***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(112)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Graviduta nu iti pot raspnde la intrigi caci nu ma interesezi,oricum apari deficaredata cand este scandal,deci...........

Rusine pentru cea ce a scris in numele intregului grup dand dovada de lasitate si....nu-mi vine sa cred ca s-a ales din grupul nostru unde abia asteptam sa deschid netul sa vad ce mai scrieti........

Vreau sa va urez CRACIUN FERICIT,cu impliniri si tot ce va doriti!
Deasemeni vreau sa va aduc aminte ca tot ce conteaza este sa ai copilul sanatos si sa nu uitam ca acest lucru este un dar si nu ceva care ni se cuvine.Restul tine doar de educatie si bun simt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicoll

Nu am scris la subiectul asta de aproape 3 ani... am mai citit din cand in cand dar nu am scris ... am crezut la inceput ca am o problema eu ca nu ma incadrez in tablou, dar problema sunteti voi... cele cateva care va credeti buricul pamantului...

RUSINE RUSINE RUSINE pentru comportamentul vostru fata de Kay ...

Va rog sa ma stergeti din lista de pe prima pagina...nu mai vreau sa fac parte din acesta "odisee"

Craciun Fericit!
Sa va dea Dumnezeu mai multa intelepciune...

Nicoll

Nicoll din acelasi motiv nici eu numai scriu aici.De doi ani jumatate.Nu m-am simtit bine nici o clipa aici.Am dat imediat ignore si mi-am mutat "catrafusele" in alta parte.In alta parte unde nu exista ura si invidie...
Aici,unde toate ar fi trebuit sa fiti pentru una si una pentru toate v-ati facut bisericute.

Eh..ce-ati rezolvat cu asta? Acum puteti dormi linistite?Sigur n-o sa va mai perpeliti pe toate partile gandidu-va la cati bani are Kay si de unde? Daca asa e,atunci finally Oana a rezolvat ceva.V-a lamurit si de-acum sa aveti un somn fain.

Nu stiu nene cum pe voi va macina gandul asta cand sunt lucruri cu adevarat importante care au nevoie de atentie....

Oana e importanta in viata multor persoane.Mult mai multe decat va puteti imagina.Oana a adus zambetul pe buze multora dintre noi.Oana pentru noi inseamna.

Al_Ma daca pe tine te face sa crezi ca numai la o anumita varsta poti lua decizii bune atunci te inseli.
Cred ca asta e cea mai penibila barfa a anului pe DC.Bleax.Va multumesc ca nu faceti parte din viata mea.

Sa nu-mi raspunda nimeni la mesaj ca e inutil.

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

Perle de shef!!
*Miracolul nostru*

[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Doxinu, uite de-aia nu o sa mai dorm eu la noapte . Iar de scandaluri, ce sa zic, de regula esti in miezul lor sau le provoci cu barfe si cuvinte gen "idioata, cretina".
Irina/Rhoneea, nu ai inteles mesajul meu, asa ca vezi-ti de treaba. Nu criticam varsta Oanei, nicidecum.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Wawwww.....nu-mi vine a crede ceea ce se intampla aici.....dintr-o data toate s-au schimbat!
Eu scriu rar pe forum tocmai datorita discutiilor create, datorita faptului ca orice cuvant spus este interpretata/rastalmacit si blamat uneori.De multe ori am vrut sa cer o parere poate, sa mai povestesc despre David insa ceva m-a retinut tot de atatea ori.Desi....recunosc ca de citit mai citesc .Mi-e drag sa vad capsuneii cum cresc, ce mai fac si poate uneori sa vad ce le dati/cum faceti cand acestia sunt bolnaviori si nu numai.Cred ca o parere in plus nu strica niciodata.
Sa fiu sincera.....sunt uimita ca s-a ajuns aici(dar prefer sa ma abtin de la alte comentarii).Din cauza unor discutii din trecut care au creat opinii diferite sfarsite chiar cu vorbe rautacioase sa le zic asa....am preferat sa stau mai in umbra desi la inceputul Odiseei tare dragi imi erati si abia asteptam sa aud ce face fiecare, cum sunt capsuneii, sa-i vad...etc.
E pacat insa ca in pragul Craciunului traim aici asemenea lucruri!
Oricum...pe de alta parte ma bucur ca astfel au iesit la iveala anumite lucruri pe care trebuia fiecare din noi de aici sa le stie!

In speranta ca toate se vor rezolva intr-un fel sau altul....va invit sa ne vizionati daca doriti in semnatura.

DaVID tocmai a trecut printr-o viroza, cu febra 39.5 insa acum este ok.N-a avut nici muci, nici tuse....doar febra si atat.Vioi era nevoie mare......
In rest....asteptam pe "Cusun(ca sa zic exact cum zice el)" deoarece "Colae(adik Mos Nicolae)a trecut.Cantam la greu "Mos Craciun cu plete dalbe"(primele 4 versuri).A inceput sa lege mici propozitii si sunt uimita ca in fiecare zi mai zice ceva nou.
De pe 24 intru in Co pana pe 3-4 Ian si abia astept sa stam mai mult impreuna.Desi sta cu mama in fiecare zi, seara cand ajung nu se mai dezlipeste de mine.Este disperat de-a dreptul daca plec si 5 min sa duc gunoiul.Am incercat sa-l facem sa doarma singurel insa nu e pregatit ink.Nu poate adormi daca nu ma freaca pe par, tic de care nu-l pot dezobisnui!
Este extrem de incapatanat, nervos din cale-afara uneori.....de nu stim ce sa ne mai facem.Daca nu este ca el...tragedie mare.Mai nou, dc nu vrea sa faca ceva...zice tare urland "Nu viau"!Imi vine sa-i dau numai peste gura cand il aud.AM incercat sa-l pedepsim, sa-i dam la fundulet.....sa nu-i mai dam bobo sau sa-i luam jucariile preferate...nimik.Asteptam sa-i treaca perioada asta de nervozitate!

Am vazut ceva pozici de capsunei, care mai de care mai istet, mai frumos!Deja unii au facut petrecerea de Mos.....Abia astept la anul sa facem si noi.

Pe parcursul lecturii mele la ceea ce ati mai scris.....am tot vrut sa scriu una alta dar acum nu-mi mai vine in minte mai nimik.

Revin daca e cazul.
Va pup si....aveti grija de voi!Si nu mai luati anumite lucruri in seama!

PS:Scuze ca am scris atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Am uitat de ce intrasem azi aici.. Noi am avut un acvariu cu pesti in sufragerie, unde sta Mara si se joaca. Il luasem de prin aprilie/mai. Cam atunci au inceput si virozele Marei. "Coincidenta" asta ne-a fost semnalata de dr. Cernatescu, cand am fost la control in octombrie. Am dat acvariul si, coincidenta sau nu, Mara nu a mai avut probleme, slava Domnului! Va spun asta gandindu-ma ca ati putea avea vreo situatie similara.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Alyna, si nr 2 a mea are perioade de nervozitate, asa cum povestesti tu, in care nu-i convine nimic, plange sau urla si pana nu-si face numarul nu am ce sa-i fac. Chiar vreau sa intreb un doctor, ca nr 1 nu facea asa. Am observat ca se intampla atunci cand se trezeste brusc din somn, sau cand e foarte obosita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vad ca s-a animat subiectul, n-am citit din urma, dar am vreo 6 pagini de recuperat.
Am venit acum de la Real din Vitan. Intr-adevar este un Mos Craciun care trebuia sa stea pe un scaun intre o cafenea si Fornetti, imi venea sa vomit de cat fum de tigara era acolo, dar mosul nu era. Dupa vreo 10 minute in care pupezele de la informatii nu stiau nimic despre el, am intrat in magazin si ne-a gasit mosul pe noi. Era un nene slb si foarte tanar, cu sprancene negre, impreuna cu o blonda imbracata in verde, ca spiridus. Saby era maraita fiindca intrase cu capul in carutul de marfa al cuiva in timp ce mergea cu ochii inchisi , asa ca s-a emotionat si s-a ascuns la tati in brate, cand a vrut spiridusul sa o ia in brate, a inceput sa urle, deci esec total. Am o poza cu ea urland . A primit niste bomboane de pom pe care le-a balotat rapid.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Mi s-a atras atentia asupra acestui topic –pe care din bun simt il abandonasem- si am citit cele scrise de voi. Este pacat ca in pragul unei Sarbatori precum Craciunul nu mai avem pic de toleranta sau (de ce nu?) de intelegere a unei glume. Nu stiu de ce gluma cu un castig la loto ar fi putut sa degenereze intr-un asemenea conflict? Si de ce tocmai, tu KAY esti cea care te superi? De-atatea ori ai jignit sau apostrofat marea majoritate a mamicilor. Mi-aduc aminte de David al Alynei24 care aparea in poza calarind un porc. Ti s-a parut oripilant. Tot cam de-atunci am constatat lipsa Alynei24 de pe forum. Apoi, mi-aduc aminte cum anumite progrese/ evolutii la inaltime ale unor Capsunei nu faceau decat sa “umbreasca” existenta ta. Parca de pe-atunci au incetat sa mai scrie si alte mamici… Mi-aduc aminte cum fete precum Paflo, Pepsi, ELTEKA, Didialex au intrat in discutii contradictorii cu tine si, probabil de cele mai multe ori, din bun simt au renuntat. Nu au mai scris o vreme sau chiar s-au retras definitive unele… Asadar, in tot acest context, tu te superi de la o astfel de gluma? Eu una nu m-as fi suparat!

Vad ca rescriu fete precum: Nicoll sau Rhoneea, care nu au mai scris de mult timp, care s-au retras precum multe altele amintite de mine mai sus si nu numai. Povestea Rhoneei nu o cunosc asa ca nu pot comenta nimic in legatura cu asta. Dar, ma intreb la ce se referea Nicoll? De ce spune ca nu a mai scris din cauza “noastra”? Eu imi aduc aminte de ultimele ei discutii pe forumul nostru. Ma acuza pe mine intr-un mod violent ca tin copilul pe burta. Ba chiar se “lega” si aducea jigniri si mamei mele, pe care o cataloga drept un pediatru prost (nu mai retin exact cuvintele, cert este ca asta era idéea… si fetele care “activau” la vremea aceea pe forum stiu ce spun). Probabil nu a mai scris din cauza fetelor care mi-au luat apararea. Fete, care cu delicatete si diplomatie i-au explicat ca NU se fac astfel de acuzatii, chiar daca parereile difera. Sau poate nicoll, a considerat rautate din partea noastra propunerea de a deschide primul capitol la scutece –avand in vedere ca puiul ei era primul Capsunel. Sper ca NU din aceleasi motive nu mai scrie Rhoneea pe acest topic, pt ca atunci ma intreb cu ce drept vin ele acum sa acuze un topic intreg si un grup de mamici??? Cu ce "drept" vin ele sa ia partea uneia sau alteia?

Nu scriu acest mesaj pt a lua partea nimanui. Ba chiar, recunosc ca mi-e oarecum jena ca intervin! Mai sunt 3 zile si vine Craciunul si eu stau sa scriu mesaje de acest gen pe un topic, ce nu de mult timp imi aducea zambetul pe buze. Un topic pe care abia asteptam sa-l deschid si in care scriam mereu cu nerabdare… dar care intre timp, pt mine, a devenit un subiect

Nu tin partea nimanui acum pt. ca vine Craciunul si prefer sa iert! Prefer sa iert anumite iesiri, anumite impulsivitati… Vine Craciunul si sper sa avem parte de o atmosfera cat mai calda si mai primitoare.

In alta ordine de idei, NU sunt deloc de acord cu acuzele unor fete in ceea ce o priveste pe ELLA. Daca a scris un mesaj adresat Oanei, daca i-a “cerut” oarecum explicatii este treaba lor, nu a unui forum intreg (asa cum nu a fost nici cand Oana cerea explicatii altor mamici pt. comportamentele lor vis-à-vis de educatie, hranire, medicatie sau cine stie ce subiecte la care Kay exceleaza). Sunt fete care cunosc una din parti, dar nu o stiu pe cealalta. Ella –asa cum o stiu eu- a fost si este o tipa care-ti spune verde in fat ace simte. Prefera sa vorbeasca pe “sleau”, decat sa vorbeasca pe la spate. Sincera sa fiu, credeam ca Oana o va intelege foarte bine pe Ella, pt ca la fel de directa mi s-a parut si ea in abordarile ei. Dar, cine sunt eu sa le inteleg pe toate?

Pe final de mesaj, ca sa nu raman cu un gust amar al acestei izbucniri din partea mea, imi cer scuze daca am lezat pe careva.
Scuze Nicoll, ca am redeschis un subiect “ingropat” acum mai bine de 2 ani. Scuze Rhoneea, daca tu chiar ai avut altfel de motive decat nicoll in a nu mai scrie. Scuze Kay, daca vei interpreta si mesajul meu gresit. Scuze Ella ca NU am putut sa sar si mai vehement in apararea ta, dar stiu eu ca tu ESTI PREA PUTERNICA si e suficient si atat!

PS: Si scuze si pt. eventualele greseli de ortografie/ gramatica. Sunt din graba/ emotii…
Si nu in ultimul rand:
SPOR la ultimele pregatiri si cumparaturi de Craciun.

PS2: Lauradi, Addinel multumesc de urari!
Mihamora, tu arati superb, iar baietii tai sunt si mai si! Sa va traiasca!!!

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 17+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Mesaj de la moderator:
laturile aruncate in fata, injuraturile de mama si scuipatul in obraz nu au ce cauta pe acest forum. Locul lor este in mahala.
Oricum, citind mesajele din ultimele pagini, respectiv linkul dat de acel user care a scris unul dintre cele mai dezgustatoare mesaje pe care le-am citit vreodata aici, situatia e cat se poate de limpede.
In consecinta, va rog sa incetati scandalul.
Daca nu o veti face, userii respectivi vor fi imediat pusi sub moderare (asta pentru ca bulina rosie numai e demult o rusine).
Iar mesajele lor sterse.
In al doilea rand, cu aceasta ocazie am descoperit ca unul dintre userii care scriu la acest topic are inca 2 nickuri active cu care scrie. Va fi imediat pus sub moderare pana la clarificarea situatiei cu administratorii acestui forum/moderatorii prin PM sau mail.
Si nu in ultimul rand, acest topic ramane sub moderare si continuarea discutiilor despre kay si mizeriile care s-au scris despre ea, va duce automat la stergerea mesajelor respective.

Si nu in ultimul rand, si de data asta e mesajul userului Sheannamp:
Sa va fie rusine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Of, fetelor imi pare tare rau unde s-a ajuns! Imi pare rau de atmosfera creata, ca nu mai scriu multe fete, dar si de Oana. Altceva nu mai pot scrie.

Cred ca o vreme voi lua o pauza, ori voi incerca sa cunosc fetele de pe topicul de Cluj ca-s mai aproape de mine.

Vas, daca treci prin Cluj sa ma suni oricand ca as vrea sa ne cunoastem.

SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput