***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(112)***
Raspunsuri - Pagina 7
Ioana13 spune:
No, asta chiar lovitura de teatru!
Cred ca s-a ajuns cam departe! Offf
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
Al_Ma spune:
Oana, nu sunt de acord cu subiectul acela (care, oricum, a fost inchis), pentru ca nu ma reprezinta, desi a fost scris cumva in numele grupului. Am parerile mele si incerc sa le tin pentru mine.
Si, ca sa pun punctul pe i, ca deja ma scoateti din sarite cu bravura de mame care se sacrifica si stau acasa cu copilul pana face nu stiu cati ani, eu am bona, da, dar asta nu inseamna ca-mi creste bona copilul si ca ia decizii pentru mine, iar pe mine ma doare in dos. Si eu citesc mult si ma informez, dar, daca am o parere contrara, incerc sa o prezint cu diplomatie (pe cat se poate, mai sunt si exceptii). Nu am nimic personal cu tine, dar tu ai cam intrecut limita de multe ori; cu toate acestea, am pus-o initial pe seama experientelor pe care le-ai avut la o varsta destul de frageda (esti destul de tanara si ai trecut deja prin multe). Numai ca fiecare lucru are limita lui, iar experientele pe care le-ai avut ar fi trebuit sa te maturizeze.
Alina si Mara (27 iunie 2007)
nicoll spune:
Nu am scris la subiectul asta de aproape 3 ani... am mai citit din cand in cand dar nu am scris ... am crezut la inceput ca am o problema eu ca nu ma incadrez in tablou, dar problema sunteti voi... cele cateva care va credeti buricul pamantului...
RUSINE RUSINE RUSINE pentru comportamentul vostru fata de Kay ...
Va rog sa ma stergeti din lista de pe prima pagina...nu mai vreau sa fac parte din acesta "odisee"
Craciun Fericit!
Sa va dea Dumnezeu mai multa intelepciune...
Nicoll
Carmen_So spune:
Nicoll, fara suparare, probabil ca tot de 3 ani nici n-ai mai citit subiectul, caci altfel ai fi inteles despre ce era vorba.
addinel spune:
nici nu imi vine sa cred pana unde s-a ajuns. pacat, ar fi trebuit sa ne uneasca aici altceva. avem toate copii si ma gandesc cu amaraciune cum vor creste unii avand asa modele in fata lor. scriam foarte rar aici, tocmai pentru ca ma enervau divergentele aparute, pentru ca anumite persoane si anumite pareri extrem de vehemente nu mi se potrivesc. am sa imi permit totusi sa imi spun si eu parerea.
1. nu mi se pare normal ca cineva sa se foloseasca de user-ul grupului atata vreme cat nu a cerut parerea membrilor. daca exprima o parere personala trebuia sa isi si asume responsabilitatea pentru ce spune, nu sa se ascunda miseleste in spatele unui username care nici macar nu ii apartine.
2. daca ceea ce se spune in acel mesaj este adevarat, mi se pare normal ca lumea sa afle. dar sa se prezinte dovezi clare si de necontestat. si, ma repet, asumate. asadar, daca exista dovezi- eu le astept.
3. oana intr-adevar a sarit calul de multe ori. eu chiar o suspectez ca minte pe ici pe colo, cautand atentie. dar de aici pana la a-i pune in carca niste lucruri extrem de grave si de urate, fara a le dovedi in vreun fel... e cale lunga. eu am pus mereu comportamentul ei pe seama varstei.
eu, in naivitatea mea, nu pot sa cred ca oana a facut asa ceva. ar intrece limita mea de intelegere. si da, recunosc, acum chiar sunt curioasa sa aflu adevarul. la fel cum sunt curioasa sa stiu si daca e adevarat ce zice oana referitor la conflictul ei cu ella.
pupici
kay spune:
Carmen, despre ce e vorba? despre faptul ca ella are o problema de unde am eu banii si eu am raspuns.
eu nu ma laud cu ce fac si unde dau si unde ajut. poate ar tb sa incep. sa zic ce-am donat, ca am renuntat la bazar cand s-au strans banii si l-am oferit altcuiva care avea nevoie, ca am donat haine si jucarii nu numai acum- la spital, ca am cumparat branule si seringi pt spital, ca am ajutat multi copii sau parinti sa ajunga in starainatate la operatii, etc.chiar trebuia sa ma laud aici cu asta?
va rog mult, lasati-ma in pace. eu o nu o sa mai scriu aici si voi o sa aveti linistea mult dorita. si cu asta gata.
astept in continuare persoana care a deschis subiectul sub venus2007 sa ii arat data finalizarii succesiunii. acum nu o sa-mi pun si documentele pe net. daca are curaj sa scrie cine e, normal.
kay spune:
adina, cu ce ma suspectezi ca mint? zi-mi ca sa te lamuresc.
si nu exista dovezi incriminatoare, pt ca eu am intrat in posesia succesiunii in primavara anului 2009.
daca vrei iti trimit PM cu data incheierii succesiunii.
kay spune:
eu nu mai citesc aici. viata mea privata nu e strachina porcilor. cine vrea sa stie ceva, am mail la profil privat,ma intreaba si gata. sa-mi arate mie cineva cate case am in centru:( va zic eu,nici una !
parca sunt comentarii la ziarul libertatea :(
Sabina spune:
cu speranta ca moderatorii nu vor da avertisment unei persoane bolnave de anemie hemolitica autoimuna, intervin.
Venus2007 (cine e , cine sunt ele, nu stiu si nu ma intereseaza) a facut un gest de o rautate infioratoare, oribila si de neconceput.
Kay nu a avut bani pana in acest an. Sa va fie rusine!
In loc sa va bucurati pentru ea ca acuma poate sa-si intretina si sa-si trateze fetita, pentru care lupta nu s-a terminat!!! voi o invidiati si o banuiti de toate nenorocirile.
Multumiti lui Dumnezeu ca nu aveti nevoie de bani pentru sanatatea voastra si a copiiilor vostri!
Eu nu am citit subiectul viostrui niciodata, dar nimic nu justifica acetse atacuri.
Si cum o cunosc pe Kay si stiu cum isi creste copilul, ma gandesc eu ca au fost tot felu de divergente, poate unele dintre voi sunteti de parere ca e ok sa tipi la copil si din astea si Kay v-o fi combatut pe buna dreptate...etc etc, cam asta am dedus eu pe moment, dar repet, nu asta conteaza.
Ci ca gestul aceste este sub orice inchipuire, lipsa de umanitate si de suflet.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo