Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *30*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

fetelor unde ati fugit asa si eu cat am de recuperat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

buna seara dragelor!!!
ce fac fetele cucuietele?

am vazut poze frumoase frumoase si copilasi minunati, unul mai scump decat altul

Luto, deci ti-am tinut pumnii degeaba ptr drumul la Londra de azi? Sapi zice sa fiti acolo pe la 9 cand o sa mergeti, ca dup-aia e imbulzeala mare. saucel putin asa a fost in cazul nostru spune-i lui Davidelul ca-i papa Adinus talpitele alea pufoase cand il vede

Mangulico, Piski e o dulceata de copil, o sa faca ravagii garantat cand o sa fie mai mare.

Danutza si rstul fetelor care si-au amintit, multumim frumos de urarile de La multi ani...si noi va dorim voua la fel

Madalina, Irinel e scump foc, are o mutrita de baietzel mare si o freza de-ti sta mintea-n loc...

Cristina, si mie mi-a placut cum ti-a iesit parul, plus ca are un aspect foarte sanatos.

Aidutz, Erik e total, un frumos si un scump.felicitari ptr primul dintisor! si zici ca de loa 3 la 8 e mai nasol? of-of...

Monikus mamica frumoasa si puiutul asemenea!

acum sa va mai zic cate ceva de noi...suntem tot foarte cumintele, am in permanenta senzatia ca somebody change my baby!!! nici macar la botez nu am plans decat vreo 5 minute si atunci ca tragea mami de mine sa ma imbrace, ca nasa era mult prea emotionata ptr asta.in rest, facem senzatie cu chiotele si gangurelile noastre, dar mai ales cu faptul ca suntem mereu cu gura pana la urechi...am dscoperit tot felul de joculete care ne plac( preferatul lui mami e ala cand o trag eu cu manutele de fata rau de tot, atunci cand ea se prosteste in toate felurile chiar sub nasul meu), plus ca avem un iepuras de cauciuc banal( primit de la strabunica, special ptr mine, cu vreo 2 ani ianinte sa ma nasc) pe care il tragem toata ziua de urechi dupa care ii dam cate o palma de zboara direct pe jos. o problema ar fi ca, de cand am venit la bunici, m-au furat cu totul la ei in patutz si acum, nici cu toate insistentele din lume, mami si tati nu reusesc sa-i convinga sa ma lasa sa dorm o noapte si cu ei, ca doar sunt parintii meiaste e...au zis ca daca nu le convine, pot sa doarma cu mine la pranz

ce sa va mai zic? pitica mea papa tare bine, cam 170 ml la 3 maxim 4 ore si cu toate astea e tot la categoria fulg, dar macar e lunguta bine. cred ca e din cauza faptului ca se misca non-stop, da din picioare in continuu, se intoarece de pe o parte pe alta, daca sta pe spate se arcuieste pana salta de tot funduletul in sus, daca incerc s-o tin in brate la orinzontala, in doua secunde da sa se ridice in fund si atata se strofoaca pana aproape reuseste. ce mai...e argint viu...si mama zicea ca va fi vai de capul meu cand o sa inceapa sa mearga

cam astea ar fi nouatatile...
am pus poze de la botez la semnatura, ptr cine vrea sa ne vada.
va pupam cu drag pe toate

de Sonia, sufletel mic si iubit

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

noapte buna dragelor! sa visati frumos si sa dormiti bine!

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre Concurs PAMPERS

Mergi la inceput

vai fetelor am ras sa lesin cu uitatul bebeilor iooooi. Si eu sunt printre acelea care controleaza ceva de o suta de ori ... inca nu am uitat copilul , dar stiti cum se spune 'niciodata nu e prea tarziu' sper sa nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Adinus, mami, ce tanara si frumoasa esti! Soniuta e dragalasa tare, imi place mult rochita de la botez..si cizmulitzele

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Adinus, minunate vestile . Sonia e o frumoasa si la botez a avut o rochie superba . Sa va traiasca mica crestina . Si voi aratati foarte bine, se vede ca va prieste rasfatul bunicilor . Mi-a placut si rochia ta, arati foarte sexy .

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Delia, , foarte tari parintii tai!
Adinus, chiar ca esti o mamica frumoasa si sexi!!! Iar Sonia este o minunatie!!!! Superba rochita!!!!!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

adinus absolut superbi sunteti , sa va fie de bine crestinarea. Deci Sonia si sa stii ca pe cojocel si pe cizmulite , florile si frunzele apartin din folclorul maghiar ... si eu am cusut o parte dintr-un costum popular pentru nsite copii acum cativa ani buni , asa de placere

raluca baga la cap pt unguroaica si pana acum, Erik nu a fost curtat dar acceptam cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Va zic si eu noapte buna!!!
Maine este acea zi oribila a saptamanii cand trebuie sa fac smotru general! Urasc ziua de vineri!!!!!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinus8 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Adinus, mami, ce tanara si frumoasa esti! Soniuta e dragalasa tare, imi place mult rochita de la botez..si cizmulitzele

de Natalia (03.09.09)

mutumim draga mea...dar nu sunt chiar asa de tanara, azi-maine fac 29 de ani
si sa stii ca Natalix e una dintre fetitele mele preferate

eu ma duc la ca ma simt de zici ca sunt batuta cu paru'
sa aveti o noapte buna!!!

de Sonia, sufletel mic si iubit

pozici

Mergi la inceput