Fiv in Ungaria 84

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

aho aho de anul nou
cand gaina n-are ou
si cocosul n-are gusa
ia mai da un leu matusa
daca nu...........La anul si la multi ani!!!!!!!!

sa avem un an bun fetelor, pupici si floricele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

LA MULTI ANI !
Bunul Dumnezeu sa ne ajute sa avem un an cu sanatate, liniste sufleteasca si cu BB-iii mult asteptati.

va pup pe toate

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

cum ati petrecut prima zi a noului an fetelor?
noi am fost la film

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

Si noi tot la film. Am vrut sa vedem Avatar, dar dupa ce am stat la o coada enorma, cand sa luam bilete, nu mai ramasesera decat 2 locuri si alea separate. Asa ca am zis pas si am vazut Vacanta all inclusive. Simpatic si relaxant.

Felicia, Adipapazi eco am facut-o la Medlife cu dr. Steriu. Este prima data cand ma duc la ea. Stie cineva daca e de incredere? Eu m-am dus cu programare, bineinteles, si am asteptat-o o ora si jumatate pana a venit. Cica a avut nu stiu ce urgenta. Incepuse sotzu sa se enerveze, ca totusi nu e posibil ca la o clinica privata sa fi tratat chiar asa ... si ne-am amuzat ca ne-am invatat prost la Budapesta ca intrai chiar la ora programata Dupa toate astea, m-a costat 2,5 mil ecografia si sincer, bani de alta nu mai am...
Vestea buna e ca mi-a scris PK. A zis sa fac examenul de secretii si chlamidia si daca sunt negative si nu e nimic anormal cu ovarele (dar nu mi-a zis cum se determina daca e ceva anormal cu ovarele ... voi ati ceva pareri? ) inseamna ca e ok.

Stiti unde pot sa fac culturi de col, examen de secretii si chlamidia sa am rezultatele super repede? Trebuie sa fac recoltarea pe 4 ian si rezultatele sa le am pe 7 ian cel tarziu pt ca 8 e prima zi de stimulare si daca iese ceva prost la analize sa nu ma mai intep degeaba.

Si mai am o intrebare. Stiti de unde pot cumpara pregnyl? Oare au la Giulesti? Si daca au, imi dau fara reteta?

La multi ani!
KiraClara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

LA MULTI ANI PRIETENE DRAGI!!!!
SA AVEM UN AN BUN,CU SANATATE,FERICIRE,BUCURII...SI CEL MAI IMPORTANT ...SA NE VEDEM CEL MAI DRAG VIS REALIZAT

L

Mergi la inceput

neata fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_na spune:

multumesc mult, adipapazi pt info
eu nu le inteleg inca cu protocoalele astea, o sa caut si eu mai multe ca sa mi le clarific

oricum, te tin la curent cu ce imi zice PK la consult
sper sa fie okay si sa reusim cu bine toate

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

dia_na:protocol scurt=flare-up: incepe cu analog de gonadotrofina (suprefact, decapeptyl)din z2 a CM, apoi administrare de hMG (Pergonal, Humegon) sau FSH (Gonal-F) din Z3, cu doze in functie de fiecare si de foliculi.
monitorizare prin eco repetate si estradiolul seric pt a urmari dezvoltarea foliculilor si pt a determina timpul optim pt injectia de hCG(ovitrelle).

exista si protocol ultrascurt pt cei cu traspuns slab.se administreaza agonisti GnRH doar 3 zile in faza foliculara timpurie, zilele 2,3,4. acest protocol este ascociat cu nivel scazut de LH si E2 in ziua administrarii de hCG.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia_na

eu nu le inteleg inca cu protocoalele astea, o sa caut si eu mai multe ca sa mi le clarific

dia_na, poate te ajuta blogul asta (ce ni l-a postat mai demult goldi): http://www.ivfauthority.com/search/label/Lupron%20Flare
Daca ai rabdare sa citesti acolo, o sa intalnesti foarte des 'Lupron'. In cazul in care nu stii de el, e un inhibitor din clasa analogilor GNRH (din acceasi clasa cu Diphereline, Decapeptyl, Suprefact, etc).

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui KiraClara
Si mai am o intrebare. Stiti de unde pot cumpara pregnyl? Oare au la Giulesti? Si daca au, imi dau fara reteta?

La multi ani!
KiraClara

Daca doresti pregnyl te pot rezolva, eu am pe stoc si nu-mi mai trebuie.
Iti las PM. nr. de telefon,eu vin in Buc.6 ian la un training si daca doresti da un semn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

LA MULTI ANI FETELOR!!!!!! Sa va dea DD anul acesta cadoul mult dorit Si sa ne mai dea sanatate, speranta si incredere, rabdare si curaj, ca avem tare multa nevoie de ele!
Fetelor care in aceasta perioada ati reusit, va pe toate (nu mai stau sa va scriu numele, ca va stiti voi...) si va urez sarcina usoara si la termen. Tineti-va comorile bine la caldurica!
Samira, cum a fost la munte, ca am vazut la teleu ca ploua
Ancuto, cum mai esti??????
Va pup

Mergi la inceput