***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(112)***
Raspunsuri - Pagina 4
kay spune:
ii Zice controlarea emotiilor . Sunt foarte autentica, jur.
Angela, scumpa, tu ai fi multumita si lamurita daca cineva te-ar intreba ironic daca ai castigat la loto? Daca te-ar lua cineva peste picior asa??? Cu lucruri care mu il privesc? Uite ca eu nu pot... Call it cum vrei tu, dar eu nu am incalcat intimitatea nimanui si ma astept sa primesc acelasi lucru.
Hai sa depasim treaba asta, o sa imi astern gandurile pe hartie. Nu inteleg de ce eu sunt atacata, eu reactionez si tot io pic prost...
mihamora spune:
Am venit si eu pe aici si chiar daca atmosfera e cam incarcata,sper sa trecem peste...
Andrada - felicitari pt baietel, sa fie sanatos!
Didi , multumim de vesti E frumos ca o sa aveti pe Mos Craciun. Ce cadouri or sa primeasca baietii tai? Si ce bunatati o sa faci de Craciun?
Am incercat si eu aricii din retetele date de tine. Sunt foarte bune fursecurile astea si am mai incercat o alta reteta de fursecuri si alea f bune,le vedeti in poze.
(Unde e Pepsi cu retetele ei si Elteka, ce minunatii facea de Craciun...)
Ca veni vorba de advent, care inseamna si postul Craciunului va dau sa cititi www.ercis.ro/lumina/numar.asp?an=2008&numar=12&id=289" target="_blank">aici
Domi o sa primeasca un laptop de Craciun.
Am mai pus cateva poze noi la semnatura.
Angela - ma bucur sa te "vad" Craciun fericit si voua!
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
Ioana13 spune:
Mihamora, iar arati nesimtit de bine! Si mai faci si o groaza de prajituri si cosulet de ciocolata... cind?? Parca nu ai nascut de anu asta... ce zic, luna trecuta!
Aveti o saniuta tare faina! Am observat si omul de zapada, f inspirata pozitia.
Ce viteaz e Mateo! Patrick pe la 3 luni s-a ridicat asa de pe burtica.
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
doxinu spune:
Mihamora sunrt deacord cu Ioana13,iar puiul tau pare asa de mare in poze...............ma refer la cel mare caci cel mic seamana cu o gogosica.este asa de dulce.............
mihamora spune:
Ioana, saru-mana sincer, si pe mine m-am uimit cat de repede m-am refacut. Am un bebe cuminte care ma lasa sa fac prajituri. Da, e mult mai fortos Mateo decat Domi, nici Domi nu putea sa faca asta sau sa isi tina capul decat dupa 3 luni.
Saniuta o avem din carrefour.
Omul de zapada imi aduce aminte de copilarie, ne facea mama in fiecare an pe gratarul de la geamul din bucatarie
Aseara ne uitam toti la Patrick, ce frumos canta elsi lui Domi i-a placut f tare. Al meu nu stie nici un cantec si nici o poezie, nu vrea sa repete dupa mine.Ne-am intalnit cu Mosul pe strada si l-a intrebat cum il cheama iar Domi imi zice, "mami, Domi zice poezie Mosunu [cum zice el la mos Craciu]" si ii zic "spune-i" si el se indreapta spre mos si ii zice "poezie" si cam atat.
Asa ca e f convins ca stie poezii si nu are nevoie sa invete mai mult
POZE
mihamora spune:
Doxinu -multumesc sa vezi ce mare mi se pare mie acum de cand il am pe cel mic, si nu inteleg de ce daca e asa de mare, nu price
Ioana - i-au inghetat manutele lui Patrick, baietii nostri au geci la feloare nu intra frigul pe unde e fermoarul la maneci?
POZE
lauradi spune:
Hello,
Hop si eu, desi,in atmosfera asta de la voi,nici nu-i mai vine omului sa scrie...ce sa scri,na,ca am vazut ca la "plangeri" e interdictie,trebuie sa fi atent la punct si virgula si la ce spui,etc
In fine...incerc si eu
First: va multumesc mult ca mi-ati vizionat pozele si pt aprecieriI-am vazut si eu pe Patrick si Stefan in zapada si pe fetele Carlei,pe baietii Livianei la serbare si casuta minunat impodobita,pe Sonia.
Am notat si eu retetele de fursecuri(multumesc Didi,Miniuta),dar cine stie cand le incerc....de Craciun gateste soacra,asa ca nu ma bag
Piticii sunt bine,ma ocup eu de ei,sotul intra cam rar in schema,of,of...ma descurc,desi sunt nervoasa daca nu ma odihnesc;si cum Ducu nu mai doarme ziua,nici eu nu pot dormi.Una peste alta e tare frumos cu doi,chiar daca-i greut.Ducu se comporta in continuare bine fata de micutza,cu f mici exceptii,cand se rasfata sau mai urla sau mai arunca cate ceva(nu spre ea) si-atunci il simt gelos.Si-a revenit si din socul cauzat de lipsa mea de-acasa...acum accepta si el sa plece cu taica-su de acasa,sa iasa afara,e relaxat,e vesel...ca inainte refuza de teama sa nu dispar iar,dragul mamei.
Cam atat despre noi.Am mai pus ceva poze.
Andrada, felicitari pt bb baietel!(trasesesm si eu cu ochiul la odiseea ta,sa vad ce si cum )
Si eu il astept pe mosu' cu Elteka...
madaiulia spune:
M-am mirat sa vad ca s-au scris 3 pagini de la pranz. Si cand intru nimeresc in mijlocul scandalului.
Kay fara suparare, reactia ta mi s-a parut si mie cam exagerata. Intrebarea putea fi luata ca o gluma, dar prea ai sarit...Mai mult ai dat tu de gandit cu reactia ta, decat intrebarea in sine...
Trecand peste...superbe ultimele poze postate.
Mihamora subscriu la ce zicea Ioana, arati extraordinar. Cum reusesti? Si ne mai ispitesti si cu dulciuri!
Ce dulci sunt bebelusii. Iar ma pun pe plans: "Vreau si eu, vreau si eu!" Acum ca l-am convins cat de cat pe tati sa lucram la subiect, nu vrea bb sa vina.
Kay iti tin pumnii sa iasa testul ala asa cum iti doresti.
Mica deja starneste Maya certuri intre cavaleri . De acum inainte probabil isi va lua tati si pusca la el cand iese cu fata.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
ella_74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay daca totusi simti nevoia sa stii, zi-mi ca-ti dau un mail, pm, fax, scrisoare la posta. daca vrei iti atasez si actele, tot... ca daca tot imi trag AUDIT macar sa aiba toate actele la control... ce-i roade pe unii dom'ne... uite cum nu putea sa stea linistita didialex de grija mea. asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an TATI,, www.helpsonia.com , din familie "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ." |
Eu citisem AUDI in loc de AUDIT si chiar ma gandeam, uite Oana , intr-un acces de sinceritate, ne spune ce masina are; oricum, e o masina super, ti-am admirat-o cand ai venit sa iei jucariile, s-o stapanesti sanatoasa!
Dar nu pot sa nu ma intreb, avand in vedere ca acum 1 an se facea cheta si aici si peste tot : ti-ai luat AUDI inainte sau dupa ce ai facut cheta ? ambele variante posibile de raspuns ma duc spre niste concluzii foarte interesante.
Te intreb asta fiindca stiu ca au donat oameni saraci, mult mai saraci ca tine si mai stiu ca oameni ajunsi in situatia ta si-au vandut casa si masina ca sa faca rost de bani, au facut credit la banca si in nici un caz nu conduc un AUDI, nu vor cada Vileroy&Boch de 5000 eur si nu au de inchiriat ceva.
Te asigur ca aceste intrebari sunt indreptatite si nu mi le pun doar eu, ci si multe alte fete care scriu aici.
Si poate nu ne-am fi pus intrebari daca nu ai fi venit singura sa povestesti diverse.
Cat despre incalcarea intimitatii, atata timp cat ai apelat la ajutorul celor din jur, trebuie sa te astepti sa fii in lumina reflectoarelor si sa poti explica sincer atunci cand esti intrebata despre situatia ta financiara.
Una peste alta, ma bucur ca Sonia e bine , ca a putut sa faca operatiile iar eu, ca multi altii, am contribuit cu putin la suma totala care s-a strans.
Sper insa ca tu sa fii impacata ca ai urmat calea corecta si nu se putea chip face altfel.