***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(112)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Pai uite Alina, ai raspunsul la intrebarile pe care ti le puneai.

Iar didi nu a facut nici o gluma intre prietene, eu nu sunt prietena cu ea. Impreuna cu ella are o problema cu mine, pt ca i-am zis eu ceva ellei pe PM. Si nu era ton prietenos, ci instigator. Nu sunt nici singura si cert nici prima care zice ca am facut cumparaturi. Ella, imi amintesc ca am retinut expresia, a zis ca a dat cu cardul de pamant candva si n-a intrebat-o nimeni daca a castigat la loto. Daca esti rau, instigator sau pur si simplu vrei sa scoti omul din tatani, nu primesti flori in schimb.

Iar la nici o "iesire" de-a mea nu am inceput eu. Eu nu starnesc discutii. Ce am de comentat comentez in privat. Tine de un anumit bun simt treaba asta...

Si n-a avut nimeni nici o legatura cu tine, carla azis de curand ca nu stie daca ii intra masina in parcarea subterana ...

Editat ca era aproape ilizibil mesajil , si ca sa iti spun ca am citi iar ce ai zis , si n-avea nici o legatura cu tine masina, mea culpa .

Si tot la editat : ce am zis eu urat de am deranjat??? Am folosit eu cuvinte urate? Care si unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Carla, chiar voiam sa te intreb daca ti-ai cumparat autobuz, de nu intra in parcarea subterana... dar ca urmare a ultimeleor "evenimente" nu te mai intreb

Vas, tare frumos e la voi! Are farmecul lui un oras mic/sat! Lui Patrick ii place atit de mult la bunici si pentru ca toata lumea il intreaba, ii vorbeste, ii da... pe aici prin Cluj nu chiar.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Alina, de ce n-o intrebi pe carla daca a castigat la loto de si-a cumparat o masina atay de mare incat ii e teama ca nu intra in parcarea subterana? Asa, intre prietene...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Atmosfera e tensionata fiindca ne batem noi cuie in talpa, singure. Parerea mea e ca i-am dat prea multa atentie Oanei, cand ar fi trebuit ignorata. De mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Deci trebuie o cearta sa se arate taberele si sa se anime subiectul nostru.
Vorba Livianei vine CRACIUNUL si nu ar trebui sa fim asa de rele.
Recunosc ca si io am avut divergentele mele,insa erau strict legate de copiii/copilul meu.S-a ajuns la o deviere totala deja.

ELTEKA nu a plecat ca a deranjat-o numai ce a scris OANA ci pentru ca isi daduse seama inaintea noastra ce vampiri am devenit si ca subiectul nostru "Capsunele-n scutecele" nu mai exista demult,deci......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Fetelor, care ati vazut pe undeva sanie cu spatar? Am vazut la cineva pe strada, era de plastic, cu spatar imbracat in polar.

Liv, foarte frumos ati decorat casa, si cel mai mult mi-au placut decoratiunile facut in colaborare cu baietii, ati lucrat ceva.

Mica, e minunata Maya...Pisica, daca mai cauti, am vazut eu in Carrefour, erau mai multe, am vazut si una care nu stiu ce face, toarce, ca era mai scumpa.

Didi, astept mereu postarile tale, sa ne mai tii la curent cu aventurile cu educatoarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Oana, nu eu am ceva cu masina Carlei, ci Ioana. Ia uita-te in urma. Apropo, Carla, ce masina ai ? Ca sa stea Ioana linistita.
Carmen, si eu caut sanie cu spatar, am intrebat la Carrefour Orhideea si la Cora Lujerului, dar nu mai au. Daca gaesti pe undeva, da-mi si mie de stire, te rog. Am mai vazut pe net, la divesre magazine pt copii, dar eu vreau din aceea din lemn. Eventual Davos.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Carmen, Craciun fericit !

Io am vrut sa opreac discutiile ieri, dar ella a continuat.

Si ca sa inchei postarile la acest subiect, am sa lamuresc niste lucruri.

Eu imi cresc copilul singura. Nu bone/bunici/crese/soacre. Eu ma informez foarte mult in legatura cu dezvoltarea copilului si in consecinta stiu foarte multe. Nu sunt de acord cu unele lucruri, si am zis-o. Sunt impulsiva si reactionez ca atare. Eu nu tin suparari, uit imediat. Ma descarc si gata ! Nu am nici ranchiuni si nici nu tes razbunari. Si da, sunt sensibila.... Na, ce sa-i faci? Eu nu atac pe nimeni pt cq mi se pune mie pata. Sunt eu mica si proasta si joc cum imi canta. Didi exact asta a vrut sa faca, sa demonstreze ce atitudine de mahala am. Si am reactionat ca intotdeauna. Macar nu ma prefac...

Rautatile absolut aberante cu de unde am eu bani... Sunt mahalagisme si tzatzisme la care nu am vrut sa raspund, pt ca imi expun viata privata si nu vroiam. Dar data fiin majoritatea covarsitoare a scepticilor cu privire la banii mei, am raspuns. Iar in continuare sunt dispusa sa raspund la orice intrebari, acum daca tot imi pun "mahalageste" viata pe tapet. Ce mai conteaza? Tata a murit si mi-au ramas de la ele niste bani si niste bunuri. Am vandut ceva acum 2 luni si mi-au intrat banii acum. Si gata ! V-ati lamurit toate. Si nu sunt bogata, dar imi permit sa fac unele lucruri pe care inainte nu le faceam. Adica sa iau de la reduceri 50% haine pt cadouri si sa conduc o masina cumparata second hand... Nu am venit sa ma laud ce masina smechera am eu si va sigur ca nu e asa de smechera pe cat zice ella... Nu e nici un Q7 ca sa se scandalizeze cineva...

Oricum, ceea ce conteaza este ca acuzatiile ellei sunt de cea mai josnicq atitudine posibila, eu am raspus de unde am bani si de ce, cine mai are intrebari poate sa ma intrebe, dar pe PM va rog si imprastiati informatia mai departe. Si noi avem rate, dar nu vad asta ca ceva sa spun pe forum...

Iar ella, faptul ca ai scris pe forum informatii pe care eu ti le-am dezvaluit in privat, sau Ai scris ce ai vazut tu la mine, arata foarte multe despre tine. Puteam si eu sa zic pe forum ce ai spus tu despre copilul tau, dar nu am facut-o.

Cu asta am incheiat, va rog sa uitati ca am scris vreodata la acest topic. Nu simt nevoia sa fiu iubita, dar nici sa fiu calcata in picioare nu permit.

O sg chestie : aveti grija ce spuneti sau cu. Ine va vedeti, ca nu stiti cand se supara si vi se intoarce totul impotriva sau este "varsat" pe forum unde voi nu aveati intentie sa expuneti.

Craciun fericit ai multa sanatate va doresc !

Mergi la inceput

ABSOLUT ORIBIL :(

sunt numai minciuni si aberatii... nu am nici o casa in centru :( iar la data la care s-au facut donatiile pentru Sonia nu aveam nici macar 1 leu :( in posesia mostenirii am intrat in primavara. absolut oribil ce scrieti :(

Mergi la inceput

cine a scris in numele Venus2007? cine a facut atat de miseleste asa ceva? sunt tare mahnita :(... e oribil, e chiar oribil...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146453

asta e linsajul public facut de cine oare?

daca TATAL MEU a muncit o viata intreaga pentru ceea ce am mostenit in PRIMAVARA !!! nu cred ca va priveste pe voi ce am mostenti eu.

cu asta am incetat sa mai scriu orice.

oricine e in spatele acestei marsavii il rog din suflet sa imi scrie PM, si ii voi da prima pagina a certificatului de mostenitorcare atesta data la care am intrat in posesia mostenirii.

o zi buna !

Mergi la inceput