapazi spune:
isa78, esti cea mai tare cu bebeii aia 3, sa iti ajute DD sa duci sarcina cu bine, sa te bucuri de mandreti!
dia_na, stau f relaxata pt ca ma gandesc ca atunci cand imi vine amh, ma lamuresti tu ce si cum. nu mai are secrete pt tine, e clar.
acuma te intreb io pe tine asa: ce protocol de potential low responder iti da tata PK? pe ce se bazeaza, vorba lui moromete? ca l-am intrebat de n ori daca foliculii aia goi ai mei ma incadreaza la low responder si nu mi-a zis ca m-as incadra acolo.of, am obo, dar te ajung eu din urma cu obsesiile, ca in jur de 15 ianuarie reiau ciuruirea venelor pt analize!vorba aceea, de cand n-am mai fct nicio injectie parca nu ma mai simt bine!
tamarylis, situatia e scapata de sub control in poiana BV, partia in mocirla, stai acasa k nu ai pierdut nimik.
fetelor, hai va urez un 2010 cu burta, sa crape toate 90-60-90-istele de ciuda cand o sa ne vada papusi rusesti!la multi bebelusi!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adipapazi spune:
o ultima intrebare pe anu asta, sper: ati avut ovulatie in prima luna dupa fiv nereusit?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
neata fetelor
sa avem un an nou frumos, plin de reusite, zambete si o bebelusi sanatosi.
LA MULTI ANI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pogonici1977/pogonici1977.jpg)
pogonici1977 spune:
LA MULTI ANI si sa dea domnul ca anul ce vine sa ne gaseasca mai buni, mai blanzi, mai iubitori, mai credinciosi..noi mergem la ora 23 la slujba...iar apoi ne adunam la cineva....si sa ni se implineasca dorintele
iar la anul de mosul sa ne gasesaca cu bb in brate sau burtica
urmeza laparoscopie pentru scoaterea trompelor si apoi FIV cu dct kovacs la clinica kalii....care va fi primul si ultimul caci doamne doamne ne va ajuta si vom reusi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elenus26/elenus26.jpg)
elenus26 spune:
La multi ani!
Un 2010 cu impliniri, cu sanatate si fara lacrimi!
Va pup si sa auzim numai de burtici!
dia_na spune:
balanta_tm, asta e cel mai important ca a gasit medicul/medicii potriviti pt tine; increderea in medic face mult si trebuie cautat pina gasim acest lucru
daca ajungi cu toate valorile controlabile catre limitele okay, atunci cred ca ai si sanse mai mari, probabil ca pe asta se bazeaza; e foarte logic
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm dia_na ![]() ![]() Da, austriecii sunt stricti in privinta valorilor analizelor si daca pot sa regleze ceva in privinta lor, o fac, chiar daca asta inseamna sa amane FIVul cu o luna, doua sau cat e nevoie; desigur, nu ma refer aici la analize de genul FSH unde nu se poate schimba nimic... Despre cat sunt de prietenosi si calzi, nu stiu ce sa zic. Mie mi s-au parut foarte ok (chiar au si zambit de cateva ori ![]() ![]() Sper ca 2010 sa ne aduca bebeii mult doriti si sa ne mutam la Odisee. |
felicia_ spune:
Va uresz si eu din suflet un An Nou mai bun, sa aveti parte de implinirea viselor, sa aveti puterea si intelepciunea de a va bucura de prezenta celor dragi si de tot ce aveti bun in viata.
adipapazi, eu sigur am ovulat dupa fivul nereusit, am simtiti si foliculii, am avut si mucus (in ultimul timp il vad doar in lunile de dupa fiv...) Dar eu sunt mai "pe dos" decat restul lumii...
dia_na spune:
adipapazi, inca nu am idee de ce imi da, probabil dupa data de 8 febr pot sa iti raspund; stiu doar ca de pe tabelul meu de analize, primul comentariu a fost legat de amh ca e scazut si ca e important asta pt alegerea protocolului; a sugerat din start fiv cit mai rapid adaptat pe situatie, dar a mentionat ca diagnosticul final il poate pune doar dupa consultatia completa ; schema de tratament nu mi-a dat pe email, ar fi fost tare
, poate sa facem tot fivul online
din cite stiu mami_vreau a primit deja ceea ce e recomandat ca si protocol de low responder ceva flare protocol ca atunci cind am pus articolul pe tema asta a raspuns imediat ca asta il va face ca asa a primit
citat din mesajul lui adipapazi isa78, esti cea mai tare cu bebeii aia 3, sa iti ajute DD sa duci sarcina cu bine, sa te bucuri de mandreti! dia_na, stau f relaxata pt ca ma gandesc ca atunci cand imi vine amh, ma lamuresti tu ce si cum. nu mai are secrete pt tine, e clar. ![]() acuma te intreb io pe tine asa: ce protocol de potential low responder iti da tata PK? pe ce se bazeaza, vorba lui moromete? ca l-am intrebat de n ori daca foliculii aia goi ai mei ma incadreaza la low responder si nu mi-a zis ca m-as incadra acolo.of, am obo, dar te ajung eu din urma cu obsesiile, ca in jur de 15 ianuarie reiau ciuruirea venelor pt analize!vorba aceea, de cand n-am mai fct nicio injectie parca nu ma mai simt bine! tamarylis, situatia e scapata de sub control in poiana BV, partia in mocirla, stai acasa k nu ai pierdut nimik. fetelor, hai va urez un 2010 cu burta, sa crape toate 90-60-90-istele de ciuda cand o sa ne vada papusi rusesti!la multi bebelusi! ![]() |
dia_na spune:
Dragi fete,
Va doresc la toate LA MULTI ANI, un an nou cit mai frumos, calm, plin de iubire si rabdare si care sa ne transforme in realitate tuturor dorinta de a fi mamici.
Va pup pe toate
Diana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elenus26/elenus26.jpg)
elenus26 spune:
citat din mesajul lui felicia_ Va uresz si eu din suflet un An Nou mai bun, sa aveti parte de implinirea viselor, sa aveti puterea si intelepciunea de a va bucura de prezenta celor dragi si de tot ce aveti bun in viata. adipapazi, eu sigur am ovulat dupa fivul nereusit, am simtiti si foliculii, am avut si mucus (in ultimul timp il vad doar in lunile de dupa fiv...) Dar eu sunt mai "pe dos" decat restul lumii... "De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck) |
Buna Felicia!
Am vorbit ieri cu Lori si am intrebat-o ce mai faci si mi-a spus de ultimul FIV-ul pe care l-ai facut in Ungaria. Atunci mi-a picat fisa
![](icon_smile.gif)
Imi pare tare rau draga Feli, dar eu zic ca pana la urma o sa se intample.
Te pup si un an bun bun sa aveti,
Elena.
![](pupic.gif)