***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(112)***
Raspunsuri - Pagina 5
addinel spune:
mai, iar ne tensionam pe aici? vine Craciunuuul!
uite, eu sunt fericita, fericita. ieri a fost serbarea. totul a fost PERFECT. mariuca s-a comportat exemplar: a stat cumintica pe scena, a spus poezia frumos (desi putin cam incet), a dansat demential, s-a conversat cu mosul si, la cerere, i-a dat si un pupic. de frumusica nu mai zic, clar a fost cea mai draguta dintre toti copiii :P. si iar m-am intrebat ce am facut de am un copil atat de minunat. si ii multumesc lui Dumnezeu si il rog sa ne tina sanatosi sa ne bucuram in continuare de ea. si sa-i trimita un fratior sau o surioara, ca merita.
aaa... sa stiti ca mariuca e indragostita lulea. am auzit-o eu ca tot vorbeste de un "rares de la grupa mijlocie", mi-au zis si educatoarele ca e iubire mare... dar parca tot nu-mi venea sa cred. ei bine, ieri cand am ajuns, primul lucru pe care l-a intrebat fata mea a fost "unde e rares?" iar rares a venit si a pupat-o. odata ajunsa pe scena s-au luat de mana si au inceput sa danseze. adevarul e ca e dragut tare rares, o inteleg ca nu-i rezista :P.
maine descarc pozele de la serbare si revin cu link.
ioana- demential patrick! am ascultat de vreo 3 ori colinda.
mica- ce curtata e maia. m-am amuzat copios cand am vazut filmuletul.
elteka, nu ne faci un cadou de craciun si ne scrii un mesaj? macar sa stim si noi cu ce va veni iepurasul. mie mi-e tare dor de tine.
didi .
andrada felicitari pentru baietel.
pupici la capsunici si mamici.
Ioana13 spune:
Buna dimineata!!
Mihamora, nu cred ca intra frig pe la fermoar. Cind i-am dat-o prima data abia l-am bagat in casa... si el e un friguros. Avea miinile si picioarele calde. AM mai avut una rosie anul trecut ii era cam scurta... asta e pt 4 ani, dar e f buna, e mai lunga peste sale Din pacate cu asta s-au terminat resursele de la redoute... adica mai am un trening puma, bun peste citeva luni.
Patrick de la cresa stie colindele (vreo 4 pina acum - bine, cite 1/2 versuri/colinda), poezii nu prea, lui ii place sa cinte. Pe mine nu ma lasa sa cint, asa ca nu prea as putea sa il invat.
LAURA, curtea aia e a voastra? E super! Are Ducu unde copilari! De citeva zile PAtrick dimineata zice ca merge la Bistra(la bunicii materni, unde are o curte mare). Nu stie el ce i se pregateste... va sta acolo citeva zile cu noi apoi singur
Mica. nu ma mir ca se bat baietii pe MAya.. si frumoasa si dansatoare! Ii tot spun lui Patrick ca il voi invata sa danseze, sa le dea gata pe fete la chefurile din studentie.
Adinel, asteptam poze! Multumesc de aprecieri... tare minda sint de ce cintaret am
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
kay spune:
ella, iubita mea, daca aveai vreo problema si tu cu situatia mea financiara, de ce nu mi-ai zis cand ne-am vazut? tin o copie dupa acte chiar in portbagaj pt ca nu ajung sa o depun ..
cine nu intelege ce se intampla, am sa explic. eu i-am trimis Ellei un PM (deci mesaj privat) in care i-am spus ca m-a deranjat felul in care a vb DESPRE copilul ei, ca eu ca mama nu accept sa vb altcineva asa despre copilul ei, ca m-a deranjat. iar "gasca" in floare tine sa ma taxeze public acum pt PM alea 2 catre ella. nu-i nimic, dati ca nu doare stiti vorba aia? sticks and stones can break my bones, but words can`t .
deci, draga ella, sa iti explic sursa fabuloasei mele averi. esti pregatita?
asa, deci daca ne amintim cu totii tatal meu a murit. in urma decesului tatalui meu am intrat in posesia unei mosteniri. daca vrei sa vezi certificatul de mostenitor, te rog spune-mi si iti arat indata tot ! ca si pt didi ofer mail, fax, posta rapida, plic la posta, etc. daca iti amintesti bine eu nu am ascuns niciodata ca tatal meu avea mai multi bani, ba chiar aminteste-ti ca ma plangeam aici ca nu vrea sa ma ajute, cu toti banii pe care ii are. pana la urma m-a ajutat, a platit prima operatie a Soniei.
niciuna dintre voi nu ar avea acum in 1 luna 130.000 usd sa plateasca o oepratie vitala a copilului ei... nu poti sa vinzi nimic in 1 luna ca sa faci banii astia, iar eu anul trecut nu aveam nimic, dar nimic. absolut nimic ! ca vindeam, crede-ma !
oricum foarte urat, foarte murdar si foarte josnic de ce m-ai acuzat. nu ai nici un drept sa am acuzi de ceva, dar absolut nici un drept. daca ai donat pt Sonia si iti multumesc, ti-am multumit in atunci la moment, asta nu intelegi tu, ca nu m-ai cumparat, ci ai facut un act de caritate, un lucru din propria vointa pt a ajuta un copil. nu conteaza al cui era. ai ajutat un copil sa traiasca. daca ai indoieli in continuare, iti dau banii inapoi .
daca ai nevoie de certificatul de mostenitor, de certificatul de calitate de mostenitor, de masa succesorala totala, de masa succesorala ce mi-a revenit, de impozitele pe care le platesc la stat, iti stau la dispozitie, repet.
daca vrei sa stii ce bunuri detin, mobile sau imobile, iarasi te invit la o discutie. nu mai am nr tau de tel ca nu ti-as fi raspuns public, ti-asi fi trimis pe telefon pt ca nu e ok ceea ce faci tu cu mine public.
oricum, sper ca v-ati lamurit toate de sursa "ruperii GAP-ului" de 150 ron si a masinii mele second-hand.
daca mai are cineva vreo indoiala, va rog intrebati-ma, raspund fara nici o problema.
o zi frumoasa va doresc !
kay spune:
ella, unde am scris eu ca am ceva de inchiriat??? ca nu-mi amintesc sa fi scris pe forum ca am ceva de inchiriat.
vas spune:
daaaa, am citit, am concluzionat si gata.
Eu vreau sa va povestesc ce Craciun superb traiesc. Cred ca de cand eram copil nu am simtit sarbatorile ca acum.
Sambata am fost la sanie, am facut poze,( o sa le #351;i pun), eram Eliza mea rosie in obrajori si nasucul parca ii era de clovn. Si cu ochii ei albastri.....o minune nu alta.
Dupa ne-am dus acasa am papat, si ne-am pus la somnic pe fundal de colinde. Dupa ce ne-am trezit am impodobit bradutul din fata blocului cu vecinii....foarte frumos...Eliza era toata o fericire. Era o atmosfera de veselie...unul din vecini striga de la geam "vine Craciunul""" .
Pe seara am plecat printr-un viscol chiar ca in copilarie la un concert de colinde la o biserica catolica....ceva de vis....ca in filme. Eliza a avut rabdare cam o ora dar a fost suficient. Cand am iesit din biserica era afara o ninsoare , intuneric, numai beculetele de la geamuri , viscol,.....dar atat de FRUMOS!!!!!!!!!!Si era un ger!!!!!!
Am ajuns acasa atat de incantata si fericita....parca sunt primele sarbatori din viata mea.
Va pup si va doresc numai bine!!!!!!!
AM vazut filmulete cu puiuti cantand, dansand.....gata avem copii mari!!!
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
Qamar spune:
Ella, nu pot sa cred ce-am citit
ce mesaj urit si ranchiunos:(
Cata rautate:(
bey, Mai bine nu ajutati omul decat sa veniti
cu faze de genul asta pe urma, ca daca ajuti pe cineva
din tot sufletul, nu stai pe urma sa-i faci contabilitatea
cat de nine o cunosti tu pe Kay de-ti permiti sa ii vorbesti Asa?
Erai acolo cu ea cand isi resuscita copila de cateva zile ??
Ai macar habar cati oameni-- de pe forum si nu numai- a ajutat
Asa cum a putut?
Ai idee cum e sa calatoresti singura pana in SUA
cu un copil caruia nu sti cat ii Mai rezista inima?
Mi-e sila de astfel de mesaje si de o asemenea atitudine...
Fata asta mi-a fost aproape din toate punctele de vedere Mai mult decat
multe din rudele mele--- si tu ii contabilizezi cumparaturile?
Nu te obosi sa-mi raspunzi, dar gandeste-te de doua ori inainte sa mai
scrii un mesaj de genul asta, ca nu stii prin ce trece ea si cat de greu ii este,
chiar daca isi permite sa ii cumpere ceva Soniei de la sales!
Scuzati greselile dar scriu de pe telefon si... Shame on you:(
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*
doxinu spune:
Nu-mi vine sa cred despre ce se scrie aici.Se presupune ca este un topic unde mamele ce au copii de aceiasi varsta isi impartases din experientele lor,se lauda cu puii lor..............
ella urat.............foarte urat zau asa.Adica o cearta intre fete este "normala" dar asemenea acuze...O mama nu ar trebui sa spuna acele vorbe altei mame si cu siguranta nu uneia care sta langa copilul sau de 2 ani jumatate non-stop,care nu are viata sociala,clipe pentru ea cum ne dorim si avem toate...vacante sau sfarsit de saptamana cu sotul,lucruri normale pe care nu si le permite sa le faca fiind singura "asistenta/doctora" pe care o are SONIUTA
Nu stiu daca masina sau averea este relevanta acum..........io nu am auzit-o sa se laude cu ea cum am vazut ca scriu unele fete despre masinile lor mari ce nu incap in parcarile subterane.........
Sunt deacord cu voi ca Oana este foarte impulsiva si reactioneaza mai agresiv,dar asta stim toate deja........
kay spune:
ioana, asta faza,ca eu nu m-am laudat pe forum cu masina,dar ella mi-a vazut masina si s-a simtit libera sa scrie pe forum informatii pe care eu nu le dau... ceea ce eu nu fac cu ceea ce mi-a spus ea, eu am scris privat..
Noe,.
diana spune:
Fetelor, ce se intampla? De o perioada de timp, atmosfera pe topicul nostru este tensionata. De fapt eu activez mai mult pe alte topicuri fiindca aici ...nu stiu ce sa povestesc, ca sa nu supar pe nimeni.
Noi suntem bine. Suntem la munte. Lui Toni i-am facut vaccinul anti hapatita A si a fost super bine. Nu a plans deloc...cred ca nu a simtit. A fost fara reactii adverse.
Alin ski/aza, Toni se tavaleste prin zapada.
Vroiam sa va scriu mai multe, vroiam sa va spun cum vad eu situatia creata(Kay, Ella, Didi ) dar parca nu mai pot fiindca nu vreau sa se interpreteze.
Va pup si SARBATORI FERICITE! (ne vedem la anul ca eu nu mai am acces la net)
Al_Ma spune:
Maaaama, ce-i aici, fratilor? Usa cortului? Am intrat si eu sa vad ce mai aceti, apropo, Liv, multumesc de intrebare si, cand colo... Mai, cred ca s-au cam intrecut limitele, ce naiba? Mai linistiti-va. In plus, vad ca pica si oameni nevinovati, adica acel comentariu cu masina mare, care poate nu e Lexus sau mai stiu eu ce, dar, iata, a retinut atentia ca nu intra in parcarea subterana. Doamne, fereste, cata... Ok, sa-mi revin. Da, Noe, fiecare a contribuit cu o suma, mai mica sau mai mare, la sanatatea Soniei. Si nu ne pare rau de asta. Cel putin mie. Dar e pacat ca mama Soniei vorbeste in halul in care vorbeste (si asta nu e prima data, imi amintesc ca anul trecut i-a zis Livianei ca mananca ...), desi a avut parte de mult ajutor, spre deosebire de alte familii. In fine, nu comentez asta, dar nu mi se pare normal, pentru simplul fapt ca suntem colege de odisee/club al scutecelor, sa inghitim toate iesirile. Asta e si motivul pentru care intru rar si scriu si mai rar, nu ca asta ar interesa pe cineva, dar nu e vorba doar de mine, ci si de alte fete. Totul a plecat de la GLUMA facuta de Didi, ca intre prietene. Cate dintre voi v-ati supara cand, dupa ce povestiti ca ati spart cardul (indiferent de suma, ca e relativa, de la caz la caz), o prietena/un prieten v-ar intreba daca ati castiga la loto/ati primit vreo mostenire (fara nicio aluzie la decesul tatalui Oanei) etc. Si, Oana, ce mi se pare si mai anormal este ca, desi folosesti niste cuvinte si ai iesiri de mahala, esti si foarte sensibila. Adica tu sa dai, dar altii sa nu raspunda. Si, la un moment dat, si eu mi-am pus intrebarile Ellei, numai ca nu le-am exprimat. Asta e, Sonia sa fie sanatoasa!
Alina si Mara (27 iunie 2007)