***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(112)***
Raspunsuri - Pagina 18

DidiAlex spune:
am stat sa ma gandesc cum a fost Craciunul 2002..cu zapada ori ba..sa vad cum a fost atmosfera de la nunta Miniutei m-a lasat memoria..stiu ca de Revelion a fost ceatza, dar restul imi scapa..
Miniuta, cand va intoarceti in de? incearca sa iti faci niste planuri pe termen lung, ca pe timp scurt nu ai cum, sa vezi luminitza de la capatul tunelului.
Anca-poohy, ai mei ma cam bat la date, statistici..imunizari..etc..e ca si cum as arunca cu banu..de ex in prima perioada a iernii a mei par okei, dar ulterior cam dau in gropii. Acu, io nu sunt o data buna de luat in calcul, pt ca noi mergem des la piscina, patinoar..sambata pe 19 ne-am oprit dupa ce am vazut ca erau -15 grade afara si ei nu erau ff sanatosi nu prea sunt in concordanta cu starea vremeii, nu-i infofolesc cand ar trebui..
Dar, ieri era vecin cu pustiul,max 5 ani, il invata pe bicicleta, probabil adusa de mos si era doar cu casca si afara erau 2 grade, pe ceas...deci nu-s cea mai cea..
Cine ma intreba in legatura cu scoala lu R?..nu mai stiu ce sa raspund..dar o sa va spun sigur peste vreo 12 ani, daca a fost o decizie buna ori ba :D.
am descoperit cum se fac merdenele in casa. 2 foi de foitaj si se umplu cu gris facut cu apa fiarta si niste branza feta.
Ckristina, Felicitari !!! a fost si ziua ta de cand esti in posesia lu bb2, nu?
cum te simti? in afara de inima cat un puricel..
Carla, daca-i frumos..observ..de unde-ti vine nick-ul
Madalina , pe 15 incepi rezi?
Chichi , aveti si voi o terorista mica..ce papusa mare aveti...cand era poza mica credeam ca a venit o pretena in zona..neaparat tre sa vina bb2 sa seamana cu tine
Pepsica, ma bucur ca ai gasit o portita sa scrii pe plantatie..au aparut si fratiori si surioare de capsunei..
Woww ce mare e Dominic al tau. in CA se incepe scoala la 5 ani. poze vrem..cu orice..cum e la job-ul tau..
ce gatiti de revelion..ce jocuri aveti in plan cu piticii acu pe perioada sarbatorilor?

Al_Ma spune:
Anca, nu stiu daca era de la mancarea pentru pesti sau de la acvariu in sine (mai bine spus micro-organismele dezvoltate in apa), dar sper sa nu fie doar o coincidenta. Poate ne intalnim zilele astea, voi ramaneti in Bucuresti sau plecati pe undeva? Alina si
Mara (27 iunie 2007)

ckristina spune:
Chiquitita, multumesc a fost sarbatoare mare cand am scapat de alergie.cand mergem in magazin ea mereu ma intreaba ce i in raft;habar n are ca totul e de mancare; chiar se amuza lumea in jurul nostru pt ca de ex daca vede o ciocolata o ia si vine si ma intreaba:"asta ce e? e buna?" si eu:"nu mami, nu i buna!" si o pune la loc; nu ia nimic din rafturi fara sa ma intrebe daca e bun(exceptie iaurturile)
Al ma, miniuta,mica,madaiulia multumesc frumos
al ma eu am un gratar rotund pe care lam primit dar nu l am folosit pt ca noi facem gratarele in curte;dar de asta care l am de aragaz, prietenii nostri spun ca i f bun;are 3 piese:baza,in care se pune apa, gratarul si capacul; daca vrei ii fac o poza;
miniuta, cum ati serbat? mi am amintit ca facem si noi in curand 6 ani... ce trece vremea....
mica,cred ca de curand am vazut o pe maya la stirile de la prima(cred);facea parte din decor; a fost un cadru cu ea in prim plan; filmau intr un centru comercial sau de joaca... nu mai stiu dar ochisorii ei nu au cum sa fie confundati.
Didi multumesc, sunt mai bine acum;asa a fost cum spui tu... inima cat un purice; e a 4a sarcina si acum sper ca macar numerele pare sa fie cu noroc(bi a fost a 2a sarcina); ziua mea a fost in septembrie(elteka, multumesc de urare).
de revelion nu gatesc nimic pt ca plecam pe 30.12 si ne intoarcem pe 03.01; bianca ramane cu mama;
an@,alyna24 intram si noi in clubul vostru; nici bianca nu mai doarme de la orele 21; adoarme in jurul orelor 23.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro

bettyR spune:
Trebuie sa o felicit pe Ckristina pentru sarcina.
Ckristina, FELICITARI SI SARCINA USOARA! Sa ai un bebe 2 sanatos! E minunat cu 2 copii.
Vad ca s-a animat frumos subiectul, din pacate timpul meu e tot mai limitat, Alexandra merge in 4 labe si vrea pe jos cu sora-sa, incepe sa prinda viteza. Dar trebuie sa fiu mereu atenta, ca poate gasi obiecte mici, sau ii da Andreea. Orice are Andreea in mana e mai bun, frumos decat orice alta jucarie, se duce si i-o ia, Andreea ii da si apoi vine la mine sa planga. Incepe sa fie frumos si palpitant.
Va pup!

madaiulia spune:
Didi de luni incep rezi. Imi e groaza cu gradinita lui Andrei. Nu stiu cum o sa-l trezesc dimineata. Eu la 8 trebuie sa fiu la spital, asa ca trebuie dus devreme la gradinita. Si cu zilele astea libere asa si-a schimbat programul...Am dat-o si pe suzi lui Mos Craciun si de atunci nu mai doarme la pranz. Doarme de la 22 la 10, cu variatii de jumatate de ora in plus sau in minus.
Betty ce frumos trebuie sa fie cu fetele pe covor alergand una dupa alta. Cred ca e si tare greu, mai ales ca nu prea ai ajutor.
Speram si eu la un cadou de la Mos Craciun, dar n-a fost sa fie nici de data asta. La cat de repede mi-a iesit la prima incercare acum deja cum deprimata. Sper macar ca dupa atata asteptare sa fie fetita.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

mica0307 spune:
ckristina cred ca Maya era. Am fost sapt trecuta la un targ de Craciun si erau aia de la prima pe acolo si filmau.

tamaraspt spune:
Cristina sarcina usoara in continuare! Ma bucur pentru voi! Sa fiti sanatoase (nu ma pot gandi decat la o surioara pt Bia)!
Un si pt Bia! Noi inca nu am scapat de alergie dar face forme mai usoare acum. Insa a descoperit ciocolata si nuca
, nu prea mai vrea laptele praf asa ca il inlocuiescu cu laptele de soia; dar suntem optimisti.
Mica am uitat sa-ti spun ca m-a impresionat reverenta Mayei de la sfarsitul prestatiei . Mai tuseste Maya?
Pepsi
Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

An@ spune:
Pun si io niste poze de la Craciun(sunt cam alandala, ca nu m timp sa le ordonez)...revin dupa ce i se termina bateriile zanei si o culc de pranz.
Wow, ce vreme frumoasa e afara..parca vine primavara!
mami de Ana (22 mai 2007)

alynta27 spune:
Salutare!
Noi am petrecut Craciunul acasa si pe la neamuri! Copii au primit multe daruri!
Andrada.............ce fain arata muntele! Si voi vati simtit bine! Antonio are niste ochi foarte expresivi! Seamana cu ai tai! In mare parte iti seamana! Cum e cu sarcina? La lucru ai apucat sa le zici? Se vede burtica!
Pepsi..................bine ai revenit! Poate faci front comun si cu fetele care nu au mai intrat si le aduci!
Cristina..................sarcina usoara! Multa sanatate!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

CarlaV spune:
Alyna si Al_ma, am incurcat borcanele, va rog sa ma iertati. Se pune ca mi-au innebunit neuronii copilele si noptile nedormite?
Ckristina, felicitari pentru burtica, sa fii sanatoasa!
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"