Fiv in Ungaria 84

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

am gasit si scara de conversie pt amh

amh masurat in microg/L sau ng/ml x 7.14 = amh masurat in pmol/L

cut off-urile pt low responderi sunt la 1 microg/L sau ng/ml, dar pe scara de pmol/l este la 5 (se pare ca e mai permisiva)

dar mai variaza cu sursele de informare

pt toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Merg la Dr. Albu de la Medlife.
Am auzit numai lucruri bune despre el si cat l-am cunoscut mi se pare super ok.

Mergi la inceput

nu il cunosc, dar eu nu cunosc medicii din Bucuresti, deci nu sunt un reper bun

oricum conteaza mult de tot sa ai incredere in medicul la care mergi, poate cel mai mult

Citat:
citat din mesajul lui elenus26

Merg la Dr. Albu de la Medlife.
Am auzit numai lucruri bune despre el si cat l-am cunoscut mi se pare super ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Conteaza enorm dia_na! E mare lucru sa te duci cu inima deschisa, relaxata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

dia_na, eu nu sunt sigura ca AMHul meu e chiar bun ; adica austriecii nu sunt prea incantati de valoare. Dar, avand in vedere ca ma bazez doar pe un ovar, nu pot sa emit pretentii prea mari.
Eu iau 25 mcg/zi L-thyroxin (am inteles ca ar contine aceeasi substanta activa ca si Euthyroxul). TSHul meu a scazut de la 2.3 µU/ml la 1.5 dupa 3 saptamani de tratament, deci as zice ca la mine are efect. Oricum, mi s-a spus sa iau in continuare (banuiesc ca vor sa am TSHul 1).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa78 spune:

Buna fetelor

Stiu ca nu am intrat de mult sa scriu, dar sa stiti ca v-am urm,arit pas cu pas. Am fost 2 sapt in spital pt cerclaj si totul este ok. Azi am facut ultimul eco din acest an si totul e ok, bebeii sunt foarte bine dezvoltati, se pare ca sunt 2 baieti si 1 fetita. Am facut si triplu test care a iesit ok.

Eu vreau sa va urez un An Nou plin de impliniri, numai cu vesti bune, cu reusite ca si ale mele. Va pup pe toate si va doresc din toata inima numai bine. Sa-mi calcati pe urme.

Isa 18+ , si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiloo spune:

multi pupici fetelor!
samira ai grija de tine. si un vinut fiert sunt sigura ca merge de minune.
isa ma bucur ca totul este bine. asa sa fie si in continuare
patricia, sper ca esti bine
va doresc la toate un an nou fericit, cu multe impliniri si cu bebei

Mergi la inceput

balanta_tm valorile de cut off la amh sunt cind ai ambele ovare si sunt totale (fara alte interventii anterioare), daca ai ceva oricit de mic lipsa nu se mai aplica (parca amh era ceva substanta secretata de foliculii antrali care mai exista in ovare, deci cine are doar un ovar va avea implicit amh mai mic)

eu cred ca austriecii sunt mai stricti, ziceai si de tsh acelasi lucru; tsh catre 1 e ideal pt fertilitate si sarcina si mie la fel mi-au zis endocrinologii din Cluj; eu o sa refac analiza cred ca in 4 ian cind merg si pt restul de analize pt consult, o sa vedem ce si cum

dupa ce vom avea si noi ul nostru, cred ca o sa ne zimbim la amintirea discutiilor despre amh din prag de an nou

te pup si sper sa fim okay cu amh nostru asa cum este

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

dia_na, eu nu sunt sigura ca AMHul meu e chiar bun ; adica austriecii nu sunt prea incantati de valoare. Dar, avand in vedere ca ma bazez doar pe un ovar, nu pot sa emit pretentii prea mari.
Eu iau 25 mcg/zi L-thyroxin (am inteles ca ar contine aceeasi substanta activa ca si Euthyroxul). TSHul meu a scazut de la 2.3 µU/ml la 1.5 dupa 3 saptamani de tratament, deci as zice ca la mine are efect. Oricum, mi s-a spus sa iau in continuare (banuiesc ca vor sa am TSHul 1).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Sa aveti parte de tot ce aveti si mai vreti,
De tot ce nu aveti si va doriti,
De tot ce va lipseste si nu stiti.
Un an nou fericit !
La Multi Ani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

dia_na, asa este, n-am 'toate' ovarele si uneori imi imaginez ca le am .
Da, austriecii sunt stricti in privinta valorilor analizelor si daca pot sa regleze ceva in privinta lor, o fac, chiar daca asta inseamna sa amane FIVul cu o luna, doua sau cat e nevoie; desigur, nu ma refer aici la analize de genul FSH unde nu se poate schimba nimic...
Despre cat sunt de prietenosi si calzi, nu stiu ce sa zic. Mie mi s-au parut foarte ok (chiar au si zambit de cateva ori ), comunicativi si foooarte obiectivi; am reusit sa stabilesc cu ei acea comunicare medic - pacient, care, din pacate, in Ungaria nu mi-a iesit - o fi fost si vina mea, nu zic ca nu; oricum, de cand sunt pacienta lor, imi raspund la tot ce ii intreb si de fiecare data cauta sa imi dea o solutie la problema mea. Eu personal, sunt foarte multumita de austrieci; mi se par foarte profesionisti si cu foarte multa rabdare. Apai daca si ei m-ar dezamagi, m-as opri direct in UK, ca altundeva nu as sti unde sa mai merg.

Sper ca 2010 sa ne aduca bebeii mult doriti si sa ne mutam la Odisee.

Mergi la inceput