Sezatoarea canadiana (165) Craciun fericit!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Craciun fericit!

Noua trebuiau sa ne vina finii de la Bruxelles azi seara si ne-au sunat de dimineata ca pentru ca nu aveau fetele viza de US nu i-au lasat sa ia avionul care facea escala la Washington... Asa ca vin maine seara... prin Londra.

Am bucatarit ieri si azi cat pentru tot anul... sarmale si cu varza si in foi de vita (caci lui Seba nu-i plac cele cu varza), cozonaci (Dana ti-am incercat reteta anul asta si au iesit suuuuuuper!!!), oua umplute, supa de pui, ciorba, poienita cu ciuperci (am vazut reteta pe la colegele noastre americance ). Mai am de facut un tort dar mai pe seara ca ma dor picioarele de atata stat in bucatarie si friptura maine sa fie proaspata!!! Am zis ca mai fac salam de bicuiti dar cred ca o sa zic pas deocamdata ca-s cam obosita.

Mai avem in grija si pisica unei colege care-i vecina cu noi si care a plecat in Dominicana. Sper sa nu uit de ea si s-o las nemancata si nebauta... ca nu am luat-o la noi. Cu patru copii, pisica ne mai trebuia...

Va pup si va doresc sa vina mosu' incarcat cu de toate pentru toata lumea!!!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Asa, deci, cu ciorba de coada de vitel sau vaca. Eu fac asa ciorba, dar cu carne normala de vaca, voi incerc si asa, ca prea o laudati.

Ana, pai nu arunc aluatul, l-am trimis pe Octav sa ia brinza, am stafide, oua mai am, ma gindeam la placinta, dar daca zici de poale-n briu, parca acum as face din astea, desi, ca timp si ca dezastru, ca vor vrea toti sa ma ajute... inseamna mai mult. Pai, tocmai, ca am facut maiaua cum zici tu, ca asta e reteta mamei mele, si acum am facut dupa reteta Danei. Se pare ca aluatul asta e mai bun, creste, noroc ca nu am pus mult nici prima data, nici acum, doar un kilogram de faina.

In rest, ma apropii de sfirsit, friptura o pun mai la noapte la cuptor. Dar alta belea acum, facem bradul si nu intra in suportul pe care il avem, trebuie sa-l ingramadesc repede cum pot, il cioplesc... ca Octav mi-a spus ca nu intra, dar eu, incapatinata cum sint, si Agata la fel... pe asta am vrut, pe asta l-am luat.

In schimb, ma gindesc cu bucurie ca dupa ce termin treaba, ma asez si eu la primul meu film din septembrie si beau un pahar din cadoul mosului... care mi-a adus sticla de gin din ala bun. Ma gindesc si la voi cind il beau cu lamiie si maslina verde!

Hai, spor la trebaluit la cele care nu ati terminat, ma duc sa cioplesc bradul si sa chem copiii sa il facem. Asa frumos miroase a brad in casa, iti trece de toate!!!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Nasterea Domnului nostru Iisus Hristos sa va aduca în casele si în vietile tuturor, multa sanatate, pace, iertare si bucurie, “De acum pana-n vecie !”

La multi ani fericiti!

Craciun Fericit!

Hristos se naste, slaviti-L; Hristos din ceruri, intimpinati-L; Hristos pe pamint, inaltati-va. Cintati Domnului tot pamintul si cu veselie laudati-L popoare ca S-a preaslavit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Un Craciun Fericit si imbelsugat, si un An Nou cu sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!

Laura

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Craciun Fericit! Bucuria vine din lucrurile marunte, linistea din suflet, iar caldura din inima. Va doresc sa le aveti pe toate, alaturi de familiile voastre, iar aceste sarbatori sa va aduca indeplinirea tuturor dorintelor si o vacanta plina de pace si liniste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Craciunul e credinta, Craciunul e Speranta, Craciunul e puterea de a darui si de a primi dragoste! Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire 5+

Felicitari si sarcina usoara!

Hristos se naste, slaviti-L; Hristos din ceruri, intimpinati-L; Hristos pe pamint, inaltati-va. Cintati Domnului tot pamintul si cu veselie laudati-L popoare ca S-a preaslavit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Craciun fericit !

Sa aveti sanatate, pace in casa si in suflet si sa auzim numai de bine !

Si pentru maine, La Multi Ani de ziua numelui pentru toti cei ce poarta numele Cristina/Cristian ! (la noi asa se sarbatoreste).

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Si acum cateva raspunsuri sa nu raman restanta, asa cum fac de obicei

Nelia, nu fii suparata cu cozonacul si cu pregatirile de Craciun, asa e cand nu te trage inima sa le faci. Eu am zis ca nu mai fac nimic de Craciun anul asta si aseara m-a apucat sa fac. Sarmalele au iesit cum au iesit, dar ciorba de burta (groaznica scorneala romaneasca, cand am mai citit si de-aia cu coada era deja sa o iau razna) dupa ce ca am fiert-o enspe ore, la sfarsit, beneficiarul (adica sosu') cica-i lipseste ceva, dar nu stie ce !!! Asta e expresia lui cand nu-i place ceva, ca sa nu i-o pun in cap cu totul. Daca n-o vrea, m-am gandit sa o congelez si sa i-o dau la vremuri mai de restriste (cand o fi flamand).
Cozonacul l-am facut asa printre cele doua mancari si am zis eu sa-l fac mai dulce, am dublat zaharul si a iesit un fel de compozitie de chec, va dati seama ca nu a iesit nimic, direct la gunoi. Dar cu asta nu m-am suparat ca am mai facut saptamana trecuta si a iesit bine, ne-am facut pofta, gata.

Dragaica, felicitari pentru samburel ! Arati tare fericita in poze, ai si de ce !

Ione, you're next ! Si vezi ca dupa calculele mele esti mezina de pe sezatoare (eu sunt mai mare ca tine cu cateva luni )
Suna bine chestia cu spa-ul, sa va fie bine in noua casa.

Bebitzu, cum a iesit cozonacul ? Ca eu ti-am zis ca reteta lui Ange nu se poate sa dea gres si uite ca eu am comis-o

Ionika, ce ma bucur ca a ajuns laptele inainte de Craciun ! Atata m-am agitat si m-am gandit la micuta Antonia, eu chiar am simtit ca am dat viata cu gestul asta. Sa fie sanatoasa !

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Diana, esti de coma cu ciorbele de burta si de coada

eu astept sa adoarma plodul, e de doua ore in pat si pindeste sa vina Mosul, sa-l ia cu el la Polul Nord in vizita ; si eu il pindesc pe el sa adoarma sa le pot pregati si sa ma culc, ca-s frinta.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Intru si eu sa va urez ca Sfintele Sarbatori ale Craciunului sa va aduca multa sanatate, bucurii, sperante si impliniri atat voua cat si celor dragi .

Craciun Fericit!

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput