***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(112)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Asaaaa, sa termin "telegrama":

Chiquitita, chiar vroiam sa dau o strigare dupa tine, ca m-am tot gandit la tine...voi cum mai sunteti cu laptele? Noi am trecut in mare parte pe lapte de vaca (ii mai dau praf doar cand nu gasesc). Acum luam de la o sibianca din piata (de la care iau si branza, si oua si alte chestii si am incredere in ea ca iau de mult) si e un lapte gras si gustos si Ana il bea ff bine (la prima noastra incercare cu lapte de vaca din magazin d-ala UHT acum un an nu-i placea si bea max 300 ml, acum bea 600-700 ml).
Mi-a placut aia cu "facusi"...maica-mea a avut in vizita cateva zile o ruda din Craiova si cum Ana sta mult la maica-mea a "asimilat" vocabular oltenesc si ma trezesc cu ea zilele astea: "Ce facusi, mami?" puiul meu de oltean...

Liviana, hai de ne povesteste cum a fost primul Craciun in casuta voastra...la voi sigur a venit mosul cu sania si pe cos .

Lavini, voi cum mai sunteti? va apropiati si voi de primul anisor cu don'soara .

Angiuta, pai doar atat...nimic de baiet?

Andrada, moamaaa ce smecheras pare Antonio...tot ochios a ramas, dar buclele au "fugit" cu tunsul, nu?

Sper ca acum ca apele s-au linistit sa (re)apara o prietena draga mie, care demuuuuult nu a mai scris si sa va dea si voua vestea buna...ca tot va plac voua vestile bune .

Acu' chiar ma duc sa profit de seara mea libera, ca nu prea am parte (Ana in continuare doarme 2-3 ore la pranz si seara mai devreme de 11, chiar 12 nu adoarme. Am incercat in fel si chip, doar daca nu doarme la pranz adoarme mai devreme, dar nu o pot tine nedormita ca e jale...).

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

CarlaV, deci nu era pt mine intrebarea sa inteleg?Ca m-am bagat in ceata rau.

Poohy, sincer nu te-am vazut.Si dc eram cu David...cred ca-mi aduc aminte cand am fost singura cu el si n-am putut sa ma uit la nimik ca nu avea deloc stare.Sorry!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ana, sa inteleg ca facem parte din acelasi club? Ca si David mai devreme de ora 23 nu adoarme.Sunt obosita uneori ca de cand vin de la sv m-as baga la somn sau macar la 21021.30 dar nuuuu......trebuie sa stam pana la 23 cel mai devreme ca asa vrea "domnul"!
De ex....azi am venit de la tara pe la 16.30 si a apucat sa doarma cam 40-50 min in masina, trezit de la ora 9.Abia acum ne pregatim de baie deci pana mai si papa....trece de 23.Bine ca sapt viit stau acasa!

Noapte buna!Am fugit la baita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

Revin si eu dupa cateva luni cu ganduri bune si urari de bine pt sfarsitul acestui an dar si pt anii ce vor veni.
...revin si cu o veste .... sunt insarcinata (12 sapt); am avut mari temeri la inceput,am sangerat,am facut si un tratament si acum suntem bine.
Ana,
Pepsi, cum sa te uitam? bianca a scapat de alergie din vara;sa vezi acum ce papa iaurturi si inghetata! Multumesc frumos pt mailurile tale!sper sa ai timp sa ma ajuti si in vara sa nu mai ratez alaptarea;la bianca am reusit 3-4 sapt cu mult chin apoi au urmat 3 operatii la san.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ckristina, felicitari, o veste super! Ma bucur ca ati scapat de alergie, ce va ma chinuiati...
Didi
An@ a noastra vb numai cu perf simplu (eu dupa tata sunt si un pic ardeleanca dar ne-am oltenizat de tot), deh asta e, insa uneori pune ciudat accentele, insa nu stiu sa explic ca nu am caciulita lui "a" la indemana
Cu laptele e greu, nu prea mai bea noaptea, ia doar o gura, insa plange sa i-l facem, a avut si 3-4 nopti cand nu a baut, nu a vrut nici dimineata, nu a vrut nici seara la culcare, insa aseara a baut 3 in total asa ca nu stiu ce sa zic...

Niste poze nu foarte noi daca vreti sa vedeti
http://community.webshots.com/album/576071097ONrXEM

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

pepsi,la "poze noi" ceva nu merge....

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Pepsi, bine ai revenit... De-ar fi Craciun tot timpul...
Carla & Alyna, despre mine era vorba cu categoria sociala.
Ckristina, felicitari pt samburel!
Aveti gratar de aragaz si, daca da, de care? E bun? Eu aveam unul, dar cred ca il arunc, nu e bun de nimic.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

fetelor,

sper ca ati avut craciun bogat, si din cate povestiti, se pare ca nu sper degeaba.

va multumesc mult pentru cuvintele de incurajare, ultima oara cand am scris ma umflasem de plans si de draci si si si, intre timp am revenit la sentimente mai bune. cred ca m-au ajutat si temperaturile de afara, ca s-a mai incalzit in casa si nu mi s-a mai parut de nesuportat .

noi suntem bine, doar ca eu profit cat pot sa ies, ca de stat in casa singura sunt satula. am iesit cu david pe la prieteni, a fost cumintel, ne-am amuzat, e super. aseara a stat si cu buni si am reusit sa ies cu sotul, a fost ciudat, ca noi nu apucam sa iesim nicaieri impreuna, tot pe rand.

nu pot sa va scriu la toate ca sunt in viteza, iesim sa ne serbam cei sapte ani de casnicie azi, nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul .

felicitari pentru sarcina, ckristina. sa fie o sarcina usoara si fara probleme!

pepsi, cum crezi ca te-am fi putut uita??? la cat de activa ai vost candva, si la cate sfaturi ai dat pe aici, crezi ca te putem uita asa usor???

va pup si va urez zile frumoase si placute, mai ales daca sunteti in concedii.

mamica lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

pepsi bine ai revenit! Te asteptam mai des in anul care vine.

ckristina bine ai revenit si tu si sarcina usoara in continuare. Sa na dai DPN sa trecem in listuta.

La Multi Ani Stefan si Stefania pentru ieri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Pepsi bine ai revenit! Cum sa te uitam? Sper sa te vedem mai des in anul care vine.
Ckristina felicitari! Sarcina usoara si un bebe sanatos in continuare.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput